Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dagon
    Do prd3le... Takze, pri BF Hardliine sa budu snazit o stosest, len aby sa zavdacili svojmu sefstfu... Avsak len taka drobna otazka............. NA CO KURW4 MYSLELI, KED PRIPRAVRAVOVALI BF4??? Safra himl hergot.... to bolo potrebne, aby sa na scene objavil Hardline skor, nez sa patricne spolcnosti konecne zase raz zachovali tak, ako sa i dalo cakat. Chovat voci fanusikom tak, ako sa (aspon ako ziska ludske vlasnostni) slusnu firmu patri???? *13*
  • Nejede náhodou Hardline na netocodu BF4, když byl jěšte BF4 v betě ? Opravte mě pokud (už) to není pravda, ale s tím jsem betu rozehrál. Je pravda že začali s betou dříve než u BF4, nicméně spousta nahlášených nesrovnalostí z BF4 beta se přeneslo či dokonce znásobilo ve finální hře BF4.

    Jako beta účastník mě spíše připadne, že Hardline je (pro EA) nízko-rozpočtový Battlefield slepený z BF4 kusů, který má být terčem nedůvěry a snížených prodejů v návaznosti na problémy s BF4, aby příští regulérní díl Battlefieldu mohl opět generovat ohromné zisky. Nehledě na to pokud se tento zatím dlc/mod BF4 uchytí, zvýší se jim příjmy, protože budou v EA vydávat BF hru každým rokem.

    Hra sama osobě je zatím pouze osekaný BF4 s vystřelovacími lanovkami a novými herními mody. Bohužel herní engin, který je propagován hlavně v závislosti na destrukci a rozsáhlých mapách je nyní využit na městký combat na krátkou vzdálenost a téměř bez destrukce budov a zdí.
  • Normální člověk nemůže ani v těch nejhorších horečkách uvažovat o koupi téhle hry.
  • Kdyby si ten popel nasypali na hlavu při startu BF4, tak by to možná něco znamenalo. Teď (v době kdy tyto problémy ještě STále NEJSOU VYŘEŠENY) TO UŽ JE OPRAVDU JEN VÝSMĚCH.
  • Ze vraj v sucastnosti stabilne hheheheheh
    Uz nedam ani euro za ziaden BF
    • Jack1947
      Už?, hochu to si neměl dát ani předtím ted to prosím dodrž. Ano. *3*
  • Kam se hrabe Hardline za 70 euro, na steamu jsem si pěkně koupil PayDay 2 za 6 a baví 100x víc než Failline beta *1*
  • Problémy jen tak nevymizí, protože Frostbite. A docela mě děsí že se stal základním stavebním kamenem pro všechna studia spadající pod EA. Do budoucna budu u všech her kde bude dominantním obsahem MP velmi zvažovat jejich pořízení. Potíže ať už menšího nebo většího rázu se na PC táhnou od BF Bad Company 2.
  • BF: Hardline beta, je docela zajimá. Grafika se dá velmi rychle přehodit až na úplný dno (přičemž hra jde pak krásně plynule) a celkově mi přijde líp odladěná jak BF 4, i co se týče net codu. Bohužel je to docela nuda a chtít za tohle peníze jako za celou novou hru doufám nehodlají...nebo jo? :O
    • Samozřejmě že ano. 60 ojro základ, 70 ojro "digital deluxe" (co s těmi "deluxe" verzemi EA pořád má??)
      Divím se, že ještě nelze koupit premium. Možná sem jen slepej a nevidím to tam *11*

      Jinak beta/demo verze mě "bavila" asi 15 minut, takže tak *15*
  • Hraju betu a i v ní se umírá za rohem a celkově mi přijde že to měl být datadisk k bf4 a nebo dlc
    • Dagon
      Presne tak, cece. Uz teraz mam dojem, ze ide o dalsi DLC z celej serie... *2*
  • Mato1987
    https://www.youtube.com/watch?v=Do3LMTtseN8 HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit