Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono to je malinko složitější. Seal team 6 totiž není klasická jednotka Seals, tak jako teamy 1 a 2 (ano, 3-5 neexistují). Team 6 je speciální protiteroristickou jednotkou US navy (podobně jako Delta US army), bere si nejlepší lidi právě z "normálních" Seals teamů a podléhá nesrovnatelně vyšším nároků na "operační bzepečnost" (čti utajení). (Mimochodem ta jednotka se už asi dvacet let jmenuje jinak, původní Seal team 6 byl rozpuštěn.) Samotný fakt, že operátor z jednotky tohoto typu udělá bez povolení něco takového, je dost alarmující. Podle mě vůbec nejde o to co ti chlapi řekli či neřekli - spíš velení po sérii incidentů tohoto typu (kniha o zabití bin Ládina atd.) konečně došla trpělivost s takhle nepokrytým porušováním kontraktů.
    Jinak je potřeba správně rozumět slovu team - je to pár set maníků z bojových jednotek + spousta (asi mnohem víc) z podpůrných, takže rozhodně není na nějaké misi celá jednotka (a její části budou na řadě míst v Afgánistánu a možná i jinde).
    • Ne zcela správně - když Richard Marcinko zakládal Team 6, tak skutečně existovaly jen týmy 1 a 2. Od té doby se hodně změnilo a teď už existují týmy 1-10 (6 protiteroristický)
  • Dost dobrá reklama *1*
    • Tiež mám ten pocit.
  • Operátoři pravděpodobně nic neprosekli, panstvo v NAVY zřejmě zpanikařilo když se doslechlo o "reálných zážicích a poznatcích" a teď se snaží zjistit co se vlastně dostalo ven. Důležitý je fakt, že spousta černých operací se odtajňuje třeba až po 50ti letech, většina ovšem nikdy a operační a další postupy (především získávání informací) jsou aktuální neustále. Takže i když to může znít šíleně, tak někde někdo na světě opravdu může umřít proto, že si někdo pustil hubu na špacír při tvorbě hry - US DoD nedává ruce pryč od her nebo filmů jen tak z legrace.
  • Mna by zaujimalo zkade ludia beru ten fakt, ze henta jednotka je najelitnejsia / najlepsia / naj neviemco na svete. Z americkeho PR ? Je vam jasne ze su to stejne kecy ako pred ani nie tak vela rokov dozadu akorat z uzasneho ruska ?

    Skoro kazdy vyspely stat ma nejake specializovane utvary, jak doprdele chcete povedat ktory je naj, ste ako s nimi bojovali ?
    • To protože mají Stevena Seagala.
  • Chudaci, kvuli takove sr*cce...
  • podle nadpisu sem mysle, že je chce potrestat EA že je MOH tak blbá hra...
    chudaci, zprasili si život aby pomohli na svět zprasené hře...
  • Gordar
    Potrestat by měli spíše vývojáře téhle hry.
  • bohužel bych řekl, že zde došlo ke kolizi. Vojáci působící jako konzultanti bohužel dojeli na velkohubost marketingu, který hrdě hlásí jak je to na základě toho a toho.
    Realita je stejně jiná, asi spoustu fanoušků série zklamu, ale v reálu schytáš kulku a jdeš k zemi. *3*
  • To bude opravdu nějaká kachna. DEVGRU je Tier-One jednotka, která dělá i black ops mise a nevěřím, že by si CIA nebo ONI (Námořní rozvědka) nevšimli, že pár členů tajných jednotek prozrazují do videohry informace, které nemají.
    • soucast marketingu .. *6*
  • Je to celkem mazec, že to takhle vyšlo na porvch, když si vezmu, že Devgru je jedna z nejelitnějších jednotek na světě, tak mě to hodně překvapuje, ale stejně si myslím, že je to jenom kec do novin a i kdyby to byla pravda, tak se jim doopravdy nic nestane, protože nahrazovat někoho takovéhé není jen tak.

    Hlavně ať nezkouší tu hru, tu by na ně mohlo mít větší dopad :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit