Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevypadají náhodou souboje v AC tak, že hrdina se pere s jedním utočníkem a zbytek stojí nic nečiníc okolo?
  • Veskoslav
    No nevím, ale viděl jsem videa, kde dostane pažbou do ksichtu a pořád jako by nic:) I treénovaný voják či zabiják se při tom aspoň otřese atd. Naražím na ten fakt, že ani trénovaná žena nemá šanci proti dejme tomu 5-6 lidem. A právě, že zbraně udělají ještě větší rozdíl. Muž unese nejenom těžší zbroj a zbraně, ale i ty těžké zbraně dokáže lépe ovládat. Ale celý AC je spíše taková pohádka, co s realitou nemám nic společného, protože silně pochybuji to, že do týdny by daná osoba byla dávno mrtvá, protože by na ni byla taková odměna, že by ji nejspíš práskl nějaký ten indián za ohnivou vodu.
  • Magister_Peditum
    Jak píšu, AC je vlastně Sci-fi, a tak to beru.
  • Cahir
    Průměrnej pěšák není v žádným případě (z hlediska výcviku v kontaktním boji) trénovaná osoba.

Zato ta slečna z videa má být evidentně trénovaná... A pokud to chápu správně, Veskoslav se baví právě o AC.
  • Magister_Peditum
    Souboje z AC nelze vůbec brát vážně. Teoreticky by namakaná baba mohla sejmout pár "regulárů", ale jde jen o fikci.

Změnil jsem koment, protože se diskuse stočila k něčemu, na co jsem nestačil reagovat.
  • Ty jsi játro, to snad neni možný. Nejsem kdovíjakej bojovník za práva ženskejch a rovnocennost ve všem ani feminista, ale tohle je fakt názor jak ze středověku. Nikomu nepřeju nic zlýho, ale každýmu, kdo si takhle nevidí dál než na špičku svýho pinďoura jako Ty ;) přeju, aby mu nějaká ženská řádně nakopala zadek.
  • Erich Von Daniken by na to měl jiný názor :)
  • Cahir
    Koukáš třeba na UFC Veskoslave?? Zadej si na youtubu jména jako Gina Carano, Miesha Tate, Ronda Rousey a jukni na zápasy... Netrénovanýho průměrnýho chlapa by trénovaná ženská rozsračkov*la, to je prostě fakt. Síla je obrovským faktorem, o tom žádná. Síla se však odvíjí hlavně od váhy. Má-li průměrnej Jarmil 70 kg a trénovaná zápasnice třeba 66 kg, rozdíl se i z tohoto hlediska docela stírá. A to se bavíme o boji beze zbraně. V boji s různejma mečema, kudlama, tonfama apod. se síla stává ještě méně důležitým faktorem.

Takže představa, že brutálně vycvičená slečna vytře podlahu s tydýtem, co po dvou měsících výcviku dostal pušku a šel do války, mi nedělá takový problémy... Je třeba si uvědomit, že není-li voják z vlastní iniciativy fanouškem bojových umění, jeho schopnosti v kontaktním boji za moc nestojí.

Nope, obávám se, že štvát mě budou na novém AC docela jiné věci...
  • je asi pravda, že výcvik dokáže rozdíly v bojových schopnostech mezi mužem a ženou dost snížit, na druhou stranu kdyby mě v noci napadla nějaká banda chuligánů, určitě bych uvítal, kdyby byli poblíž spíš pochůzkáři-muži než ženy.. zkrátka muž má větší fyzickou sílu a větší předpoklad dosáhnutí lepších fyzických výkonů
  • Veskoslav
    No jo, ta odstřelovačka skutečně zabíjela na blízku, co? Trochu nelogický příklad. Stejně jako třeba v Izraeli jsou nejlepší "zneškodňovači" bomb ženy.

Nejsilnější žena nikdy nedokáže porazit nejsilnějšího muže. Už v dobách Říma nebojovali spolu muži a ženy v arenách, protože ženy by prostě prohrály "hned". A to samé platí i o AC. Elitní zabiják může být žena, ale ne takovým způsobem jakým je tady prezentována.
  • Hádám že jsi v tom Kosovu byl s nimi, vid? Tak nám ještě prozrad, co v tom Kosovu se zrovna mlátilo za etnika prosím pěkně, prstíčkem hrabu...
  • Jestli někde žena prodělala výcvik, tak je stejně výkoná jako muž. Tedy, jestli to nebereš podle svalové hmoty, to by prohrála. A inforamce, víš že nejlepší ostřelovači jsou 16 leté holky ?? To se ukázalo v Kosovu, když se jednotkám NATO podařilo zajistit ostřelovače, která je dlohou trápila. A ta střílala vše, děti, ženy.... A hlavně byla dobrá.

Já, bych ženy nepodceňoval :D Jsou to mrchy :D:D:D
  • Veskoslav
    Nevím. Nejsem zastáncem, že žena dokáže tak snadno zabíjet vojáky. Prostě mi nesedí, že ji nedají pořádně pěstí a dívenka se válí na zemi v bezvědomí.
  • Myslím si že by série AC byla hned o něco zajímavější :D:D A odměny typu, zab 10 britských vojáků a já ti ukážu svůj kontníček, je dobré spestření hry :D
  • A jo podle studií jsem vlastně všichni rasisti :D A "možná" první genocida byla spáchána na neandrtálce, ano my jsme je vyhladili :D
    Není ten svět, tak krásně ironický.
  • Spiker01
    nj ale s kym? S Washingtonem? *3*
  • Arab, Ital, Ital, Ital, Američano-brito-indián jakýsi. Vcelku proti rasisticko-nacistický mix. Mimoto, není všem dílům konec. Kyberfašisto.
  • A poté si hodit trojku :D:D

Není nad pořádný pubertální vtip :D:D
  • Spiker01
    Mohli by se setkat i ve trojce ;)
  • AC je nechutná rasistická a nacistická hra. Ani v jednom díle nebyl hrdina černoch, nebo asiat.
    PS: ta ženská není černoška jen nějaká latinoameričanka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit