Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kez by se z toho vyklubalo prekvapeni jako sveho casu treba z Gothic 1 (ale to bych chtel moc).
    Lidi tady kritizujou grafiku,ale z hernich videjek na YT se mi zdala docela fajn. Ma to svuj styl, nikdo asi necekal Crysis 3 level grafiky.
    Az se budu nudit,asi koupim. Ted me zabavi Dead Island:Riptide, Assassin's creed 1 (heh,ano hraju to az ted), Sleeping Dogs a mozna koupim i Rage, za tech 350Kc to asi stat bude i kdyz skoda,ze to neni FPS+RPG.
  • Takhle hra není ani nikdy neměla být jako nějaký AA titul,takže zázraky jsem od ní nečekal ale i tak jsem se na ni těšil.Po pár hodinách hraní mohu stručně říci tohle:Grafika hry je zastaralá,ale i tak prostředí vypadá vcelku pěkně.Zvuk a dabing je celkem slušný.Příběh jde ruku v ruce s questy takže zatím mi nějak zvlášť nezaujal.Herní systém je ve stylu akčního RPG a v boji můžete kombinovat schopnosti hrdiny,ale většina nepřátel má odlišné způsoby boje takže některé kombinace se dají praktikovat třeba jen na jeden typ.Rozdělování skillů není moc dobře využitý,protože skill pointy přibívají jeden za druhým a zatím to vypadá že možná vystačí na všechny skilly.Všude sbíráte předměty z kterých si poté můžete něco vyrobit nebo vylepšit zbraň či oblečení.Hra se postupem času hraje lépe a lépe a prozatím bych hru hodnotil kladně.Ti co se o hru zajímali tak ať si ji určitě zkusí,ti co váhají nebo o hře neví nic doporučuji počkat na recenzi a kouknout třeba na gameplay na youtube.Mějte se já jdu hrát dál *4*
  • MACHOgejmr
    Ten trailer vypadá ku*va dobře!
  • Tak hru jsem koupil na greenmangamingu za 20 doláčů - 20 procent, který tak běžně maj, včera jsem na cca půl hodinku spustil. Graficky postarší, dialogy působí lehce neživotným, neemotivním dojmem čteného textu. Soubojový systém vypadá v pořádku a docela zábavně. Ale zatím mně chybí schopnost postav ve větší míře reagovat na mnou profozované údery. Typický příklad. Martaňský pes se dá zasáhnou pouze ze zadu a i když se snaží otočit vůči mé postavě "čelem", činí tak zcela neorganicky, otáčením se na obrtlíku. Nemohu si pomoci ale této hře by prospěly čistě taktické souboje. Ale třeba se to zlepší. Po 3. souboji těžko hodnotit. Ve hře mají být stealth prvky, techmagie. Různé speciálky včetně vhození písku do tváře - vyzkoušel jsem. Jen doufám, že v budoucnu najdu protivníky, na které toto využiji.

    Ve hře stále něco sbírám. Sběrná místa jsou označena, takže nepřehlédnutelná. Obvykle jde o různý odpad, pomocí kterého ale můžete vylepšovat své vybavení.

    Ale co je na této hře zajímavé je atmosféra prostředí. I přes statičnost danou neiteraktivností a absencí běžného života v POW campu, kde se nacházím působí věrohodně, s potenciálem pohltit, neboli ne jako červenou barvou přebarvená země. Zaprášené prostředí, postavy se kterými můžu klábosit správně deprimované.. Ještě uvidím.

    Za těch 320 kč hra určitě stojí. 500 přímo na steamu. Nu, o tom bych ještě musel popřemýšlet.
  • P3RS3CUToR
    No, tak jsem chvilku hrál, ale nechtělo se mi hrát tak jsem jen nakouk. A nevypadá to nejhůř. Grafika neni bůh ví co, ovladani neni buh vi co. Dialogy a pribeh jsem preskocil. Ale nepůsobí to tak levně. Působí to, že si s tím lidi docela vyhrály a působil na mě kapku dojem z Total Recall.... Takže se k tomu asi vrátim a zkusim zahrát. Třeba to bude prča *7*
  • *7* V traileru jsem neviděl vozidla ..... safra když mars tak ... po Red Faction už nechci novodobý středověk na Marsu :( .
  • bah de tam hrat za zenskou ?
    • Hlavní hrdina je muž.
  • Viktor_H
    Hrozně si přeju, aby se tohle opravdu povedlo... Vypadá to přesně jako můj šálek čaje a mohlo by to pro mě být tím, čím Deus Ex být nedokázal.

    BTW, teď nemám na hraní moc čas, ale jestli do toho nějaká dobrá duše půjde, sdělte prosím kdyžtak svoje dojmy někde v diskuzi. Nebo ještě lépe, bude recenze, Petře??

    PS: Ten trailer je naprosto boží - hudba, kamera, střih... Kontinentální feeling.
    • MrSanta
      Jak nemám moc času na hraní? To jsme si nedomluvili. Ty si to máš ihned koupit a zapařit. Kdo mi to teď "zrecenzuje", abych věděl zda do toho jít *3* *1*
    • Koukal jsem na pár minut na youtube a vypadá to hodně béčkově.
      • Viktor_H
        "Koukal jsem na pár minut na youtube" - Nechci tě urazit, ale tahle věta je pro mě osobně noční můrou v rámci přístupu k hodnocení herního média... Je to ze stejného ranku jako: "Hrál jsem to pět minut a šlo to z disku..."
        • Prvně, je to evidentně budgetovka, a to i cenou, tudíž to, že se produkční zázraky nekonají, není nic, nad čím potřebuješ sáhodlouze rozmýšlet. To, že dialogy psal člověk netknut talentem, je zřejmé ihned. Začátek příběhu rozhodně není žádné extra dílo, byť to se samozřejmě může zlepšit, jestli v průběhu vývoje daného člověka vyhodili. Dabing je špatný a často nesedí s tím, co se děje na obrazovce. Grafika a animace jsou 8 let staré. Interface je konzoloidní, čemuž odpovídají ty RPG prvky, které bylo možné na začátku vidět.

          Nic nenaznačuje, že to není béčko každým coulem a že je můj výrok nepravdivý.
          • "To, že dialogy psal člověk netknut talentem, je zřejmé ihned."

            Podíval jsem se na intro a vypadá to na klasický herní příběh. Nic zázračného, ale ani podprůměr pokud to porovám s jinými hrami.
          • Kozy
            Ale i béčko může být zábavný :)
    • Take se pridam se zadosti o sdeleni alespon zakladnich dojmu. Jinak hra vypada opravdu slibne a i cenove neni moc ulitla, takze bych ji zkusil.
  • RPG jako really? :D posledni dobou je to skatulkovani her dost neprehledne, me to prijde spis jako FPS nez RPG.
    • kickasl
      hrajes za urcitou postavu podle sebe, mas levelovani, stromy dovednosti, nejake volby- to uz je slusny zaklad pro to nazyvat to rpg... ovsem nevidim jediny duvod rikat tomu fps, neni to z prvni osoby a neni to strilecka
      /pokud doslo k nepresnostem nebo jsem napsal neco spatne tak se omlouvam, ale hru moc nesleduji
      • Já tomu říkám Diablo běhna . A Diablo mělo vždy do pořádného RPG hoodně daleko !!!
    • Viktor_H
      Když už tak TPS... Ale dialogové volby + stromy dovedností ukazují na RPG.
  • tomocz
    Taky bych rád uvítal klidně i nějakou předběžnou minirecenzi nebo něco takového, páč víkend volný, ale zase bych nechtěl dát 20Eur za něco, co si to nezaslouží... každopádně videa navnadily dost :)
    • Příteli, i kdyby byl víkend sebevolněší, počasí evokuje úplně jiný aktivity než dřepění u komplu!!
      • tomocz
        musím oponovat, neboť jsou hlášeny bouřky :) samozřejmě souhlasím, že ti, kdož tam to počasí předpovídají, se trefují asi tak často, jako kdyby jej věštili ze skleněné koule... nicméně je třeba být připraven :D
    • Ten trailer mozna navnadil, ale zatim jsem se dival na gameplay, jestli to byl spravny a moc me neuchvatil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit