Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taky se mě nedaří rozjet můj dark souls z roku 012 který jsem si chtěl opět zahrát a podpora game for live nikde, asi jsem v řiti teda
  • Koupím hru na steamu ve slevě Dark Souls 1. Zjistím že to jede přes tu P***(Games for windows LIVE) Stáhnu nejede(na WIN8).Měl jsem chuť zajet a vypálit studio microsoftu.Čtu že aplikace končí a že některé hry nepojedou,pokuď vůbec nějaké hry pojedou JUPÍÍ !!!! *16* A na co jsem si tu hru kupoval na Steamu když teď už asi vůbec nepojede co vy K****!!!!!! Že to ani ten VY****** Valve ze steamu nestáhne !!!! To je co jak se mnou vy****** A prachy jsou v p*****
  • Tohle bych neřešil, Tunngle to jistí. Jen je potřeba na routeru otevřít port 11155.
  • JÁ STRAŠNĚ RÁD HRAJU RESIDENT EVIL 5 !!!!! Kéžby byl CAPCOM PROTI !!!!!!!!!! *16*
  • Je treba rict, ze warez tento problem za hrace uz davno vyresil ... a jinak je to naprosto uzasny priklad, proc si rozhodne nekupovat absolutne nic svazanyho s provozem nejaky a to naprosto jakykoli sluzby. On toti trebas Steam muze jednoho krasnyho dne taky vypnout servery ... a pak si vsechny ty svy uzasny kousky muzou vsichni strcit leda kamsi ...
    • shadow
      To mi přijde krapet přehnaný srovnávat takovou šmucku jako je GfWL se Steamem.
      Ale souhlasím s tím, že tady je krásně vidět, co se stane, když jsme se pomaličku a nenápadně přesunuli z nakupování her jako produktů k nakupování her jako služby.

      Jistě, že vždycky, když se něco takovýho zavádí, tak lidem namažou med kolem huby, spousty výhod, co to přináší a blá blá blá. Podle mě čeština jako jazyk má to kouzlo, že má přísloví na drtivou většinu životních situací bez ohledu na dobu. Takže tady bych to vyjádřil prostým:

      Když ptáčka lapají, sladce mu zpívají.
  • Nevim proc mluvite o potencialnim konci Steamu. To kdyby se stalo tak samotni americani vyjdou do ulic a zapali svoji vlastni zemi...

    Jinak doufam, ze se to nejak vyresi. To by byla slusna podpasovka aby poctive platici hraci nemohli hrat svoje hry. Alespon ten singleplayer. Multiplayer v Gta4, Street Fighter a dalsich by taky mrzel...
    • Proc? Protoze pripad GFWL jasne ukazuje, co se muze kdykoliv stat. Staci nedavny ddos utok. A proc by nekdo sel do ulic? Prece vsichni jasne souhlasili s podminkami, podle kterych muzou byt vlastne radi, ze jim Valve umozni tu jejich sluzbu pouzivat a kdy se to nekomu nelibi, tak ma smulu. Nedej boze, aby nekdo chtel vratit penize za nefunkcni produkt...
      Podle mne se urcite najde par her, ktere proste prestanou fungovat. At uz z duvodu stari, takze se to nikomu nevyplati predelavat, nebo z duvodu, ze spolecnost, co je vydala uz neexistuje. U mne se to nastesti tyka jen Dawn of War 2 a Gears of War, ale stejne.
      • Steam bych s GfWL nesrovnával, je mnohem větší, populárnější, a úspěšný, takže tu ještě pár let bude. Otázka je, na čem se budou hrát hry řekněme za deset let, a jestli Steam udrží krok.
        A pokud jednou padne, a velký podíl na to bude mít PC komunita sama, protože i v době velké konkurence ze strany konzolí se neumí sjednotit, vytahuje nesmysly na jedinou firmu co se o to pořádně snaží, a vede své žabomyší války o zachování prodeje na DVD a pod, ....pak se stejně nic moc nestane, Steam hry jsou jsou instalované na vašem hadru, a není důvod proč by je Valve po svém krachu blokovalo, a i kdyby, vždy se najde někdo kdo vytvří crack, taže příjdeme jen o služby jako třeba cloudové ukládání savů a pod.
        • Nevim, rikat o necem, co hracum vnutili proti jejich vuli, ze je to popularni... A porad nechapes, v cem je problem. Problem neni ve forme distribuce, vetsina lidi vita online prodeje. Problem je v tom, ze i po stazeni hry k sobe na HDD, potrebuji klienta, ktery s tou hrou (zejmena single player) nijak nesouvisi, ale bez ktereho si ji nezahraju. Takze je sice pekne, ze mas hru u sebe na HDD, ale urcite tam nemas vsechny z knihovny a stejne musis Steam spustit a pripojit. Pokud vim, tak jejich slavny offline mod stale funguje jen 14 dni a pak se proste musis pripojit.
          • To že vadí tobě neznamená že není populární, podívej se na prodejní čísla. Chceš vyměnit koně za auto, protože je rychlejší, ale aby jezdilo na trávu, protože jseš zvyklý neplatit za palivo.
            Chceš místo krabic digitální prodej, který je náchylnější k pirátství, ale bez online kontroly, protože na ni nejsi zvyklý.
            O tom jestli hra pojede nebo ne pod Steam je rozhodnutí vydavatele, tak ho buď respektuj, nebo hru nekupuj, ale nenadávej Valve.
            Osobně jsem toto léto během dovolené hrál tři týdny v offline, a žádný problém, a znám lidi kteří zůstavaj v offline téměř pořád, otázkou ale je, co ti na tom klientovi vlastně vadí, na průměrném Pc to co se týče výkonu nepoznáš, a pokud ti vadí šmírování tak vůbec nelez na internet, protože to dělá každý včetně Googlu, a Steam můžeš registrovat na vymyšlené jméno, a platit anonymně, tak o co jde?
      • Steam tu nebude nafurt, i kdyby ho měl vystřídat Steam 2.0, uvidíme za 20 let, jestli si ještě někdo na Steam vzpomene
  • Doufám, že půjde poté hrát i DOW II. Bylo by celkem na h*vn* ,kdyby jsme nemohli hrát hru jež byla vytvořena teď už bohužel mrtvým THQ (RIP). Hry jako Dawn of War jsou legenda a bylo by dle mého názoru velice špatné o ně přijít!
    • CoH přešlo pod steam, třeba přejde i warhammer. Jinak u toho CoH jsem to taky zjistil dost s odstupem. Když jsem nedávno chtěl nainstalovat a po hodinách patchování se nemohl dostat na relic, abych to aktivoval, tak jsem začal brouzdat po forech a až tam zjistil, že relic je už nějakou chvíli dole. Naštěstí stačilo zadat Serial # do Steamu a bylo. Nicméně nakonec jsem byl rád, že jsem prošvihl prvotní migraci, protože u toho bylo dost problémů. Teď už je to celkem ok, i když nedávno byl prý zase nějaký patch, kterým to zase rozorali, ale neměl jsem na to čas to zatím vyzkoušet.
  • Bohužel jsem měl tu čest s age of emipers online ještě v prvotní euforii při releasu, která ale po koupi celkem rychle opadla, když člověk zjistit, že to co se odemklo není zdaleka to, co bylo prezentováno. Dnes to už snad ani neběží a ani se nedivím.
    Jinak to, že hra přestane fungovat, tím že vydavatel ukončí podporu je docela prasárna a další z nesmyslných buzerací platících hráčů. Stáhnu crack a nic mě otravovat nebude, což je poměrně smutné řešení.
    To je jako kdybyste se koupili auto a po 5 letech vám nešlo nastartovat, protože už není podporované.
  • No už aby by to bylo, za chvíli výjde Dark Souls 2, a já kvůli tomu GfWL braku nehrál ani jedničku. Moc se těším, a doufám, že to alespoň trochu pomůže prodeji jinak dobrých her, kterým se hráči vyhýbali jen kvůli tomu MS nesmyslu:)
  • Až GFWL ukončí, tak budu na náměstí mávat hořící vlajkou s logem Microsoftu. Byla to naprosto otřesná a nefungující služba, jen se modlím za to, aby bylo nějakým způsobem ještě možné hrát Dark Souls online.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit