Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Coffin.Corner

    Jednička vypadala na rok 1993 neskutečně. Ještě by podobně mohli oživit sérii Battle Isle. 

  • Blue.Shark

    Já mám z téhle série dojem, že byla zajímavá tím, že hráč stavěl a plánoval a na mnohdy nevypočitatelně se chovající AI bylo, aby se s hráčovými rozhodnutími vypořádala. Už v Settlers 3 byli třeba přímo kontrolovatelní vojáci, čímž se strategie docela zásadně přiblížila všem ostatním, takže ztratila část svojí originality. Potom už to bylo jen horší; přestože to nebyly špatné hry, byly to vlastně jen další strategie.

    • Duncan66

      Mi to s temi vojsky naopak v S3 vyhovovalo, protoze ty boje ve starsich dilech, kdy vojaci utocili podle libosti byly casto o nervy, jak se AI chovala dementne a jak bylo obcas velice obtizne zajistit, aby vojaci sli do konkretni strazni veze ci pevnosti, kam souper vedl hlavni utok. 

  • victor

    Když nad tím tak přemýšlím ,tak vlastně kromě dvojky jsem žádné další Siedlery nehrál . Možná to bude tím , že dvojka přišla ve správný čas . Zaznamenal jsem výroční edici dvojky a ... teď čtu o dalším díle :) . Nebyl důvod hrát další díly . Nemyslím si že by to byly echt špatné kousky , ale bingo které tehdy BlueByte trhli s  popularitou dvojky se prostě moc neopakuje . 

  • jenda84

    snad to nepodělaj jako settlers online.. 2 je klenot, kterej mám pořád na disku🙂

  • Lukass

    Dvojka je pecka,  a ty novejsi to uz bylo mnoho mechanik na obtiz,  preplacany a prekombinovany.  

  • triptich

    ojoj, ak toto nepokazia, máme sa na čo tešiť. snáď si vezmu len to najlepšie z celej série a zabalia to do pekného kabátika. narozdiel od desperados 3, tu sú očakávania minimálne. veľa vecí sa dá pokaziť a aj pôvodná séria je kvalitatívne rozkývaná.

  • Já mám nejraději 2. a 7. díl. Ty byly asi nejlepší díky své komplexnosti, hlavně okolo logistiky. Ten 7. díl byl takový částečný návrat ke kořenům. 5. a 6. díl se mi vůbec nelíbil.

    Co bych na settlers změnil je asi jenom sázení polí. Více by mi kvůli organizaci prostoru vyhovoval styl, jako v ANNO nebo v knights and merchants

  • kkING

    Nejlepsi dil byl podle me desete vyroci dvojky, pripadne trojka, pak uz to bylo cim novejsi dil, tim nesnesitelnejsi mechaniky 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit