Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen věcná, není to Ičida ale Išida :D
  • Za sebe musím říct že jsem z Nioh zklamaný. Ta hra je docela repetetivní a tvůrci silně recyklují jak lokace tak i nepřátele. Např. když jsem poprvé dělal vedlejší misi na hřbitově bylo to fajn, ale když už tam zavítám po třetí nebo dokonce po čtvrté, tak je to fakt opruz. Taky nechápu proč tvůrci neustále točí ty stejné nepřátele. Většinu řasu bojuju s kostlivci a yokai. Sem tam mi hodí kyklopa nebo podobné tuhé monstrum ale teď už vlastně ani nejsou tuzí a hlavně je jich málo. Bosové jsou fajn ale příjde mi že jsou až moc předvídatelní a většinu jsem dal na 1-2 pokusy. Jako když se dostanu do další hlavní mise tak zábava letí nahoru ( nové prostředí a zjišťování co na mě čeká, hlavně se těším na bose ) ale pak to vždycky zabijou tou recyklací. Dalo by se toho vytknout víc ale to by bylo na celý sloh. Zatím nemám ještě dohráno ale dal bych tomu 6-7 ( při soubojích s bosy možná i 8 ).
    • Víceméně souhlasím. Té hře chybí strašně moc variabilita. Upřímně řečeno ze začátku těch prvních 15 hodin bylo super, ale pak mě to bavilo míň a míň až sem to poslední 2 týdny vůbec neměl chuť zapnout. Kromě bossů ta hra nemá co nabídnout a valná většina z nich je příliš jednoduchá.

      Tvůrci se sice snažili ale tohle nemá ani na slabší Dark souls 2 který je jenom přece o chlup lepší.

      Bloodborne zůstává králem i po 2 letech.
      • flash789
        Prvni DS si zaslouzi statut legendarni hra, rict ze Bloodborne je kral je rouhani a ignorantsvi. A ne neni ani Demon Souls, pac svetovy vehlas ziskalo az prvni DS. Chapu ze PS exluzivita Bloodbornu nuti fandy vykrikovat cosi o krali, ale neni to tak. Je to DS.
        • TheGGG
          a ozval se člověk co to nehrál... *1*
          • Jo. Takova metro homo atmoska.
          • flash789
            mas stare informace, cas bezi, a ja hry hraju, mezi nima i Bloodborne..takze si v zapisnicku skrtni ze flash nehral Bloodborne a pod to si dopis ze hral. Diky..pro priste abys to mel presne:)

            PS: a zas takovej vodvaz to nebyl, nic moc noveho to neprineslo, aby se ta hra mohla korunovat na krale..8.5/10 maximalne..hunters DLC jsem nehral jeste, ale pochybuju ze to nejak vyrazne meni..
            • TheGGG
              koukání na youtube není hraní flaško, kolikrát jsem ti to říkal... BB má lepší atmošku, souboják a bosse jak ostatní DS hry dohromady...
            • Za mě Dark Souls>Demon Souls>Bloodborne. DS II se mi vůbec nelíbí a trojku jsem ještě nehrál. Bloodborne mam rád a Hunters je dobrý, ale nic moc nemění. Nioh mě baví mnohem víc než druhý DS a zatim i než Bloodborne, ale jdu po hlavní linii a nejsem ani v půlce. Pro kompulzivní vyzobávače to může bejt stereotypní, ale to není jen vina hry.
  • Koukám, že tentokrát půjde hrát i za Batmana
  • tohle je jeden z důvodu proč jsem si koupil PS 4 boží hra
    *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit