Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj lidi,
    tento web je výborný, články jsou také super!
    Dovolím si však říci, že jsme spustili forum, a brzy i web o Alanovi, kde jsme mimo jiné přeložili tuto povídku do CZ.
    Pokud máte zájem tak odkaz na forum: http://alanwake.funsite.cz/forum/index.php
    A samotný překlad povídky (budou přeloženy všechny, postupně budou na webu, který bude zanedlouho spuštěn) http://alanwake.funsite.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=112

    Pokud byste nás chtěli podpořit, jistě uvítáme vaši registraci.
    A prosím vedení tohoto webu, aby se nezlobilo, že zde dělám tuto reklamu, ale spíše jde o posílení obou stran. Na našem foru jsem na tento web též dal odkazy.

    Děkuji za pozornost, Macraschley1
  • Amylee.Anderson
    Mmmhmm :) Jednička měla (mj.) výbornej soundtrack, finové se nezapřou.
  • Cypri
    Jeee já se jen modlim ať to vyjde i na to PC a ne až za XY let!
    Když teda vadali první díl tak ať nejsou jak socky z microsoftu co nám už pak nedali další díly příběhu Gears of War omg.
    Nedávno jsem Alan Wake na PC dohrál a říkám, fakt mazec, za ty prachy ta hra stála.
    Ať vyjde i druhej díl a kupuju HNED od vydání.
  • Izmæl
    Ať si u dvojky trochu víc pohrají s kamerou. Nehledě na to, jak byl první díl výbornej, pořád jsem si díky ,zprzněné' kameře připadal divně, jak kdybych měl monitor nakřivo a to jsem si sní (s kamerou) pohrál i v nastavení, kde jsem pohled co nejvíc oddaloval či přibližoval a stejně to bylo pořád divný.
    • Grifus
      Jo kamera me stvala taky. Jedna z mala podstatnych veci co me na AW vadila...
  • Woooohooooooooooooo! Další Alan určitě bude výtaný! Doufám jen, že se budou držet původního a nebudou přebírat věci z American's Nightmare (ta repetitivnost levelů byla vážně zabijačka, to i SH4 si s tím poradil lépe!).
    Spíš by mě zajímalo, jestli bude pokračovat Alanův příběh, vzhledem k tomu, že se má jednat o jiné město a z oné povídky se nezdá, že by to byl Alan (není-li povídka jen další příběh, ve kterém se na začátku Alan ocitne a bude si muset uvědomit, kdo je a co se děje kolem).
    Taky by hru mohli udělat v celku!Ale i epizodní přístup by mi zase tak moc nevadil, tam záleží na rozestupu jednotlivých epizod, neboť hra pak měla ještě větší příchuť knihy (navíc ty meziepizodní ukazky s hudbou od Poets of the Fallen byly awesome, ti by jim mohli dělat hudbu znovu!).
    • Phillios191
      myslíš Poets of the Fall ...jo to je skvělá banda...mimochodem ti jsou dost svázaní protože jejich chlap dělá v Remedy a dělali hudbu do Max Payne 2 s názvem Late Goodbye, která byla taky skvělá, běžela v titulcích a herní postavy je broukali během hry (např Mona ve sprše).
      Nedávno vydali nový album včetně Happy Song. Kdyby ještě dělali Maxe 3 mohli tam od nich mít falší skvělej song..(neřikám že OST od Healt neni super-líbí se mi skladba TEARS).
    • vÝtaný! To rozhodně *1*
      • ooops :D
  • BoB.2
    Doufam že klapne ta čeština na American Nightmare už se těším.
    • Phillios191
      Co se už sakra konečně naučit anglicky?? To je furt hra, a furt komentář o CZ (od tebe)...když víš jak to s překlady je, co si vzít učebnici a učit se ?!! (Nic proti ale už mě to fakt unavuje)
      A pokud ti je přes 40 tak už hry nehraj a starej se o rodinu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit