Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XXDarthVaderXX
    Restartovat se nic nemusí, vždycky se to dá nějak řešit. Ale ty bugy jsou prostě fatální a 7 si hra nezaslouží, to by mi snad autoři a hlavně testeři museli líbat pr*el.
    • Jack1947
      Myslím že si chtěl reagovat a ne musí to jsou ty bugy, prostě něco se pokazí a restart ale jak tak koukám mám dojeto takže asi mažu. Co bych rozhodně nepochválil je odporná animace postav která je fakt jak s hitmana v těch cutscénách to bylo dost odbyté. Podtrhuje to jen tu mizernou optimilizaci.

      Tak jo dávám 5/10, abys měl radost. *4*
  • Ahoj, šel by napsat výpis způsobů zavraždění, zatím sem přišel jen na pár. Otrava jídla jedem (bylo i v tutorialu) napojení defibrilátoru na trubky od vodovodu, rozbití klimatizace a zásah proudem z drátů. Znáte ještě nějaké?
    • XXDarthVaderXX
      Naposled jsem pouzil elektro soky, ale ne nekam pripnout... voda, pustit elektrinu, zblunk... ovladnout postavu a.... burn b!?ch ! *16* *5* Jo otrava...manik sezere 50 baget ci co, ale pro koblih ci mu padne na zem, skoci s takovou laskou... Treba i tak, ze jsem nahnal 3 plaste na skvrnu od benzinu a pak tam hodil zapalovac...au au. Polstar tam mas. Spatny, plynovy kotel, vetrak je fajn, ale zase to chce vic lidi....pokud mozno. Primo elektrodou...spis mi to prislo jako neduh hry, ale co....sestra padla. Kafe se taky da otravit. Pristroj pacientu...ale to moraliste vynechaji...my ostatni ne, protoze stale je to jen hra. Vystreleni bomb....boom. Sporak... Kabely... tech moznosti je vic... cachry s trubkami. Casem snad najdu dalsi. Jo, horlavina na zebriku...chudak delnas.
      • Jack1947
        Sporák je moje neojoblíbenější, pak ještě je tady poleptání nějakou žíravinou, polití benzínem a následně zapálení je taky super. Výbušné sudy, sesuv auta z hydrauliky má taky něco do sebe... ( i když moc nepomáhá)
        Sestrojení výbušniny z budíku a TNT. Nebo výbušná směs ze zkumavek na začátku.

        Otrávené koblihy... klasika. Kotouč z pily do kebule nebo "oštěp"

        Hmm ale safra štve mne že jsem asi narazil na bug, s uloženou hrou hra se při pousu načíst sekne celá... navíc ten hořící dům je docela zasekanej sám osobě, škuby na každém kroku... nejde mi načíst ani autosave. Prostě načítá a před koncem sekne a čená obrazovka... to jsou tedy bugy by se jeden... pokakal.

        Jinak je tam sekera ale nepodařilo se mi rozbít sklo, u kola předtím jsem s ní jen házel ale nějakou funkci má musí!.
        • XXDarthVaderXX
          Stejně nejlepší je sporák + temná strana síly... Člověk ty chudáky ovládne a jdou hned do ohně :-)
          Před spaním jsem jich upekl 7 A za chvíli si to tam projdu bez většího či menšího otravování, blbého AI.
          • XXDarthVaderXX
            Město, já teď byl u nějaké silnice...a tam obchody a hořící farma(myslím, že toho páprdy co si povídal v léčebně sám se sebou).Tam jsem je právě nahnal s temnou stranou síly ke sporáku. Nejdřív jsem si říkal, že to vezmu mírovou cestou, ale řekl jsem si...ty bugy a chyby mi dávají právo to brát po zlém a když je AI tak blbá, tak bez milosti do ohničku *16* *5*

            Chuděra moje stará klávesnice(zdravím do redakce tu samou, akorát bez drátovou...+ - 8 - 9 let). Možná kdybych se lépe vyspal(kvůli namoci to zrovna moc nejde) nebo třeba kdyby bylo venku hezky, co já vím? Tak se tak nerozčílím a nebudu sprostej, ale do pi*e, aby mi spadla hra na konci mise a a neuložila se *10* *16* Já ty mise hrál zatím se vším všudy(ano bez spěchu je to na hodně dlouho(rozuměj dle mise 1 - 2 hodiny a ano vím, že se to dá zvládnout za 5 - 10 minut, ale to mě nikdy nebavilo, takhle hrát). Testeři by měli skončit v pekle za to co předvedli. Chápu, že budgetová cena může svazovat, OK. Tak ať je třeba o něco menší mapa a bůh ví co jiného, ale totálně se vy*rat na betatesting *11* Pokud bych měl hodnotit teď číslem...asi to padne někde mezi 3 - 4/10, protože už jít k 5, to je na přimhouření očí a 6? To bych se musel hodně přemlouvat . 7? Snad jedině s pistolí u hlavy nebo s nožem u krku, jinak nevím co by mě přesvědčilo. V nemocnici jsem si ještě říkal OK, tak snad bude za chvíli konec, ale jak to šlo ven, tak to šlo do pr*ele až běda a moje karmická rovnováha dostala pořádně na frak. Největší hamba testerům, tohle je především jejich chyba. V takovém stavu nesmí hru prostě pustit dál! Kdyby se mě někdo zeptal na bugy, tak to fakt nevím, ale vědět to radši ani nechci...k 1000(tísíci) by se to dostalo bez větších problémů. Ku*va, jak je možný, že tohle někdo vydá, v dnešní době *13*
            • Jack1947
              Když výdá pecky typu Unity , Wach dogs nebo PS4kové Order1886 proč by nevydal tohle... no vidíš a jábych nad 7 přemýšlel, přestože ten konec trapnej no tak si to zopakuješ v tom ludlow town jsem si to zopakoval taky protože jsem měl chybu... prostě když zabiješ někoho s kým hra nepočítala máš smůlu třeba dřív, nezbývá než restart mise. Těch misí moc není no.
          • Jack1947
            To jsem nezkoušel. Já jen ovládal nebožáky v rámci mise... AI zas tak otravné není a dá se mu utéct to by fakt v reálu vypadalo že nějaké děcko páchá zlo a takhle mu to bez povšimnutí prochází.

            1čka měla ale nápaditější zabijení tady ostatně jako je tomu u mnoho her se stává stereotypním. Tedy pokud tam nebude něco co by zas posunulo hru na novou úroven.
            • Jack1947
              No nezbylo mi než celý level restartovat, co bugy ale ty dropy?! to sekání ted s tím druhým zmetkem... *11* *7*

              To se mi povedlo ma usmažit jednoho ubožáka na začátku v tom městě... víc lidí nahnat vůbec. Je hezké že uhoří když se to snaží hasit. Njn vybijená ten stealth tam fakt moc nefunguje když tam jen pobíháš a vymlacuješ je a nic se neděje.

              Tak asi dopařeno, otevřený konec věstí jedině příslib pokračování... takže za dva roky? další mordování proč ne. *3*
            • XXDarthVaderXX
              Jooo a ty BUGY, z toho by si i lucifer uřezal rohy *11*
            • XXDarthVaderXX
              Tak tak, bohužel, je to spíš vybíjená. Dá se to hrát i ve stylu Hitmana, ale ďáblův synátor kam přijde, tam musí nastat peklo *5* Sporák je nejlepší použít, když chceš rozpoutat menší killing spree.
      • No, je fajn, že jsi napsal způsoby zabití, ale v podstatě se to skoro nedá číst :) Přijde mi to jako vyhozené myšlenky na papír, ale nakonec v tom nějaké informace přece jen skryté jsou...
        • XXDarthVaderXX
          Pisi z mobilu, tak ze spis ve zkratkach atp.

          Pro někoho, kdo asi nechápe. Na mobilu asi fakt nevidím, odstavce a těžko odhadnu, jak bude výsledný text vypadat. Zvlášť, když androidní psaní má tendenci z ničeho nic vypadávat(Zdravím Google). Telefon, není tablet a při psaní jednou rukou, lovit háčky a čárky opravdu nehodlám.
  • Ale jo, docela me to bavi. I kdyz horror to neni. Prostejen chodite a vrazdite vsechny co potkate, nektere musite, nektere ne. AI je naprosto tupa, fyzika silena. O stealth akci se moc mluvit neda. Nicmene jako oddychovka zabavi, hra ani neni tak dlouha takze se da v klidu dohrat ;)
    Stejne, kdo z vas po tom co predvedla jednicka cekal pecku?
    • Jack1947
      Nikdo no... zároven se v jiné hře takhle brutálně vybít snad ani nejde tedy ehm "relaxovat".
  • XXDarthVaderXX
    Škoda, velká škoda, že hru více neodladili...některé bugy jsou tristní, ovládání je takové ehm made in Evropa(když to jde jednoduše, tak to uděláme složitě(potvrzovat sebrání předmětu g(čkem), sbírání po jednom...fakt ne-e). Je špatně nastavená hmotnost u postav(mrtví, hadroví panáci...kdo hrál Dark Mod a zkoušel někoho přesunout, tak asi ví co postavička na dlažbě byla schopná předvádět...ale to se dá opravit vyladěním parametrů, tak že bych přimhouřil zatím očko...když to neopraví, tak jim hamba.). Tradiční ruce padlých nebožáků do textury a s tím spojené chyby v animacích se také konají. Místo těch ingame sekvencí mohli nechat tu kreslenou grafiku a bylo to. Po grafické stránce(nehrál jsem zatím tak dlouho)...nenadchne, ale ani neurazí a co je hlavní, optimalizace je docela fajn. Kdo má rád takovej ten Hitmanovskej stealth(ty mě vídíš, ale stejně nevíš co chci udělat), tak by ho to mohlo bavit. Ostatní počkat třeba na recenze a i tak...až bude nějaký ten patch, tak do toho jít.
    • Jack1947
      O Bugách mi nemluv, opět se ukázalo že někdy musíme restartovat celou úroven protože ta postava s klíčema tady ku*va není a nebude. *10* *16*

      Na druhou stranu aspon je tam ta brutalita kterou za toho malého dáblíka rozséváme po nic netušících obětech ano je to takový brutálnější hitman. Já jsem zatím došel do města, grafika ok snad lepší být ani nemohla a tady u té hry by byla zbytečná. Jen nechápu že ty animace se občas kousají a je to celkem nepřijemné.
      • XXDarthVaderXX
        Valná část bugů se dá odstranit patchem. Tak bych chvilku počkal až to spraví. Třeba takovej Rome II byl v počátku prakticky nahratelnej, ale teď je to moc fajn hra(s přimhouřením očka nad tradičně blbou AI atd.). Tady bych také počkal, ale je fakt, že u dnešních her je lepší asi chvilku počkat. Když si vzpomenu na to haló co bylo okolo Age of Empires III, kde si tvůrci dovolili vydat patch v době vydání a div že by je hráči nelynčovali a teď jim to vůbec nevadí *7* (hra je +- měsíc před vydáním už hotová, pokud jde na CD, DVD aj. ...těžko tam pak na poslední chvíli něco aplikovat). Kdo nemá trpělivost, ať raději první dny hru nehraje a počká. No až bude recenze, tak čekám pravidelnou dávku emoc...ehm trollení. Proč? Protože hra může s klidem dostat 3/10, ale třeba i 7/10 a oboje se dá obhájit.V prvním případě bugy a další... V tom druhém případě...vždyť to přeci není tak hrozné. V obou případech to bude pro jednu stranu hráčů dobré zhodnocení, pro druhou špatné. Rozporuplná hra?...hm ano.
        • Jack1947
          Prosímtě nedá se srovnávat kvalitou hra která bude mít vždy vyšší hodnocení už z principu a menší hra co si na nic moc nehraje. Bugy jsou otravné a možná to patche nevyřeší pak hrajeme nedokončenou hru, která bude stále mít bugy a jiné přešlapy. Řikám si když může vyjít něco tak katastrofálního jako Ravens cry, což patche asi už neupraví tak tohle je procházka růžovou zahrádkou navíc zábavná...
          • XXDarthVaderXX
            Vynecham diaktriku...ctu si z gauce.
            V tom mas asi pravdu, vzdy je to vsak o uhlu pohledu na vec. Ja ted treba rozehral Earth 2140...a ? No ty kraso! Ty bugy, tanecky tanciku mezi skalami a dalsi radosti. Pak si polozis otazku... Je to spatne ? Ano... Je to dobre ? Ano. U ehm ehm oblibeneho tracku 6 mi uz jen chybela italska, hekajici polno(tvl zase slovni Stbak :-D ) herecka.
            Mensi hra je stale hra a pokud je blna, tak je blba. Je li dobre, tak proc ji nezhodnotit kladne. S pixelem se to uz trosku zvrtlo, ale to je vec nazoru a pohledu na vec.
            • Jack1947
              Jak které hry... není to obecné.
            • Jack1947
              Určitě ale větší hry jsou větší hry a ty si na sebe at už hajpem nebo jinou marketingovkou vydělají. Horší to mají méně znamé co jsou víceméně závislý na hráčích a pokud jich není moc a hra má poněkud menší ohlas. Ten vyvojář nemusí přežít kor když je sáým a nemá zas sebou nějakou firmu co by ho podržela nad vodou.
              • XXDarthVaderXX

                Reakce na příspěvek:

                Ten marketing neni zadarmo a nekdy nemusi stacit ani solidni prodeje...LA Noire...bohuzel, pokracovani bych bral hned. U mensich her ti pak staci prodat treba 50 000 kopii i mene a mas vydelano.
            • Jack1947
              No, recenzent má na výběr myslím max tak 2možnosti, nenapsat nějakou tu lepší recenzi k větší hře, bude zle. Nebo napíše a ponese následky...

              Jo jinak souhlas, nemělo by to být zaujaté ale mne to osobně je fuk protože recenze mne zas tak nezajímají.
              • XXDarthVaderXX

                Reakce na příspěvek:

                Dost lidi ano (ti vetsinou nenadavaji na diskusi, jak je vse hrozne..mrk, mrk ). A v mnoha pripadech to ovlivni rozhodovani akcionaru, jestli vyvojar prezije a nebo ne :-) Tim narazim na vetsi hry.
  • A nebo mohou jít do kina na 50 odstínů šedi ;)
    • Pokud maj doma holinky, jinak hrozi podklouznuti
  • Sr_Lobo
    Jedinej hororovej prvek predchoziho dilu bylo ovladani *12*
  • kubi-wan
    Trailer je fakt úchylnej a přestože moc nevim, o čem hra bude (jedničku mám na steamu ze svý lásky ke stealth žánru, ale ještě jsem ji nehrál), docela mě to baví.
  • Prvy Omen je i dnes genialny horor...scena s rotvajlermi top plus maly je naozaj demonicky.Dalsie 2 pokracovania z trilogie uz nestoja za vela, ale prvy je krasne tajomny a nejednoznacny
  • Co to je za hnusné dítě?
  • Dogkiller
    Takový zjev se mi narodit tak letí rovnou do baby boxu. *11*
    • XXDarthVaderXX
      Celej tatinek *3*
    • No to tedy ty budeš mít taky hodně luxusní geny *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit