Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dobra volba, jen doufam ze to nebude dalsi brak na herni tema : ) to bych Tomovi opravdu nepral ...
  • hodil by sa na to *14* *14*
  • Malleth
    Stejně jako u Hitmana nebo Maxe Payna nechápu proč podle týhle série dělat film, ale Tom Hardy je dobrá volba.
    • Vrook
      Ale pokud se nepletu, tak studia, který stály za hrama Hitman a Max Payne nestály za těma filmama. Tady beru jako plus to, že si Ubisoft vybírá, kdo to natočí, kdo tam bude hrát atp. A scénář určitě taky budou muset schválit, takže by to mohlo stát za to. Ale uvidíme až co finální produkt no..
      • Tak scenar urcite bude schvalovat v prvom rade Tom Clancy, nakolko si tuto moznost narokuje na kazdy produkt v ktorom figuruje jeho meno. A popravde by som bol najradsej keby hruby nacrt pribehu vytvoril on sam.
      • Malleth
        To je určitě plus, ale nepřijde mi že by splinter cell mohl přinýst do žánru špionážních akčních filmů něco svýho, narozdíl od Deus Ex například.
        • Vrook
          Tak pokud mluvíš o nějakym přínosu, tak bych se na to koukal skepticky taky. Já jen tvrdim, že by to mohl bejt prostě dobrej film. *3*
  • Tak především vy neználkové - Tom Hardy má hlas určitě k tomu jak stvořený,pokud jste jej slyšeli v originále,pak víte že mluví na 90% stejně jako Vin Diesel, což je pro Splintera jen a jen dobře;-)
    • Jojo souhlasim.....Ten hlas k nemu docela pujde..Ale i tak bude to trosku nezvyk kdyz ho porovname s Ironsidem :) http://www.youtube.com/watch?v=LqDIDMqxH1o
      ......
  • Docela se divím že hardy tu roli v tomhle bečkovem filmu prijal... To by mohlo znamenat ohrožení jeho kariery, preci jen ted po Batmanovi si muze vybirat.
    • Tak to potom jo .... Beckovej film .....
  • h0p3
    Splinter Cell ano, Hardy rozhodně palec hore. A jsem zvědavej v jaký etapě Samova života se to bude odehrávat. Jelikož narážek ze strany Grim jakej je Sam už dědek, nebylo zrovna málo. *1*
  • Přišel Hitman , poté Max Payne, nebo opačně už nevím. Co mě docela mrzelo u jednotlivých filmů, bylo nedodržení pravidel, které dělaly tyto hry zajímavé. Oblíbil jsem si je z důvodu toho, že jedna hra přinesla bullet time se zajímavým příběhem ,ta druhá originalitu a nápad, jak např. někoho odstranit a hlavně zůstat pokud možno v anonymitě. Ta atmosféra kolem dělalo taky svoje a hlavně Jesper Kyd, pro mě bůh.... Musel jsem si vždy dávat pozor, abych neudělal nějakou blbost, protože se s Váma hra nes.ala. Člověk se do hry přímo vžil. Ať už to byla chladnokrevná 47ička, či Max, se kterým se taky nikdo nes.all a s Váma už vůbec ne. Člověk si hru užíval, protože chtěl co nejlépe uspět aby jeho oblíbená postava co nejdříve neumřela.Vše dávalo smysl. Hitman byl chladnokrevný, zabijel bez mrknutí oka, ale ta hra prostě bavila, nejspíš to bylo dané obtížností, kdy člověk musel překonat opravdu zapeklité mise. Max Payne bylo něco, co tu nikdy před tím nebylo. A ta atmosféra úzkosti a chladu byla na každém kroku, nezapomenutelný byl hlavně New York ve sněhové pokrývce.Naprosto jsem si tyto hry max. užil a bavil mě jejich styl. Proto nebyl důvod netěšit se na film Max Payne a na Hitmana.Očékaval jsem něco opravdu dobrého, jenže to co z toho vylezlo bylo něco, co jsem vidět nechtěl, ale bohužel jako fanoušek, jsem si to nemohl nechat ujít, mohl :-/ . Hitman byl cucák, kterého by zpacifikovala i babička o hůlce, a hlavně z něj nešel žádný strach , nic. A to byl kámen úrazu. Max Payne, říkal jsem si hm, to by se mohlo povést .Velký h.vno. Mark je herec, ale tady neměl co dělat. Prostě se tam nehodil. i kdyby mu umřel někdo další, tak mně to bylo jedno. Odnesl jsem si z těchto filmů pocit, že si nic nepamatuju. Vlastně ano ! Hitmana v televizi. A u Maxe , Sucra s křídly.Takže ať to bude Sam Fisher ve Splinter Cell, Tom Hardy je velmi dobrá volba, ale jestli to bude dobrý film, nezáleží pouze na něm, ale je to zase velké plus, což předešlé filmy vůbec neměly a proto mu fandím. Kdo viděl Warriora určitě nepochybuje. A pokud se to zase po.ere ,tak ať půjdou všechny filmy (podle her) do kytek.
  • Miluju ty fanboye kteří říkají tamten a onen herec přece nemůže hrát tu a onu postavu protože ji není vůbec podobný... Lobotomie mozku. Připomíná když jsem četl na jednom webu ze Mary Jane v novem Spider-Manovi by měla hrát nějaká ruska protože ji je strašně podobná a ma červené vlasy.WTF?! 60 letej Clooney? srandisti:D
    • MikeiXX
      70ti letej Ford jako Indy/Han Solo…66ti letej Stallone jako Barney Ross…57ti letej Willis jako John McClane…v čem je problém, ty srandisto, aby Clooney v 51 hrál i třeba Sama Fishera? Už je to pasé, ale neviděl bych v tom nějaký zásadní problém.
      Jinak upřímně, ja si Clooneyho taktéž dokázal představit jako ideální typ na postavu Sama. :)
      • sam fisher uz taky neni v hre nejmladsi, prave myslim ze uz ma ve hre kolem 50
      • Jestli ti připadá 70ti letej Ford/ Han v nových SW jako dobrej nápad tak...k tomu nejde moc co říct.Já rozhodně nestojim o to vidět svůj idol z dětství takhle, už pohledu na starého Indyho byl dost bolestivý. A k TEM m dalším jmenovaným, oba dva dily Expandables byly hrozné a jenom to parazitovala na jejich jménech a McClane, uprimne libi se vice první díl Die hrad nebo ten čtvrtý?
        • Tvl Expendables bol pre mna ten najkrajsi filmovy darcek. Moji hrdinovia z detsva pokope + Chuck Norris? Excellent :) Ford sa mi tiez velmi pacil v Indym. A Clooney sa sice dost podoba na Fishera, ale nejak si ho neviem predstavit v tej ulohe. Myslim ze zahrane by to nebolo moc presvedcivo. Na Hardyho sa tesim viac.
        • MikeiXX
          Upřímně, příjde. V novém Indym jsem s ním neměl problém. A stejně tak si myslím, že je správné, aby byl i v SW VII. Stejně jako Mark Hamill, který snad kývne na nabídku. Jak byly Expendables hrozne? Co jsi od toho jako čekal? Já se bavil královsky. Hloupoučký scénář je u těchto typů filmů povinnost. Die Hard se mi líbila více jednička, o tom žádná, ale ani se 4 jsem neměl kdovíjaký velký problém. Jakou to má ale souvislost se stářím? Že bys už hodil tyhle "hrdiny" 80./90. let do starého železa?
  • No tak zrovna Hardy si myslím, že se na něho vůbec nehodí. A taky je mi strašně nesympatický.

    Naopak George Clooney, kterého někteří navrhovali by se tam hodil vzhledem daleko víc. Např. na této fotce mi Sama přímo připomíná >> http://tinyurl.com/cvu3p9v
  • Nehrál taky Shinzona ve Star Trek Nemesis?
    • Správně!
      • Viktor_H
        Tehdá byl ještě smrkáč.
    • Magister_Peditum
      Jj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit