Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, hru jsem hrál hned po vydání a přestal kvůli slabému železu. Vše se změnilo a zajímá mě, jak se vrátit. Jak dlouho bude hra ještě podporovaná (přecijen začít hrát proto, aby za rok hra upadla mě neláká), je ještě v kondici (co se komunity týče) nebo skomírá? Je na nějakym serveru větší CZ komunita ? A v nepodlení řadě, když mám základ, co si stačí dokoupit (já v tom co je součást něčeho a co stačí pouze dokoupit, když už část mám vždycky plavu :D)? Děkuju.
    • Hra prosperuje, je ve skvele kondici a komunita je velka, vsude zivo a rozhodne nebude jen tak koncit. Pokud mas zakladni hru, tak ti chybi dve expanze. K hrani ti bude stacit jen ta nova, Path of Fire,ale vyplati se koupit i tu starsi.
  • Hraju GW2 hned od začátku co to vyšlo, ale čím dál tím víc mě mrzí přístup Arena Netu, že aby si hráči koupili datadisk, tak stávající classy nerfnou, a nové udělají až nechutně overpowered, aby prostě hráči just byli donucení si to koupit, pokud si chtějí udržet alespoň nějakou šanci být kompetitivní. Zvláště u necromancera tohle přímo bije do očí. Přesně to samé s classami udělali i před vydáním datadisku Heart of Thorns.
    • Ja jsem s Necrem nicil Reapry i pri mém starem buildu, jako na běžícím páse :)
  • Ano, když jsem GW2 koupil ihned po vydání, asi po měsíci mě hra přestala bavit z několika důvodů. Mezi nimi byla absence mountů a možnost se okamžitě teleportovat absolutně kamkoli. Když jsem na to upozornil na oficiálním fóru, odpověděli mi přímo z arena netu že mounty do hry nikdy nepřidají a že nechápou proč teleport pro mě kazí požitek ze hry. Prostě když je svět ve kterým se jde pohybovat klikáním na mapu, tak je to pro mě zabité. Stejně jako různé quest helpery ve wowku a spol. To bylo na tom to krásné, číst questy, aspoň trochu být vtaženej do hry a né běhat všude podle teček na mapě a ignorovat všechno kolem hráče ...
    • tvuj názor. místo brečení na forech jako mimino ses mel prizpusobit nebo jít hrat Zaklínače. číst si questy v MMO je blbost
      • V zadnem pripade to neni blbost, pokud jsou dobre napsane, zajimave a vaze se k nim nejaky pribeh. Jsou MMO, kde ma rozhodne smysl cist questy (a samozrejme i MMO, kde to smysl nema).
        • Tak treba ve wowku na tebe vyblafne relativne dlouhy text a pak minuta grindení a zas dlouhy text a porad dokola. kdybych to chtel sledovat tak mam pocit že víc čtu než hraju.
          Ale souhlasím s tím že v zásade to muže byt ok, pokud je to dobre nastavene
      • Aha. Jinak nevím jestli je to projev nějaké duševní choroby, ale zajímalo by mě, proč pořád musíš psát ke každému svému příspěvku "můj názor" a ke každému příspěvku na který reaguješ "tvůj názor". Ono je tak nějak samozřejmé, že každý má v diskuzi nějaký názor a nevím proč máš potřebu furt na to upozorňovat.
        • v puvodním prispevku píšeš že jsi "upozornil" na to na oficialnim foru, jako kdyby šlo o neco objektivního a že by snad kvuli tobe meli menit hru. Tak píšu že je to jen tvuj osamoceny nazor ktery nikoho nezajíma, ktery si mužeš strčit nekam a který bys tady nemel prezentovat jako nejakou "pravdu".
          Proto je taky slušnost napsat pred každy prispevek "imo" nebo ješte lepe "imho" - podle meho skromneho nazoru.
          • Píšeš absolutní žvásty.
    • Já ti nevim, hraju od vydaní s menšími přestávkami a hra mně pořád ba :)
    • Na nových mapách je už výrazne menej waypointov na teleport, takže si už možno aj oni uvedomili nezmysel 15 WP na jednej mape.
      • co je na tom nesmysl? jestli chceš behat po mape hodinu nic ti nebrani

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit