Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    No o moc divnější než že by TOm Hardy "vyniknul" jako Sam Fisher to bejt nemůže 🙂Jistá podoba když trochu přihmouříme oči tam taky je ne že ne😉

  • BoB.2

    Je o 5cm menší😀 

  • TheGGG

    ať už konečně hollyweird a západní produkce stáhne své nenechavé pařáty od kvalitních děl a přestane je prznit svými adaptacemi. Očekávám naprosto nudný a plytký výplach bez původního kouzla, promakanosti a myšlenky s naprosto otřesným obsazením, což už je vidět na tom, že Snakea má hrát Issac.... ten herec se vzhledově vůbec nehodí, nemá charisma ani správný hlas a roli dostal jen proto, že je pořád jakž takž známý po té fail sérii disney wars.

    • Derp_1337

      Haha

      Film ještě ani nevznikl, ale už se najde šašek, který kritizuje, jak moc špatné to bude, protože mu to pověděli jeho věštecké schopnosti.

      Haters gonna hate.

      • TheGGG

        hahaha, ještě že tu máme dlouhou historii kvalitních filmů podle her, dlouhou historii kvalitních amerických adaptací japonských příběhů a  hollywood v posledních letech produkuje jen samé kvalitní a výborně obsazené snímky... oh wait.

        • Derp_1337

          Jo, dost adaptací se nepovedlo, ale prostě to není 100% pravidlo. Z hlavy můžu vyjmenovat pár filmů na motivy her, které se relativně povedly.

          Např. Final Fantasy Spirit Within, série Resident Evil (sice je to takové hodně jednoduché béčko, ale po světě se najdou milióny diváků, kterým se to líbí), Warcraft (mě osobně se to velmi líbilo), Tomb Raider (ten s Aliciou Vikander), atd.

          Pak by se dali ještě zmínik různé animáky typu: Pokemon Detectiv Pikachu, Ježek Sonic, atd.


          Shrnu to: statistika dobrých adaptací není moc dobrá, ale to není důvod hned automaticky na úplně každý film hned nadávat a tvrdit, jak velký odpad to bude.

          Třeba teď se velmi těším na Dunu. Doufám, že nezklame.

          • TheGGG

            lol, zrovna filmová série resident evil je naprostý odpad a urážka té herní série. Většinou to baví lidi, co o těch hrách nic neví, ale kdo má rád hry, ten tu sérii nesnáší. Tomb rider jsem neviděl, ale prý to taky bylo dost béčko a průměr.

            Kvalitní jsou snad jen ty CGI animáky, ale ani věci jako ježek Sonic a Pikachu nejsou víc, než popkornový výplach.

            Duna je podle knížky, já jsem mluvil jen o věcech podle her. Každopádně už teď Duna vypadá jako hodně generická scifi s nudnými kostými a miš maš castingem co opět neodpovídá popisu postav z knih.

            • Derp_1337

              To není pravda, že hráči her Resident Evil musí nutně nesnášet filmy. Spousta lidí si užila obojí adaptaci.


              Duna ale byla i herní série, tak proto jsem ji tam počítal.

              Je spousta knih, které inspirovaly hry a filmy, a nebo naopak hry, z kterých se napsaly knížky a natočili firmy.

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                jako fanoušek RE, co zná spoustu fanoušku RE a je členem různých RE komunit ti mohu říct, že fanoušci RE her ty filmy skoro všichni nesnáší a i jako takové ty filmy byly strašné šunty. Pokud tě bavily, tak enjoy, ale já je nemůžu ani cítit....

                • Derp_1337

                  Reakce na příspěvek:

                  Komunity jsou matoucí, protože sdružují lidi z určitých zájmových skupin a s určitými osobními preferencemi.

                  Uvedu příklad: Když se na Games.cz zeptáš na oblíbenost konzolových her, tak ti velká část lidí v diskuzi odpoví negativně. Zatímco když se na podobnou věc zeptáš na Konzolista.cz, tak tam dostaneš úplně opačnou odpověď.

                  Zkráceně to znamená, že žádná komunita nemá patent na pravdu a všechno je relativní.

                  • TheGGG

                    Reakce na příspěvek:

                    no řekl bych, že komunita hráčů RE her ví, co mají hráči RE her rádi...

  • rudysakal

    Oscar Isaac se mi moc líbil v X-man: Apokalypse (SW 7-9 netřeba připomínat, lituji, že jsem je viděl).  Mohli by ho ovšem předabovat jako to udělali s Darth Vaderem :)

    Ikonický David Hayter:

    https://www.youtube.com/watch?v=4ZGXeJMT8tI

  • Lukyz

    Ač charakterově mi celkem sedí, nedokážu si představit Snakea bez Hayterova chrapláku, jsem na to dost zvědavej. A hlavně jakou dějovou linku budou chtít sledovat, některý události jsou dost šílený na pochopení i pro lidi, co celou sérii projeli několikrát, takže zase hrozí šílený zjednodušení. Nezbývá než se nechat překvapit. 

    • zx_spektrum

      Netřeba představovat, MGSV je taky bez Hayterova chrapláku.

      • michaelfoucault

        V MGSV ovšem nevystupuje Solid Snake...

        • zx_spektrum

          No, původní komentář říkal pouze "Snake" a "Hayter" - postavu "Snake"/"Naked Snake"/"Big Boss" taky nejčastěji daboval Hayter. Však to bylo dráma když se oznámilo, že dabérem v posledních hrách bude Kiefer Sutherland... Ale jinak v pohodě, nejsem fanda, takže uznávám, že všechny chronologie a snejky v hlavě nemám.

        • LessPh

          Třebas ve filmu taky ne?!

  • Solidní volba

    • Maxianimal

      I see what you did there.

  • Jedině Charlie Sheen!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit