Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra je to určitě zajímavá :) ..mít možnost, tak to i zkusím, ale už mám koupené GW2 od té doby, co to šlo v pre-purshed koupit, takže jasně volím GW2 ;) ..(nevyvracím, že TSW je dobrá hra)
  • Van Hamburger (anonym)
    Že v EVE jsou mikrotransakce na to si proboha přišel jak?


    :)) vic co je EvE mena AURA a k cemu slouzi? :))))
    takze jestli to chapu tak vetsina kritiku je totalne mimo :)
    • V EVE se to dá nahradit i herní měnou.
      • "da se nahradit herni menou" AUR neziskaz z Goldu vzdy musi nekdo koupit PAX :)) takze do hry musi vzdy priletet penize z venku... a nektere veci jako Monocle koupis az za AUR.. jestli AUR ziskas koupenim PLEXu od jineho hrace za Gold nebo penize je jedno... ten hrac ten PLEX koupil za hotove nebo za Gold od jineho hrace ktery je koupil za hotove.... v EvE slouzi PLEX ke 2 vecem.. 1- resi gold selling 2- resi castecne microtransakce co do hry dali shop na itemy za AUR :))
        • PLEX v EVE byli davno pred Incarnou. A nemas uplne pravdu. V EVE muzes platit hrani herni menou(tudiz hrajes zdarma) a AURUM? Mam 5000AUR,aniz bych kdy co kupoval. Aniz bych je kdy s kym vymenoval(coz snad ani nejde). Jak je to mozne? Potrap si hlavu sam.
          Kdyz uz vzpominate EVE,tak zrovna tam je mikrotransakcni obchod naprosto k nicemu. Ten mel mit vyznam az s Walking in Station,ktery nikdy nebyl dokoncen a bojim se ze ani nebude. Incarna se svym Kapitanskymi kajutami je sice hezka,ale slibovany Walking in Station to neni
        • No logicky, takhle funguje ekonomika EVE a hráči jsou s tím spokojení. Když chtěli mikrotransakce zvýšit až do P2W, už se to lidem nelíbilo a dokázali si to vydupat. Nenechali si kálet na hlavu.
          • nikdo o P2W v EvE nemluvil... vsechno se zvedlo kuli "uniklemu" internimu dokumentu o financovani World Of Darkness pres EvE... kdy EvE byla (a skutecne i je) pro CCP tovarna na prachy ze ktere se financuje vse okolo... jestli jsi cetl ten uniklej dokument tak byl napsany tak hrube, ze to zavanelo fakem.. ale lidi se nasraly.. tak se svolalo CMS(zastupci hracu) a probrali to a dovysvetlili si to mezi sebou....
            • 2lugal-no ja si na to vzpominam trochu jinak. Clovek v te dobe rekl ze chce Walking in Station(slibovany 7 let) a hned ho vsichni nazvali ''blbeckem co si hraje s barbinami''. Takovi lide tam vetsinou protestovali. Tenkrat mi ta ''skvela'' komunita(alespon na foru) tak zkazila naladu,ze jsem s EVE prastil.
            • To bol protest proti zavádzaniu mikrotransakcií - ccp "prisľúbili" hráčom, že budú predávať iba "vanity" itemy a nie nejaké "gold" strelivo či zbrane, ktoré nie je normálne možné v hre získať.

              Či je eve pay to win? No vzhľadom na to, že za rl prachy si môžeš nakúpiť gtc/plexy, tie premeniť na ingame menu (isk) a nakúpiť si čo len chceš (lode, zbrane, štíty, stanice, implantáty či dokonca aj charaktery so 120m skillpointami), tak svojim spôsobom áno.

              Ale môžeš nakupovať len veci, ktoré je normálne možné získať v hre - takže žiadne "bonusy" v podobe 5x zrýchlenia vylepšovania, 5x zvýšenia obrany, 5x viac dps apod.
            • http://www.pcgamer.com/2011/06/25/eve-online-players-protest-against-monocle-pricesmicrotransactions-lasers-involved/ tady tvrdí něco jinýho, aj na stránkách z té doby tvrdí něco jinýho. Přímo to nevím, ale vždycky jsem četl o mikrotrasakcích P2W, možná máš pravdu, EVE jsem hrál..no, řekněme dobu kratší než krátkou. Už se pořádně dostat do Homeworldu pro mě býval oříšek, EVE už nic pro moji maličkost. Hlavně když tam nikoho neznám a neměl mi to pořádně kdo vysvětlit, rychle mě to omrzelo. Takže ze hry to nevím.
          • edit: Vedle *15*
  • jakej je rozdil mezi koupi zviratka na okrasu? a koupi hadru bez statu taky na okrasu???

    co je spatneho koupit si za cenu rocniho predplatneho hru a pak neplatit zadne poplatky?? (verze pro setrilky... protoze s predplatnym odvedete vic..)
    • Jakej je rozdíl? To zvířátko je k ničemu, nemůžeš se s ním ani pořádně chlubit, jedině stát ve městě a nikdo se z toho neuvaří. Ale hadry vidí každej a vždycky, navíc je to fajn pro RP a vlastně vizáž mýho hrdiny je pro mě v MMO dost duležitá.
      Špatný je na tom pro mě to, že za 250 dolarů dostaneš model jako GW a ještě s mikrotransakcemi, kde kupuješ mnohem zajímavější věci, než v GW.
      • podle toho co pises je oboji k nicemu.. a jestli se ohanis RP tak i to zvire snad patri do RP.. i se zviretem muzes behat porad... navic v TSW je mozne kupovat obleceni a dalsi veci take jen za ingame penize a tech veci tam jsou opravdu mraky.. takze si rozhodne vybere kazdy.. tak se me zda, ze jsi pouze dotceny tim, ze tvurci her hledaji dalsi zpusoby financovani a je to asi opravdu spatna vec :)
        • Ne, nemůžeš, zmizne ti, když nasedneš na koně, v battlegroundech nejde použít...
          Zdá se ti špatně. Vadí mi, že je to...ani nevím, jak to nazvat. Zákazníku plať za všechno. Chceš být na stejné úrovni jako ti lepší? Zaplať víc. Seš dobrák, že sis hru koupil a každej měsíc nám platíš, ale zaplať ještě protože nám to nestačí. Co se s mým milovaným světem stává a lidi si to nechávají líbit.
          • jaka 7 uroven? v TSW je to o tom... mam zelenej, cervenej a modrej svetr... ale ja chci cernej s ruzovejma puntikama a ten si koupim za 120funcom pointu :) o nicem jinem to neni :D
            • Potom to chápu. To dokáže dost pokazit dojem ze hry a chuť hrát. :-/ S tím Ti asi nepomohu.
            • Máš pravdu, znepokojuje mě to zbytečně. Asi mě to štve hlavně kvůli tomu, že mi ta hra příjde vážně výborná, ale ten model placení mi vadí + prohlášení, že jednou stejně přejdou na F2P..to by mi vadilo do toho vrazit peníze.
            • Však to neřeš, když to nemá vliv na hru je to jen věc hráče jestli si to zaplatí nebo ne. Funcom to zkoušet může. Stejně to dopadne jako AoC.
            • Poslouchej, není nic špatnýho na F2P, cash shopy nebo P2W...stejně jako není nic špatnýho na měsíčních poplatcích. Ale obojí?! V jedné hře?!
            • Je hezký, že to tak bereš. Ale nebudu rád, až se to stane standardem a hru si koupíš, budeš platit a ještě si budeš muset připlatit třeba i jen za další lokace kromě startovací. Takovej systém menších datadisků.
    • to je reakce na: nemesus
  • AMDfaggot:

    Dobrá copypasta. Už ji máš předem nachystanou na takovýhle případy, co?
    Taky mám jednu ve zpívané podobě pro tvoje potěšení:
    http://vocaroo.com/i/s0jO8xRn52Xl
    • co je to za pisnicku ?
      • To není písnička. To je přezpívanej text následujícího:
        http://pastebin.com/2jwRbV4c
    • http://zeitgeist.li/asset/201206/zg.hpcx.gif
    • Jo BTW ani jeden z tebou nalinkovaných testů není herní... kdybych chtěl platit za o tři vteřiny rychlejší 7-Zip rozbalování, tak bych byl blázen. Tedy ty.
      • Zabal to, plýtváš svým časem. Krámy od Intelu a nVidie si koupí jenom brainwashed simple folks.
  • tak s tim rozhodne souhlas.. docela me chybi u lidi, kterym se to nelibi (ne ze by to nebyla jejich vec) nejaky rozumny duvod.. nejcasteji slysime o animacich a o zkusobu boje... tak animace je rozdelena na horni a dolni cast tela..proto aby byla pokud mozno plynula pri casteni v pohybu... takze obcas se najde extrem kdy to vypada divne... to ze ve hre neni falling dmg a muzete vyskocit na auto je dano v lore.. nejste totiz uplne obycejny clovek ze? takze s timhle faktem uz ty animace docela ujdou, ne? a system boje.. no neni to fps takze se nemiri..jen se natocite ve smeru kde je nepritel... tohle asi nekteri lide taky nezkousnou...proste maji porad pocit, ze musi mirit a proto jim to prijde divne... kdyz to dostanete do ruky tak se to ale hraje opravdu hodne prijemne... questy jsou naprosta spicka a to nejen v mmo.. prekonava to mnoho SP her... takze z tohohle hlediska si vsichni musi chrochtat *12* a pvp? je ho relativne malo.. ale kazda z tech 3 map je totalne o nicem jinem.. takze je to opravdu hodne pestre... a hlavne zabavne :) navic take z pvp mate pocit dobre odmeny.. coz jinde chybi... jestli nekdo chcete kritizovat tak prosim napiste neco faktickeho fakt by me zajimalo co opravdu stoji za tou kritikou :)
    • Animacie ma az tak nehnevaju, skor ten bojovy system. Ale hru som dneska kupil a uz sa to patchuje, dufam ze to bude tak zaujimave ako tvrdite *4*
    • Protože nemám rád systém měsíčních poplatků navíc ještě ve spojení s mikrotransakcemi.
      • Není to nic jiného, než obyčejná židovská lichva.
        • No právě. Koupit hru - platit měsíční poplatky - ještě mít mikrotransakce...pardon, ale maminka ze mě debila nevychovala. Po tomhle je pro mě Blizzard hodně skromná firma
          • jen na matko placene + micro: WoW, EvE("rozsireni zdarma"), 1xplacene + micro + datadisky: GW, GW2

            TSW: Lifetime, nebo koupit1x + poplatky + mirko... "vsechny rozsireni zdarma(datadisky)" :)

            Asi je to vec preferenci, ale mmo beru jako sluzbu.. proto poplatky vitam.. pokud jsou nejaky micro navic co nepotrebuju tak taky vitam.. co me bavi rad podporim...
            • Že v EVE jsou mikrotransakce na to si proboha přišel jak?
            • Do WoW si za peníze koupíš tak zvířátko a občas nějakýho koně či cosi na jezdění. Ne hadry. :/ Takový mikrotransakce do F2P titulu, ne do hry, kterou nejen, že koupíš, ale taky normálně měsíčně platíš. Oproti tomu je nepoužitelný zvířátko nic. V GW to beru, jednou zaplatíš a můžeš hrát jak chceš. Ty blbůstky co si můžeš dokoupit už je tak pozornost pro tvůrce. Nene, TSW na to jde způsobem přímo odporným. A vyhodit 250 doláčků za lifetime? Jak pozorné. :/
          • Tak tak, ale lidi si holt rádi nechávají srá~t na hlavu, v politice, v kultuře i v herním průmyslu, prostě všude, mainstream je naprosto tupý, nakonec by ještě chtěl po ministerstvu kultury slevu na měsíčních poplatcích výměnou za zvýšení DPH.
    • Tak, tak, je to skvělá hra, divím se, že ji nehraje celá planeta.
      ______________________________________
      Zabij konzoláře, zachráníš planetu.
  • taky máte problem že se vám hra seká v hl. mestech? jak kdybych mel málo pameti pritom mam 4GB, celkove mi to pripada zle optimalizovane, mam ani ne rok starej komp takovej vyšší mainstream (Nvidia GTX560Ti) a stejne když dám na high tam mám 30-40fps.
    • Ano. Hrani uplne hladke,ale ve mestech je to ted peklo. Muj server je totiz preplneny. V early acces to slapalo ok.
      • jo, mimo mest to šlape ok, ja mel na mysli Londýn, asi to bude tím preplnenym serverem.
    • 4 GB je na SW málo, dokup další 4 GB modul do dual channelu, vyhoď ten krám od nVidie a narvi tam 79XX od AMD, hra pojede jako po másle. Sám jsem řešil stejný problém, teď fps 120 - 180.
      • Cahir
        "4 GB je na SW málo, dokup další 4 GB modul do dual channelu" - to je totální hovadina. Neznám hru, která by vyžadovala tolik pamětí a minimálně do generace nových konzolí se ji nedočkám...
        • Ono taky ale záleží na tom, kolik ti sežere OS a ostatní aplikace na pozadí. Pak už se nebavíme o 4GB, ale třeba jen o 2 GB i méně a to už nestačí...
          • Cahir
            neběží-li ti na pozadí tuna naprosto zbytečných aplikací a nemáš-li železo zadělaný malwarem, bohatě ti ty 4 GB stačí... 8 GB prostě u hry nevyužiješ.
            • To bude tím, že hry jsou 32bitový aplikace.
      • proč bych mel vyhazovat kartu za 430€ a kupovat stejne drahou kartu a čekat narust vykonnosti o 400% ? jestli ty nejsi troll. 8GB taky dobrej joke
        • Protože je to krám dobrý akorát tak do koše, malá paměť, slabé jádro i frekvence pamětí, špatné chlazení, minimální optimalizace a v rozlišení nad 1080p naprosto nepoužitelná. AMD 79XX je daleko lepší volbou, sám ji mám a jak jsem psal výše, fps 120 - 180, bez problému, hraji v Eyefinity ~ 3× 2560 × 1440.
      • A proč by si nemohl koupit třeba GTX680?

        A GTX560Ti není žádnej krám, dlouho to byla a pravděpodobně pořád je grafika s nejlepším poměrem cena/výkon na trhu.
        • No jo, no jo, my víme, ty seš ten otrapa z CzC nebo Alzy, kterej všude cpe AMD.

          Jak jsi to tam měl nick, pod kterým tě znali jako místního šaška? Někdo to tady kdysi už psal...
          • @ Evžen
            64bit MATLAB Financial Toolbox Quadratic Programmming Optimization test http://img32.imageshack.us/img32/7635/fx815064bmftbqpo.png John The Ripper v1.7.8 - MD5, DES, BLWF, REAL C/S http://img443.imageshack.us/img443/4286/fx8150jtrv178.png GraphicsMagickv1.3.12 - HWBCS, BL, RE http://img225.imageshack.us/img225/9881/fx8150gmv1312.png 7 ZIP v9.2 Benchmark http://img190.imageshack.us/img190/741/fx81507z92b.png Ffmpeg v0.8.2 AVI to NRSC VCD http://img692.imageshack.us/img692/4801/fx8150ffmpegv082atnrscv.png CAX 64bit RAY TRACING RENDERING http://img802.imageshack.us/img802/8193/fx8150cax464brtr.png Multicharts64 7.4 Genetic Optimization Test http://img717.imageshack.us/img717/7097/fx8150m6474got.png NAS Parallel Benchmark v3.3 - AMD FX 8150 http://img269.imageshack.us/img269/9426/fx8150naspbv33.png Přímý odkaz na test: http://ptsbr.info/ct/main/content/definite/111897/v0104tt1284z.aspx
            • V par umelych testoch je buldozer o 5% vykonnejsi, ale v hernej realite je to totalny prepadak aj oproti nizsim SB CPU.
          • Co to meleš? Zapomněl sis vzít prášky?
            • "Bulldozer je nejlepší CPU na světě, Opterony i AMD FX-8150 naprosto drtí IvyBridge/SandyBridge ve všech nejmodernějších, nejvýkonějších aplikacích."

              Kromě her. Takový menší háček. Vzhledem k tomu, že se nacházíš na herním serveru, tak si tady tuhle fanatickou propagandou AMD můžeš strčit za klobouk. *6*
            • @ Evžen
              AMD FX-8150 je v součanosti nejvyšším modelem řady CPU Bulldozer, svým výkonem, zcela inovativní architekturou i funkcemi s přehledem poráží všechny své konkurenty z řady Intel ve všech nejmodernějších a nejefektivnějších aplikacích. Díky precizně prováděnému výrobnímu procesu, struktuře použitých materiálů i vlastní konstrukci je jako stvořen pro výkon a dlouhou životnost, ostatně je to právě tento Bulldozer, který jako první pokořil hranici 8 Ghz, konkureční nejvyšší model řady Ivy Bridge, Intel Core i7-3770K, má problémy se stabilitou a spotřebou už při svých referenčních frekvencích (3.5 Ghz) a to nejen z důvodu výrobcem zvoleného procesor poškozujícího řešení pro přenos tepla z jádra na heatspreader, ale i díky velmi uspěchánému přestupu do stále nestabilního a funkčně neodladěného 22 nm výrobního procesu. AMD FX-8150 je jako stvořený pro paralelní výpočty a pokročilé algoritmizační mechanismy nejnovějších 64 bitových aplikací s podporou jeho architektury, dokonce poráží všechna CPU řady Sandy Bridge i Ivy Bridge i ve většině aplikací využívajících multithreadingové technologie, ale optimalizované především pro platformu Intel (viz. odkazy na testy). Jeho jediným opravdovým a plnohodnotným konkurentem je o 35 000 CZK dražší serverový procesor Intel Xeon E5-2687W, ale i ten za tímto skvostným Bulldozerem o několik procent zaostává v řadě nejnovějších aplikací. AMD FX-8150 není jen obyčejný desktopový mainstreamový procesor, disponuje řadou velmi pokročilých serverových a bezpečnostních funkcí, jako je například velmi cenná podpora funkce stability systému ECC RAM. AMD FX-8150 je plnohodnotným serverovým procesorem v cenové relaci běžného desktopového CPU, disponuje nižší spotřebou v idle, než konkurenční výrobcem úspěchaný Ivy Bridge a nabízí obrovské možnosti v ohledu stability a svého potenciálu pro OC při zachování všech bezpečnostních funkcí, efektivitě a nízké spotřebě. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že AMD-FX8150 je plně stabilní i při frekvenci 4.2 GHz (4.5 GHz turbo) a to vše při použití referenčních chladičů, jeho možnosti s adekvátním systémem chlazení jsou samozřejmě daleko vyšší. Ivy Bridge oproti tomu nenabízí téměř žádné možnosti OC, má vyšší spotřebu a především disponuje jen ořezaným neplnohodnotným čtyřjádrovým řešením.

              Relevantních objektivních recenzí, testů a benchmarků je na internetu velmi málo, příkládám proto odkazy na ty, které se dají považovat za objektivní a využívají alespoň většiny možností platformy Bulldozer. Všechny následující aplikace, na nichž byl tento procesor testován, se od mainstreamových liší v několika základních vlastnostech. Nejsou zastaralé, patří mezi nejnovější a technologicky nejvyspělejší, jejich efektivita a optimalizace pro využití potenciálu architektury Bulldozer a multihreadingu je upřednostňována před zpětnou kompatibiltou a časová úspora spolu s podporou nejnovějších technologií je při jejich vývoji nejdůležitějším faktorem, část těchto aplikací patří samozřejmě mezi placené. Originální znění s podrobnostmi o sestavě a metodice testování naleznete v archivu PTSBR.
            • AMDfaggot:

              Ale prosímtě, vzbuď se. Bulldozer je herně fail. Najdi si světový testy. Jedinej význam má, pokud používáš aplikace, co využijou 8 jader. A to hry ani zdaleka nejsou. Víš, celá ta AMD fiilosofie "moar cores" funguje jen na pitomečky jako ty, kteří mají rádi vysoký číslíčka bez ohledu na realitu.

              Na hry je pořád lepší Phenom II. Vyjde tě levněji a výkon má stejný/vyšší. No, ještě lepší je 2. generace Sandy Bridge či Ivy Brindge, ale ty jsou dražší.

              Ale s tebou se neám cenu bavit, tvoje působení n jiných stránkách to dokázalo. Takže si mel dál svou básničku.
            • @ Evžen

              Bulldozer je nejlepší CPU na světě, Opterony i AMD FX-8150 naprosto drtí IvyBridge/SandyBridge ve všech nejmodernějších, nejvýkonějších aplikacích.
            • Vyfič propagovat AMD jinde.

              Každej si může vybrat co chce, dobré výrobky už jsou na obou stranách.

              Kromě Bulldozeru, ten je na hraní naprosto na nic a můžeš jendoufat, že to Piledriver zachrání.
        • Ať si ji klidně koupí, ale všechny tyhle krámy od nVidie jsou dobré tak akorát do rozlišení 1080p a když člověk uvažuje alespoň trochu dopředu, může si dost dobře pořídit GPU od AMD a vědět, že díky jeho výkonu nebude mít problém ani za několik let, což se o nVidii říct nedá, vždyť mobily už mají dneska rozlišení 1080p. Proto jsem koupil AMD 79XX.
          • jasne na monitor 21 je to malo, hraju na monitoru 1680x1050
            • Na takové rozlišení krámy od nVidia stačí, ale málokdo dneska hraje a používá takové rozlišení, to bylo v kurzu před pěti lety, při dnešní ceně obrazovek není problém hrát při 2560 × 1600 px, kupte AMD 79XX a tři monitory s tímto rozlišením, budete příjemně překvapen. *10*
    • Pff, 30-40 není sekání.

      Jistě, 60+ je očividně plynulejší, ale při 30-40 nemůžeš vidět sekání.

      To jen tvůj pocit drsnosti potřebuje vyšší číslo a tak se mu to nelíbí.
      • ok v tom prispevku jsou dva problemy, sekani a nizke fps. když to klesa k 30 už je to dost malo treba na pvp.
        Kdyžtak napište na jekych kompech to hrate vy možna mate silnejší mašiny
    • ne.. seka se me jen zerg ve Fusangu jinak to bezi na plne koule i s teselaci :)
  • za seba mozem povedat, ze tato hra ma absolutne neoslovila. kukal som do toho 3-4 hodiny u kamarata. skillovanie vyzera zaujimavo, crafting vyzera tiez celkom fajn (skladanie predmetov v stvorcovej mriezke) ale pripadalo mi to take nemastne-neslane celkovo. nato ze tje to subscription based....
    • Tak tak, generální ředitel už odstoupil, půlku zaměstnanců propustili, ještě pár dní potrvá tento hype nesoucí se herními magazíny a budou muset přejít na F2P. Další zbankrotovaný projekt.
      ______________________
      "Jednou jsem si koupil herní konzoli, od té doby už nikdy s vulgarismy nešetřím."
      • nechápu kde se bera tahle nenávist, i kdyby me to melo prestat bavit porád to ma delší hratelnost než spec ops (či ja k se jmenuje ta hra z dubaje) a za stejnou cenu 50€.
        • To neni nenavist,jen hloupost a trolling
      • Krome toho ze jedine slovo v tvem postu neni pravda,tak krome toho jsi borec. Velky.
  • Je to úplně nový koncept, který se povedl, ale WoW killer to nebude, každopádně si to svou hráčskou základnu najde, osobně dám ale vždy přednost SP a Falloutu, před MMO s podobnou tématikou.
    __________________________
    Desktop forever! Smrt konzolím!
    • Proc by to proboha mel byt WoW killer?! Vy jste tim uz posedli.
      A SW nema podobnou tematiku jako Fallout.
    • Jasný, taky si radši dám pár 360noVATS v Falloutu než se někde tajtrlíkovat v MMO.
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------
      Hell yeah bro.

      Tweet with #burnleconsoles hash to support our cause! Pcgames.cz will RISE!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit