Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super chlapci, spousta zajímavejch informací, tydle historický fakta mě dicky děsně zajímaj
    • Ano, skoro vzdelavani :) Jen poznamka, ze takovych her by se dalo v jednom poradu mozna pripomenout ci predstavit vic. Spis okenko nez mikroskop.
  • Fratus_Sinister
    První hra kterou jsem kdy hrál. Byla to automatová verze v hotelu ve Španělsku na dovolené, někdy v roce 1990 a bylo mi 6 let. Bavilo mě to i když jsem tam neházel žádné mince, jen jsem točil zuřivě volantem v domění že tu hru hraji. Nehrál jsem, bylo to jen puštěné demo (to mi ale došlo až mnohem později). Vydržel jsem to tak "hrát" několik desítek minut, až pak přišel nějaký zlý chlap a vyškubl automat ze zásuvky *15* Můj první GAME OVER.
    • Ten byl asi hodne toxickej :)
  • Outrun byl OK, ale pamatuju si ho hlavně díky skladbám, které v té době byly chytlavé a zapamatovatelné. Osobně mám ale raději, o dva roky mladší, Chase HQ, které do identického konceptu přidalo stíhání zločinců a jejich následnou likvidaci. Možná by nebylo od věci v těchto retro koutcích udělat čas od času díl, kde by se daný žánr předvedl na všech hrách, které z původního konceptu vycházely. Šlo by tak vidět, jak se postupně vyvíjely. U těchto starých her je totiž často problém, že neobsahují dostatek zajimavého obsahu na hodinové video. Chápu ale, že pro živé vysílání by to bylo technicky i organizačně mnohem náročnější.
  • Srdcovka :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit