Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pb_historic
    Líbí se mi ozvučení nové COD, např. jak se vybouráte v té dodávce, praskající sklo nemělo chybu.
  • Shrnutí: Nepřátelé mají aim storm trooperů; všechny problémy života se dají vyřešit granátem (wallhack granát, EMP granát, samonaváděcí granát). - Děr jako cedník: s takovou technologii není třeba riskovat životy vojáků, stačí poslat robota, co vypouští samonaváděcí granáty.
    Prostě prdlajs změna, dělají tu samou hru, jen pootočili knoflíkem na 11. http://www.adafruit.com/blog/wp-content/uploads/2010/12/to_11.jpg
  • Chteli jste zmenu CoD a tady je *1* Ja nevim, nejsem uplnej fanousek CoD serie, ale zahral jsem si kazdy dil krome Ghosts. Ja od toho necekam zadnou Armu apod., cekam od toho zabavu na odreagovani a ta hra to vzdy splni. Tenhle dil za me vypada fakt paradne a urcite velky graficky posun oproti starym dilum. Mne se to libi proste
  • spook.y
    Efekty tedy slabota hlavně ty výbuchy. Rozesmála mě ta chvilka s dveřmi od auta...to měl jako na krytí před palbou ? :D Mít zaměřované střely i do pušky tak stačí ke hraní jen myš. Tahle hra se už musí kupovat jen kvůli MP protože jiný důvod tam asi nebude.
  • To je zase blbina. Nechapu kdo si tohle koupi. Ani kvuli tomu multaku bych to nechtel. Uvidime zda to bude horsi nez minule dil ktere byl totalni brak.
  • Kdo má mozek, je král. Kdo mele a neví, je guma
  • líbilo by se mi CoD z druhý sv. války v týhle grafice
  • Jako kdybych se koukal na Crysis2. AI na úrovni houpajícího se koně. Jízda autem je spíše trapas. Vybuchující granáty v provozu žádného civilistu neštve do doby kdy se vysekám pak všichni zaparkují a utíkají pryč? tahle ukázka se fakt nepovedla.
  • oktavius66
    No... nevypadá to nejhůře. Ale stejně si říkám... Mám rád sci-fi, ale toto už je trochu přehnané. Tady se už hráč nemusí ani snažit hrát. A proč ? Protože má udělátka. Granáty které už není potřeba házet.. Najdou si cíl samy. Nemusíme se snažit krýt... Exoskelet to udělá za nás stisknutím 1 tlačítka, abych se pohyboval jako papírový čert. Jako hra na 1-2 dohrání to poslouží dobře. Ale pak se k tomu už nevrátím. Budu to znát jako svoje boty a pak to už nemá cenu hrát znovu. Já si vlastně tu hru ani nemohu koupit... ne kvůli peněz, ale kvůli mému použití. MP v COD nehraji, takže nevypláznu 1299 Kč za 4-5 hodinový SP. Stejně by mi to skončilo na polici z které bych to vytáhl nejdříve za 1 rok. Takže pro mě to nemá cenu. Ta hra svůj účel splní: Zabaví mě a to mi stačí. Nechci předem říkat něco špatného. Nechci to podceňovat, protože se z toho možná vyklube něco dobrého, i když v to moc nevěřím. Hry si kupuji, pokud se jedná o hru kterou mohu stále dokola prolézat a stále mě může něco překvapit. Ale ano přiznám se. Celkem se na to těším. Ale to je ten první dojem, který se po 5 hodinách změní a za den na to zapomenu. Tyhle hry se konec konců kupují kvůli MP...

    PS: Prosím, neberte to jako urážku, ale berte to jako můj názor. Nic nehejtuji, nikomu nechci ničit pocit radosti a nikomu nechci kazit náladu.
    • hele ja se divim, protoža ja osobne vidim prvne po dlouhe dobe posun, a to k lepšímu. maji sci fi udelatka ale to neznamena ze to bude lehky (byla to jen prezentace), protože podobnou vybavu budou mít i protivníci, možná jeste lepší. koneckoncu exoskelety byli i v crysis.
      vypada to jako poctiva linearni strilecka, mne vzdycky vadil nekonečny respawn pokud jste neprekrocili jistou caru a skripty , ale vypada to že to je tady uz pryč nebo se to alespon bude pouzivat s mirou.
      ja sem hodne velky kritik her obecne ale tohle se mi libi
      • oktavius66
        Ano tak uroven obtížnosti to už je jiná věc *3* . Já hry na lehčí obtížnost než HARDCORE stejně nehraji. Teda pokud se nejedná o obtížnost, ve které se po smrti smaže celý postup a jedeš znova.. to neee. Takový zase nejsem. Ale u COD jsem všechny díly na HARD hrál. Ale např. MW3 jsem dohrál za 4 hodiny a 15 minut... Je to posun. To určitě. Vidím ho tam a chápu, že to byla ukázka jak ta hra bude vypadat. Ale pochybuji, že naváděcí granáty bude mít i protivník, protože by ses smrti vlastně nevyhnul a tak by to byla loterie jestli přežiješ nebo ne. V každém díle tě granát zabil pokud si ho měl pod nohami. Tady by tě granát pronásledoval, tak dlouho dokud nebudeš moct běžet no a tím pádem by to byla blbost že jo *15* . Já se na tu hru těším, konec konců je to střílečka jak se patří a já takové hry využívám k tomu, abych vypnul na chvilku mozek a ponořil se do relaxu. Tak to vidím já.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit