Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Úžasný rešpekt voči zákazníkom. Fňukajte si koľko chcete, my si spravíme po svojom. 


    A naozaj netuší čo je to zdravá konkurencia. Ak si môžete kúpiť niečo v mnohých obchodoch, tak obchody musia súperiť kvalitou doplnkových služieb. Ak si môžete hru kúpiť len v jednom obchode, tak nemusí nič. To nie je konkurencia, to je vytváranie druhého monopolu. 


    A každý kto má na Steame viac ako 30 hier by mal byť rázne proti tomu. Pokiaľ to teda nie sú indie hry za 1€. Lebo ak by Steam skrachoval, tak príde o všetky svoje investície a k hrám sa viac neodstane, keďže ich fyzicky nevlastní, nemá aktualizácie, DLC, proste nič. 

  • Carnage666

    Randy Randy já hlavně vzpomínám na Alieny ty pako.

  • Jako obvykle pravda bude někde uprostřed.

    1. Kecy o tom, že je tady distribuční monopol jsou nesmyslné. Sám kupuji hry na GOG a Steam jsem poprvé a se skřípěním nainstaloval až kvůli Fallout 4

    2. Snaha každého s dírou mezi gluteus maximus mít svůj vlastní launcher, osobní data zákazníků a čísla jejich kreditek, je možná pochopitelná, ale všechny ty velké marketingové huby zapomínají, že pokud lidi nebudou chtít v procesech provozovat 24/7 dvacet různých bonzáckých klientů, tak můžou vytrubovat do světa o tom, že oni jsou ti nejskvělejší, jak chtějí, ale v konečném důsledku se mohou plést a to stádo tupých nemyslících ovcí nebude tancovat jak oni si písknou. Osobně nevidím nic tak exkluzivního aby mě to donutilo založit si Epic konto. Roky také ignoruji Ubisoftí hry.

    3. Kolik ještě existuje lidí, kteří v dnešní době žerou marketingový newspeak a neumí si přeložit "Lepší pro hráče = Lepší hlavně pro nás".

    4. Pokud je pravdou, že Steam si bere z prodeje provizi 30%, tak se divím, že to někdo nezačal řešit už dříve, protože to je podle mě neadekvátní provize za službu a když si vezmu ty stovky miliónů prodaných her, mělo by mít Valve finanční polštář na dvacet let dopředu.

  • aa_ee

    Nejlepsi pro hrace? A to jako v cem? Hra stoji stene jako na steamu a krome toho, ze ten "epickej" launcher spusti exac to neumi vubec nic. Takze v cem presne je to pro hrace lepsi nez Steam?

    • nemá regional pricing, takže je dokonce pro hodně hráčů o dost dražší - např. rusko, turecko a další země, které mají speciální ceny na Steamu.

    • Paul_cz

      V tom že si Randy může koupit novou jachtu. V tom je to pro tebe lepší. Co na tom sakra nechápeš.

      • victor

        Randyho nová jachta  ... to je ten rozdíl mezi Steamem a Epicem  :D

        Na hráče , potažmo kupující  hází bobek a jde mu jen o procenta z výdělku  . Teda nezdá se to jen mně ale není  zrovna Borderlands 3 už tak  trochu nastavovaná kaše ?   

  • sankuri

    At uz vydrzi nebo nevydrzi na tom nezalezi. Steam potrebuje rozkopnout monopol, protoze kdyz se na to podivam z pohledu vyvojare, Gaben je pekne nenazrany cunik a odtucnovaci kura mu jen prospeje.

    • Uniká ti pointa. Kdyby Epic přinášel skutečnou konkurenci, bylo by to super, ve finále by z toho těžili hráči i vývojáři. Tahle vynucená exkluzivita ale hráčům nepřináší nic, jenom další opruz.

    • Veskoslav

      Monopol vytváří Epic. Čím ho vytváří Steam? Nebo někdo vývojáře nutí vydávat na Steamu?

  • jindra.veliky

    má pravdu ten chlapec

  • miker17

    Ach jo... to jsou stejné keci jako když se spouštěl Origin... 

  • Row

    Nevi nekdo jestli jezdi Randy Fordem? Pak by totiz zacalo davat plne smysl cele jeho prijmeni 😀

  • Veny

    Miluju když má nějakej CEO plnou pusu řečí o tom, co je nejlepší pro hráče.

    Pro hráče je nejlepší variabilita - to je taková univerzální pravda která sedí na vše.

    Jestli má být epic tím nejlepším pro hráče, zatím je to přesně naopak - nic dobrého nepřináší, ba naopak, krade hry konkurenci (nejen steamu).

    Nooo, možná je tím nejlepším protože se díky němu vrátím k pirátění a ušetřím hromadu peněz... že by to bylo myšleno takto?

  • Marines
    Slibující číňani a Randy jsou něco jako čínské investice v Česku, mnoho slov pro reklamu, skutek žádný. STEAM, i když je nemotorný a trochu těžkopádný, je pořád o hodně délek před vychvalovaným EPICem a vychvalování a nadávky od Randyho to nezmění. Chtěl jsem nové ANNO a B3, ale buď to kopím v případě ANNO přímo, nebo si klidně rok počkám a určitě nebudu sám....
    • Jack1947

      Tak jasně že je lepší je tu o nějakých 15 let déle.

      • Knifer

        Na netu někde litá tabulka kde je ukázáno co Steam ma a Epic nemá, za poslední dva měsíce už přidali nějaké dvě věci z 30. Takže tak za dva roky to budou rovnocenné obchody 😂. Docela by mě zajímalo kolik věcí lidé na Steamu používají

        • Marines
          Ano, to je právě ta otázka, co hráči skutečně používají a kolik jich je. Ani STEAM nemá využívané masově všechno co nabízí ….
          • Jambbo

            Co jsem naposledy slyšel, tak epic ještě neměl ani košik. Což je snad základní prvek pro všechny eshopy.

            • on ho ani nepotřeboval, dokud tam byl jenom fortnite, tak jim stačil nákup prémiové měny a potom zase z těch 10 her co tam mají asi nebylo tolik lidí, kteří by je chtěli kupovat naráz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit