Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

    Koronavir přikoval k počítačům spoustu nových duší a celosvětově bylo herní odvětví v nevídaném růstu .....jen "kamenné " JRC vykázalo ztrátu :/ 

    Jestli problém nebude v tom , že JRC je stále chápáno jako kostnatý  moloch z doby páně Pavlíčka .

    Ceny holt vládnou všude a JRC není stále chápáno jako obchod s férovými cenami .Pokud online distribuce je levnější , kamenný obchod v nákupní galerii je místem s figurínou a znuděným personálem který nemá moc co nabídnout . Tu atmosféru mám rád ,ale spíš se vždy nostalgicky projdu po krámě a sem tam vyzvednu online objednávku ( imho k vyzvednutí jen na prodejně v horní dolní je také solidní podnikatelský kix v řetězci) 

  • Derp_1337

    R.I.P.

    Panika okolo koronaviru ovlivnila spousta firem. Mnoho z nich muselo na dlouhou dobu zavřít krám a když jim pak došli prachy, tak jim nezbylo nic jiného než zkrachovat, vzít si půjčku a nebo prodat.

  • Taky jsem se divil, ale pak jsem byl upozorněn, že JRC dělá i přeprodej.

  • Tak ja za posledni 3 roky koupil v kamenem obchode presne 0 her. Online asi 50. Takze moc velkou budoucnost u nich nevidim, ale prat jim budu:)

    • Norjed

      No tak rozhodne nebudou primarne prodavat hry, jestli je vubec budou prodavat, tak jen jako doplnkovej sortiment. Smarty pujde hlavne o ty prodejny, kam nacpe svuj standardni sortiment.

      • Tohle je asi nejpravděpodobnější varianta. Že nejde o převzetí herního shopu pod svá křídla. Ale prostě si za to pořídí 33 kamenných prodejen na luktrativních místech (včetně personálu), kde by bylo jinak docela náročné hledat volnou plochu k pronájmu. Přelepí logo na dveřích, možná udělají redesign vnitřku, do regálů nacpou svůj sortiment a možná tam jako bokovku nechají pár her a konzolí, ale jinak z toho bude prostě série úplně jiných prodejen s jiným zaměřením.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit