Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi sa zlakli slovenskej konkurencie v podobe Vivat Slovakia. 

    https://www.startlab.sk/projekty/2620-pomoz-hre-s-otvorenym-svetom-v-bratislave-vivat-slovakia/

    Tak museli urychlene priznat vyvoj :).

    (prispevok je mysleny sarkasticky samozrejme)

  • Jevo83

    Mne to pride ako marketing pri prilezitosti vydania nextgen edicie buduci mesiac... lebo vlastne vobec nic nepovedali, len sa vyvolava hype okolo znacky...

    • triptich

      ako správne poznamenal Derp_1337 nižšie, tak masívna hra akou určite GTA VI bude, je  vo vývoji roky. preto by som tu nebol tak pesimistický. GTA je megaznačka a určite s ňou pracujú aj inak, ako skrz GTA V.

      • Právě. Ono i záleží na tom, co považují za práce.

        I když to není oficiálně oznámené, tak osobně věřím, že alespoň nějaké prnví brainstormovací meeting začaly probíhat ještě před vydáním pětky. Tak nějak nevěřím, že značku jako GTA V by nechali tak dlouho úplně o ledu. Jako jasně, neběžel na tom vývoj na plné koule. Ale takové to přemýšlení na konstrou příběhu, náčrtky mapy, apod....

  • sugyn

    Ja krajem ucha slysel, ze vyvoj byl nekolikrat resetovan. Pokazdy to nekdo ze zhora odpiskal.

    Kdyz je to v produkcnim pekle tak bych to dal na nejakou dobu do chladu a vyvijel bych neco jineho. 

    • Já se šestky docela bojím. Prvě už na tom nebude dělat Houser. A druhak se trošku bojím, že se sami už možná utopí v těch pokusech to mít pořád větší. A že už si naverou víc, než zvládnou.

      Druhá věc co mě děsí je to zaměření na online v GTAV a RDR2. Ani bych se nedivil, když by šestka už byla komplet online. S tím, že hlavní příběhové mise půjdou hrát v jednom. (jako některé v GTA Online už teď). Ale prostě bude to v tom online prostředí. A člověk si i singl misi bude muset zapnout přes lobby (něco jako Monster Hutner v jednom)

      A abych pravdu řekl, poté co jsem teď dohrál remake/remaster GTAIII, tak jsem si tam fakt užil ten malý svět. Jak všechno bylo vždycky kousíček. Třicet vteřin bylo dost času na přejetí ostrova apod. Mělo to své kouzlo. Možná že když by velké GTA díly protožili něčím měnším (za menší peníze), kde by to mělo tuhle atmosféru starých dílů, asi bych si to klidně taky nechal líbit.

    • Derp_1337

      Tak velkou značku jako je GTA si žádný rozumný manažér nemůže dovolit dát do chládku. Hry jsou dnes tak náročné, že vývoj menší hry trvá aspoň 3 roky a nějaká středně velká hra klidně zabere i 6-7 let.

      Na vývoji velké hry jako je GTA se prostě musí makat dopředu, aby ji mohli o 9 let později vydat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit