Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, rozhodně můžu říct, že MS u mě klesl. Po tomhle už o koupi XO neuvažuju. Původně jsem ho chtěl k Vánocům, ale takovéhle praktiky podporovat nechci.
  • TOMTOM: Rozdíl je to obrovský. Uncharted je série od začátku vyvíjená pro Playstation, stejně jako má třeba XBOX sérii Halo. Nikdo nenadává, že Halo není pro jiné platformy. Tomb Raider byl ale od začátku multiplatformní a proto samozřejmě fanoušky naštve, když se u tak známé a oblíbené série objeví zničeho nic exkluzivita.
  • Kvôli kvalitnej hre si kúpim kľudne aj desať xboxov, ale problém je v tom, že hra kvalitná byť môže, no na gamepade to stráca zmysel a hrateľnosť ide bokom...

    Takže tento TR akokeby ani neexistoval. Na gamepade jedine športy, nič viac, nič menej....
    • conflig
      tak třeba já to hraju na PC a taky mám připojený xboxový ovladač..
    • ucho
      tyhle TPS se ve skutečnosti na gamepadu ovládají velmi dobře...
  • ano, ms bude strasne stvat, ze budou nastvani hraci, kteri si nemaji a neplanuji koupit xbox. Osobne to vnimam jako logicke a pragmaticke rozhodnuti zabookovat si ocekavanou hru jen pro svuj system. Nechapu prc se tak cilite, kdyz ta hra mozna vyjde, copak hraci z xbox ci pc posilaji nenavistne dopisy do sony, ze nepusti exluzivitu na uncharted, last of us atd. A beztak je jeste celkem prehypeovana prumerna koridorova qte hra, co s originalem ma spolecne jen jmeno (doohral jsem, mam jen pc)
    • ucho
      S tím Uncharted a Last of Us jsou to trochu jiné případy. Tam Sony platilo přímo vývoj, tedy díky Sony vznikají vlastně nové značky, nové hry. U Tomb Raidera je situace jiná, tam už předchozí díl, stejně jako ty další, vznikl multiplatformově. Microsoft teď jen přišel s penězi a podmázl studio, aby mu dalo časovou exkluzivitu. Všimni si, že nikdo nenadává, že Forza Horizon je jen na Xbox...
  • spook.y
    Takhle se dělá reklama na hru : Hra je historicky propojená s Playstationem i PC tak jí vydáme exkluzivně na konzole Xbox, který v prodejnosti nekonkuruje Playstationu. Tímto krokem si naštvou velkou část fanoušků a ztratí určitě nějaké kupce. Pak přijde prohlášení, že to vyjde i na PS i PC, ale o nějaký čas později, takže ten kdo by si chtěl kvůli této hře kupovat Xbox si ho teď už nekoupí a raději počká až to bude i na jeho platformu. Ještě za hru nebudou chtít dát plnou cenu, protože to už bude přece starší hra *15*
  • Stejně jim to podle mě aspoň na PC zničí prodeje, já měl v plánu po dohrání rebootu hru předobjednat, ale takhle jim na to můžu s r/ át. Upirátit a koupit ve Steam výprodeji a tak to udělá víc lidí.
    • Ty ses presne ten duvod, proc vydavatele na PC s*erou. Protoze kdyz se vydavatel na situaci podiva a uvidi, kolik lidi si tu hru upiratila a kolik si ji koupila, tak jim z toho plyne jediny dusledek--na pc se nam to nevyplati. Zadny ukazatel jim neukaze, ze to treba je z duvodu kvalit hry nebo pristupu k hracum.
      Pokud chteji hraci dat vydavateli nejakej signal, at uz se jedna o kvality samotne hry, nebo jejich politiku, tak si jejich produkty nebudu kupovat a ANI STAHOVAT!!!!!!
      V opacnem pripade ten tvuj "protest" nema zadny efekt a pouze ti slouzi jako vymluva, proc piratis. At uz si to timhle obhajujes pred okolim, nebo sam pred sebou. A muzes na vydavatele nadavat ja forech jak chces, sam budes soucasti toho, co kritizujes. *3*
      • Podobně jako GTA V si hru, která už bude třeba rok stará prostě za plnou cenu nekoupím. A proč si ji neupirátit? Oni nás jako hráče ojebávají a já si tu hru mám pak za plnou cenu koupit a ještě být vůbec rád, že na tu platformu vyšla? Ne, ať jdou do p rd/ ele. Ať je ten produkt sebelepší, kupuje se až ve výprodeji na Steamu.
        Jako příklad tu dám Witchera, toho vlastním jak v krabici, tak na GOGu a fakt těch peněz nelituju.
        • Pokud ti vadi, ze te ojebavaj, tak tu hru nemas kupovat ani stahovat, nebo az jak rikas ve sleve. Pokud si ji kazdy takhle stahne, tak to tem vydavatelum nikdy nedojde.
          Podivaj se na statistiky a uvidi, ze hru upiratilo mraky lidi, o hru tedy bylo zajem, tudiz bude asi kvalitni, ale prodejni cisla tragedie. A co jim z toho vyplyva? Ze hra je sice v poradku, ale ze na PC neni dostatecna kupni síla a budou na PC sr*t jeste vic.
          Ty si neuvedomujes, ze timto pristupem pouze prispivas k tomu, co ti tak moc vadi.
    • conflig
      Tohle je zase ta logika... Hra se my líbí ale vydavatel ne.. takže si ji stáhnu a budu se u ní bavit... Když chceš hrát naštvaného tak to nekupuj a nehraj..

      Já jsem měl v plánu kupovat nějakou sběratelskou edici.. a pokud se to nějak všechno objasní a vydá se nějaké upřímné vyjádření, tak je rád podpořím.. (ikdyž jsem teď hodně nas***)
    • Tj, tak alespoň, že si teda důvod pro pirátění najdete...
  • Vážně už mě štvou tzv. hardcore fanoušci, mezi něž patří i AngryJoe, kteří nejsou schopni pochopit že tohle rozhodnutí nebylo na úrovni Crystal Dynamics, ale Square Enix. Ty útoky ať už jsou na šéfa CD, nebo na scénáristku, jsou vážně odporný.
    • Konečně normální názor na ten brekot ostatních hráčů. Ono obecně jsou hráči reta*di, takže tohle se dalo čekat, ale útočit i na lidi, kteří s tím nemají nic společnýho? To je hodně odporný.
      Chudáci vývojáři, kteří tomuhle musí čelit.
    • conflig
      Nevím proč zmiňuješ Angry Joe, když zrovna on má na věc objektivní názor.. Viděl si jeho vůbec vyjádření??
      • Koukal jsem na ten jeho emocionální výlev do doby než použil ten klišé argument o nenažraných vývojařích,vzhledem k otevřenému dopisu právě šéfa Crystal Dynamics. Jediný pohled který je dle mě opravdu vyvážený je od TotalBiscuita, který je absolutně proti exkluzivitám, což když se podívám na recenzi TLOU od AngryJoa a vyjádření na twitteru, není jeho případ. Nebo názor co teď vyšel na konkurenci od Jardy Mowalda kterej shrnuje to co sem tu psal už včera aneb lepší nějakej Tomb Raider než možná žádnej.
        • Otevreny dopis od sefa CD?? Nenech se vyma. To jsou neskutecne zvasty.. Jediny kdo se ktomu otevrene vyjadril je CEO Microsoftu
        • spook.y
          Tak kritizovat u AngryJoa emocionální výlevy je úplně mimo. Proč asi má nick "ANGRYJoe" ? Právě proto, že do svých názorů zapojoval i emoce a to ho dostalo tam kde je teď. Někdy to přežene, ale často řekne to co by řekl každý jen se recenzenti neodváží.
  • conflig
    Já to prostě nechápu.. tohle mohly říct hned a mohly si ušetřit zbytečných starostí a nemuseli čelit tisícům naštvaných fanoušků...
    • spook.y
      Taky se jim toho na Email nebo sociální sítě muselo kupit :D
  • Xbox One hráči tedy hru otestují, zaplatí DLC obsah a my pak po dohrání Uncharted 4 budeme pokračovat v Rise of The Tomb Raider GOTY edici na PC či PS4 XD Zajímavá taktika Microsoftu. Velké množství hráčů možná vývojáři ztratí také díky YouTube gameplay videi, a zdali se hra vůbec povede. Jsem zvědav na pordejní čísla Lara Croft Temple Osiris na PS4 a PC. Možná, že se Square Enix chytnou za hlavu. Nicméně Microsoft je čím dál, tím více méně sympatický, zejména jeho kroky ve snaze dostihnout Sony s PS4. Nejprve zruší neustálé online připojení, dále zavrhnou pouze digitální distribuce her a v poslední řadě také DRM ochranu. Uvidíme, jak se boj nových konzolí ještě vybraví. Microsoft se patrně snaží dohnat úspěšnější vlak, avšak místo aby vlak dostihl korektně čistou jízdou, krade uhlí osatním.
  • Lara je jediná ženská co mládne :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit