Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Moira teda bude příšerně op a zatím teda nejhorší co vůbec kdy bylo... a to jen z toho videa co jsem viděl *7*

    Pokud bude její ultimátka fakt taková, tak to bude něco když pominu její ostatní ability. Jsem zvědavý na Blizzard world novou mapu.

    Na competitive už ani moc nemyslím, údajně jim to tak jak je vyhovuje a vysokým rankům to nevadí...

    Moira mi příjde jako Sombra ale s více abilitami a silnějšími. I když jí už ted nemusím vůbec jsem zvědav na ptr.
    • Nemyslim si, že bude tak moc OP z několika důvodů. Jo videa z Blizzconu vypadají že je ale záleží taky na ranku ve kterym se bude objevovat, má totiž velkou nevýhodu a to tu že bojuje spíš z blízka...osobně mainuju Zena a tam je výhoda že když máš dobrej aim tak prostě funguješ jako heal dps a kosíš to z dálky, kolikrát zabíjim Widow jak nic protože prostě nabiju full secondary fire. Moira musí běhat s týmem a hodně hitscan hrdinů jí může vypnout, je support takže nebude mít zas moc hodně hp a takovej McCree si jí podle dá k večeři, co se týče ultimate ability tak tam se uvidí jak moc je silná a jestli bdue sloužit jako Zenovo na ochranu před ultinama jako to působilo z videa, jenže ona je zranitelná narozdíl od Zena kterej je v tý ultině nesmrtelnej. Tak jako tak Blizz nerfuje a buffuje pořád dokola takže pokud bude OP dostane nerf a pak jí nikdo nebude hrát jak Sombru nebo naopak buff. U Moiry je OP to že hodí fialovou kouly a pak zárověň pravou rukou jede to dps a ještě k tomu je to pro lidi co neumí mířit protože je tam autolock na nepřítele, ale jak sem psal spousta hrdinů jí může rychle sundat.
      • Jack1947
        Omlouvám se nechal jsem se poně+kud unést - já jsem viděl vše možné jenom ne SUpport *15*

        To je prostě Blizzard dělá vždycky takové záhadno ( teda ted tolik ne asi to není tak důležitý hrdina jako eh,... Fegnofist" )

        že už nevím co čekat, ale Op vypadá že bude minimálně co se týče sup. Jojo zkusil jsem PTR - i proti samotné to může být opruz hrát i když umře celkem rychle a potřebuje tým. Jinak Sombru vždy někdo hraje (thrower/troll) ale převážně to je Hanzo - skutečně by měli udělat nějaký ten systém...

        Když tak na to koukám Moira nebude tolik op pokud nebude mít tým ale má 2 ability což Mercy má taky tady myslím že to bude silnější a hlavně rychlejší. Myslím že ult ozdraví celý tým nebo vysaje nepřátele ( neváím neviděl jsem... ještě tak nějak přemýšlím.)
      • jj prijde mi, ze pokud nema zadnej prasnenej shield nebo neco, tak by mohla byt pomerne dobrej cil pro tracer, stejne jako Symmetra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit