Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • YouAreEmpty: Jasně já tě chápu. Ale vážně všechny díly co kdy ukazoval. Jakože na předváděčkách,tak vypadaly stejně dobře. A pokud to opravdu dobře optimalizuje,tak si myslím,že by to konzole mohly zvládnout. Pokud je pravda,že to jelo jen o něco málo lepší sestavě než je konzole. A navíc dřív jak za rok to nevyjde. A popravdě Hideo Kojima není EA,Ubisoft,Activision a podobní co slibují ukazují a ke konci to vypadá trochu jinak. Právě,že Kojima většinou překvapil jak ve grafice a nápadech ve hře. Já mu věřím, protože je opravdu jeden z mála co dokážou veliké věci.
    • Uvidíme až hra vyjde, je to možné ostaně má vyjít nová veze PS3, která bude o něco silněší než stávající.
      • 870904
        Nova revize ps3 bude akorat pouzita nova technologie vyroby silnejsi nez stavajici slim nebude
      • To jsem ani nevěděl. No pokud bude MGSGZ jen na konzole,tak budu muset zase koupit PS3 a k tomu rovnou i HD MGS kolekci.
  • Pre tých, ktorí nestihli video tu na Games, dovolil som si Vám sem hodiť FUNKČNÝ odkaz na YT:
    http://www.youtube.com/watch?v=TjvUFl5Q6nA
  • Jsem zvědavej na ty nářky konzolistů až zjistí že hra je na novou generaci konzolí :D. Nebo nastane jestě lepší situace hra vyjde na tu stávající generaci konzolí, ale jakmile si hru spustí za A) Hra nebude vypadat jako na videu (tedy PC verze, pokuď vyjde), a nebo za B) hra bude vypadat přesně takhle ale po 2 minutách hraní každá konzole zajiskří a odejde do křemíkového nebe. Ve všech případech to vyustí v pád celosvětové internetové síťe pod náporem brečících konzolistů a smějícich se PCčkářů. Takže lidé apokalipsa není 21.12.2012 ale v den kdy vyjde nový Metal Gear Solid Ground Zeroes.
    • Buli akorat pc-ckari a to vzdy *1*
      • Tak to nemáš pravdu. Konzolisti maji taky své chvilky. Pripouštím že mi PCčkáří jsem někdy naštvaný a dáme o tom vědět, ale je proto že mi narozdíl od vás konzolistů poznáme dobrou hru. A když ji chceme musíme něak bojovat aby se dostala na naší platformu. Nám nikdo nic nenaservíruje na stříbrném podnose jako vám. Naše platforma narozdíl od té vaší není naplno využita. A dokazuje to i tahle prezentace, která mimochodom ehm běžela na PC a ne na konzoli. Otázka zní: proč to neběželo na PS3 nebo Xboxu 360?
        • Tak za prve bulite jak maly ze neco strasne chcete, pritom nadavate konzolistum a na konzole taky pak to teda konecne udelaj i na pc a co ? Nic protoze to vsichni spirati a nadavaj humus grafika a humus vsechno a cekate protoze jste Uber Super cupr pc-ckari tak ta verze na pc musi mit tunu obsahu navic a perfekni ovladani i kdyz kolikrat ani pc only tituly se tem portum nehrabou ani na paty a samozrejme je to pro pc tak to musi nejlepe bezet na uplne jinem enginu aby to byla supr cuper max cool grafika na tech vasich Uber masinach s x nasobne vyssim vykonem prece vy uber pc nemuzete mit stejnou grafiku jako na konzolich .... Za druhe bezelo to na pc ktere ma stejnou vykonostni konfiguraci jako ps3 san kojima to potvrdil a zarovej vsechny ujistoval ze takto to bude vypadat i na ps3 o x360 neni nikde zminka o oficialnim potvrzeni i ti vasi redaktori z te prezentacky na strankach maj uvedeno ze je to jen jejich domenka.Proc to nebezelo na ps3 je asi jen tim ze to nemely pripravene a na pc stanicich se to vyvyji a v takhle ranne fazi asi jeste nemaji takovy build na ps3 pripraveny nebo proste chtely mit prehled jestly jim vse bezi jak ma na pc maj vetsi kontrolu alt to jen pc-ckar v tom hned hleda flame na konzole .... Za treti Pc mam od 98meho takze mi neco nerikej o "vasi" platforme znam ji velmi dobre, jinak pc platforma je tak neuveritelne rozmrda*na (myslym rozdilnosti HW) ono je fajn ze se lehce programuje ale optimalizace je des ,konzole tu byly vzdy a budou a hrani na nich bude vzdy uprednostnovane , je to totiz herni platforma narozdil od pc na coz vsichni radi zapominete.... Jinak o Mgs4 taky vsichny tvrdily (ti vasi odbrnici z tech hernich casopisu kteri nevi zhola nic co ten hardware dokaze) na predvadecce v roce 2005 ze to nezvladnou a ze to tak na ps3 vypadat nebude a jak to dopadlo vypadalo to jeste lepe . Jinak ta grafika tady v tom neni zase o tolik lepsi nez treba v Beyond a dalsich a take to vypada lepe ze tento engine je pokrocilejsi nez predesle a ano je take pripraven na ps4 ale to dorazi nejdriv za dva roky .....
          • 870904
            Na co si hrajes ty chytrej ja si od 16 musim vydelavat sam a bohuzel jsem nic od rodicu nedostal a vim jako to je kdyz si clovek na vse musi vydelat
            • 870904
              Nic kaslu na to todle neni tema pc vs konzole a mate svuj nazor a ja vam ho neberu a ja mam svuj *3*
          • Jo jasně, ty jseš všeználek co má PC i konzoli, samozrejmě hraješ na konzoli protože máš křivý prsty a nevíš k čemu je myš. Co se týče portů většinou běží na stejném enginu jako na konzoli. Víš Unreal Engine není konzolový engine ale PC, prototo rozjedeš hry na UE 3 i na slabých konfiguracích. Co se týče piráctví, tak na PC je vysoká, o tom žádná, ale na konzolích je to samé, to nikomu nevymluvíš. Ta prezentace neběžela na PS3 protože to neměli na PS3 připravený? :D Tohle může napsat troll. Ty si myslíš že Hideo Kojima by si to nepřipravyl na PS3 když dostává od sony obrovský prachy? Jseš najivní. Ty rozdíly v HW nejsou tak obrovský jak ty myslíš, jsou dva výrobci procesorů a dva výrobci grafických karet, výrobců desek je víc ale většinou jde o totéž. Jo ješte bych zapoměl, protože konzole jsou lepší proto maj Battlefield 3 v lepší grafice než na PC, a nebo Dark Souls se nedaří rozjet na žádném počítači, a protože vyšel Crysis (jednička na CryEnginu2) na konzolích, proto na konzolovém Crysis 2 máš možnost vyskoých textur s DX11. A jestli máš pc od 98 roku (teda tak to asi myslíš, protože nerozumim tomu cos tam napsal, asi konzolovej slang) tak se nedivím že nespustí žádnou hru. :D Jo málem bych zapoměl, zkus rozebrat ten tvůj PXS360 a uvidíš jaké to tajemství dnes už chabého výkonu konzole. Pokuď PC není herní platforma, tím pádem tvoje konzole je jen drahé tamagoči. Že jenom konzole je dělaná na hry? :D Pro příklad grafika v xboxu 360 je z řady x1900(ATI) a PS3 zase na jádře NV78 (GeForce 7800). Tyhle dvě grafiky patři dneska mezi HighEnd. XD MGS 4 že vypadal líp než na prezentacích? Ani bych neřek.
            • Jazz
              Nereaguj na něj, nevím co kouří, ale je to silný.
            • M4Ri0Cz: Hm pišeš v rozčilení, nepsal si o tom že měníš komponenty jen to že máš PC od roku 1998, takže jedinej flamer jseš tu ty. Vyjadřovat se můžu kde chci a jak chci, pokud stím máš problém, tak si běž brečet do kouta. To že napíšu že mě hra zatím nezajíma, neznamená že ji nemůžu sledovat dokuď neohlasí co a jak a na jakou platformu, trolle. Co se týče výkonu, ty elito doufám že víš co znamená český překlad slov personal computer(to je anglisky kdybys nevěděl), ty praconí nástroji(někdo ho ani k práci nepoužívá), napsal jsem to jako příklad na tvůj popud, že PC není stvořeno ke hraní, že jenom na té tvé bajné konzoly se dá dobře zahrát. A najednou máš výkonější PC než je tvoje konzole? Proč, když podle tebe není Pc ke hraní stvořené?
            • Když tě tato hra nezajíma tak sem nepiš ty svoje bludy a vůbec nereaguj. Pc mám už 14 let a už jsem si těch komponentů něco nakoupil a ano dnes mám pc několikrát výkonější než konzole. Navíc ja nikde nepsal že jsou konzole výkonější než dnešní pc takže pokus o flame nevyšel. A ano pc (personal computer) je primárně pracovní nástroj a ne herní zařízení. A neni problém nebude na ps3 no tak koupím ps4 nebo na pc. Naivni si tu akorát ty jak si tu zarputile tvrdíš že jen pc je to nej. Jak jsem již psal ty patříš do té elity co trvdí pc je to nej a ani nedokážež uznat něco jiného.
            • Stillson: Ale i tak, pokuď to béží na PC které je na tom lépe než-li konzole tak ať ten blb nepočítá s tím že to tak bude vypadat i na konzolích. Zkus si přečíst můj první příspěvek, a pochopíš oč tu jde. Mě nejde o to abych se posmíval tomu ignoratovy. Prostě jsem napsal parodii na to jak to bude(fikce, joke, sranda chápeme?). On se hned musí pouštet do toho že PCčkáři brečí mamince v náručí. Já osobně se o tuhle hru zatím nezajímám, až bude potvzena PC verze pak budu. Osobně jsem MGS4 hrál, a líbila se mi (hlavně ta bitka s Ocelotem). Vem si prezentace BF3, sliby že to bude vypadt stejné na všech třech platformách, a pak ta ledová spcha od EA že na konzolích bude o něco horší grafika. Já jen ať se na to připravý, protože já nebudu ten kdo bude prečet, tedy v tom případě pokuď bude na PC, nebude-li budu taky brečet.
            • Ty jsi ho asi nepochopil. Koukni se na video z PAXU. Hideo tam říká,že to běží na PC, které je ale nakonfugurované o trochu více než jsou nynější konzole. Takže to hraje podle jeho slov na o něco málo lepší mašině než jsou dnešní konzole. A jinak MGS4 vypadá i teď dost dobře.
              Ohledně toho, jak psal,že konzole je herní platforma,tak je to tak. Prostě nemusejí optimalizovat hry aby šli každému.
              Zase na druhou stranu mě serou PCčkáři (jsem sám PCčkář), kteří když vyjde hra a je graficky nic moc,tak hned řvou,jak je to hnusný. Potom vyjde hra, která vyžaduje lepší Hardware a hned brečej,že ježiš tohle jako máme rozjet jo? Hlavně,že většina těch PCčkářů maj 2jádra a grafiky 3-4roky staré.Neříkám,že všichni ale valná většina nejsou nadšenci,že si kupují každý rok něco do PC jako třeba Já a další menší procento populace s PC.
          • Tady se tě musim opravdu zastat. Jak píšeš Kojima ukazoval MGS:GZ na PC ale s takty podobným PS3 a Xbox360. A je to v ranné fázy a proto to nebylo spuštěno na konzolích. Jinak pokud Kojima řekl,že to pojede na konzolích které teď jsou,tak to tak bude vypadat. Jak píšeš stejně to bylo s MGS4. A hle byl to nejlíp vypadající titul svojí doby. Nemůžu si pomoct ale hry na PC oproti MGS4 byly odpornosti po grafické stránce (vyjímka Crysis).
            Jako osobně bych dal Kojimovi za MGSGZ klidně 3-5tisíc korun kdyby to udělal na PC a nedělalo by mi to problém.
            A jak píšeš,že PCčkáři to upirátěj. Nejsem zaujatej nebo tak. Sám si taky všechno nekupuju, ale většinu her ano. A znám spousty přátel,kteří mají právě doma flashnutý Xbox a řeknou mi,že nebudou dávat peníze do originálek. Takže nepirátěj jen PCčkáři,ale i konzolisti :-). A ikdyby měl MGSGZ grafiku MGS4 stejně vim,že to bude hra roku až vyjde. Protože lepší hru jsem snad ještě nehrál na příběh,zvraty,inovace,easter eggy. A každý díl MGS byl vyjmečný a graficky na TOP úrovni.
          • Jazz
            Dívej, s náma PCčkářama prostě nevyjebou. Takže když nám naservírují howno na zlatým podnose, tak ho nezblajznem jak vy.
            • M4Ri0Cz: Takové věci jako že mu všechno kupují rodiče, nebo cituji "Až si vyděláš na ten internet z kterého mi píšeš tak mi můžeš říkat chlapečku", může napsat jenom rozmazlené dítě které si myslí že kapesné je výplata, a s vyšlapanou cestou od rodičů.
            • Jazz: Až si vyděláš na ten internet z kterého mi píšeš tak mi můžeš říkat chlapečku.
            • Jazz
              @Maríjek: Chlapečku, až se naučíš psát, můžeš mi říkat fagane. *3*
            • Co to tady píšeš? :D Jo hele Já jsem Pcčkář a nějakou dobu jsem měl i PS3. A když se podíváš, tak myslim,že PCčkáři jedí ty tvoje ho*na každou chvíli :D.
            • Tak jestly je todle pro tebe howno na zlatym podnose tak prosim je to tvoje vec kazdemu co jemu se libi a proti gustu nic ale nejste takova elita jak si myslys . Vzdyt se ani nedokazete smirit s tim ze je tu jina platforma ktera je jen vasi vinou ta hlavni, ale proc ti to vysvetluju vzdyt si stejne jen nakej fakan co mu pc koupil tatinek.
  • Kdo je ten cip bez tvare ?
    • Tak jsem ještě chvíli zjišťoval a koukal. Mohl by to být ještě Zadornov z Peace Walker. Jeho oblečení sedí jak s MGS Peace Walker,tak i v MGS:GZ. Jinak chlapec se sluchátky je Chico (MGS Peace Walker)
    • Hodně se diskutuje,že by to mohl být buť Volgin a nebo the Fury z Cobra Unit. Ale nikdo si ještě není jistý.
  • Masa-san
    Z nějakého důvodu se místo přehrávaní videa, zobrazuje pouze nápis "Video je soukromé" s analogovým šumem na pozadí.
    *7*
  • Bombaaa! Těším se moc!
  • hmm vypada to jak U3 engine.. pekny dej to na pc japonce a kupuju...
  • Muze mi nekdo vysvetlit jak je mozny neco takovyho vytvorit na x let stare konzoli?? Dovede si nekdo predstavit jak by vypadala hra, ktera by plne vyuzivala potencial moderniho pc ??? Neskutecny, klobouk dolu jestli to teda na konzoli bude vypadat takhle a ja verim, ze bude. Pro takove pripady tu mam ps3, ja vedel, ze jeste nerekla posledni slovo.
    • Tak tak moje slova *3*
  • misho8723
    Takto : Kojima oznámil, že nový engine chce mať taký, aby mohol bežať bezproblémovo na viacerých platformách - nielen Xbox360 a PS3... ďalej, načo by ukazoval hru, o ktorej hovorí, že fakt takto bude vyzerať, na PC, potom by hru nevydal na PC a na súčasných konzoliach môžu ľudia o takejto grafike len snívať -- aký ma potom zmysel ukazovať hru v takejto podobe? To, že zatiaľ fakt je hra oficiálne oznámená len pre konzoly, je - teda podľa mňa - marketingový ťah, ako to už v tejto dobe chodí a u Japonských vývojárov sme nato už navyknutý .. ale samozrejme, stále netvrdím, že hra na 100 % vyjde aj na PC, ale vidím tie šance na dosť dobré

    P.S. vidím, že tu ľudia píšu, že "aha, čo dokážu staré konzoly"... však toto demo beží na PC, takže zatiaľ žiadne ukážky z konzol, čiže neverím, že takáto grafika bude aj na konzoliach, takisto ako v prípade Watch Dogs (samozrejme Beyond a Last of Us vypadajú super, ale toto je predsa iný level grafiky)
    • Malleth
      Já bych se ani nedivil, kdyby ta hra na konzolích vypadala takhle. Koneckonců na tý technologii makali nějakých pár let.
    • Prosim te kde si vzal ze to bezelo na pc ? Anglicky rozumin dobre a nikde jsem to tam nepostrehl .... takze dle me to normal na ps3 bude vypadat takto ne-li jeste lepe .
      • Novináři který na tom eventu byli říkali že to běželo z PC.
        • http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/09/01/metal-gear-solid-zeroes.aspx
  • Mahcake
    Prosil bych redakci o ujasnění a opravu článku kvůli stále vznikajícím nedorozuměním.

    Na PC hra nevyjde.
    • Kojima neříkal,že to na 100% nebude na PC. Stále se o tom spekuluje. A tím,že ta ukázka byla odehrána na PC něco napovídá. I zbytek dříve vydaných videí od Kojimy a jeho FOX Enginu. Takže bych to zatím nezatracoval. Já si osobně přeju aby to vyšlo na PC třeba i s půl ročním spožděním a za MGS na PC dám Hideo Kojimovi klidně 2-3tisíce :D a nebylo by mi to líto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit