Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Effect

    V cutscenách člověk neslyší ani hru, ani vás, škoda. Jinak fajn, díky.

  • Hidden

    Fajn longplay, dvojice Pavel-Sarka (podobne jako Vasek-Ales a Adam-Patrik) rozhodne funguje. ;)

    Jinak jak se v nejakych dojmech pozastavovalo nad vybusnymi sudy v remaku Mafie - jak jsem postrehl (a nepamatoval si), i v originale jich bylo docela dost. Takze to nebude zase takova novinka. 

    • Effect

      To píše spousta lidí, kde prosím byly v Mafii výbušné sudy? Nikde tam nejsou, hru jsem dohrál nejméně dvacetkrát, tak tohle bych asi věděl...A navíc, i kdyby v originále byly, tak je to úplně jedno. Herní design se snad za 18 let posunul a nejedná se o remake 1:1. Tudíž argument zcela lichý.

      • Hidden

        Jak jsem psal, hru uz si nepamatuju, ale v longplay pri uteku ulickami tam par syte zlutych vybusnych sudu/sudu s horlavinou je. Jestli funkcnich, netusim... ale jsou tam. ;)

        Jinak, me je uplne jedno jestli tam byly, nebyly, byly funkcni ci nebyly funkcni a jestli v remaku budou ci nebudou. Jen to jen okrajovy postreh v reakci na poznamku, ktera pred casem padla...

        • Effect

          Jo takhle. Jsou NEFUNKČNÍ, a to je to  podstatné....

    • homeles8

      lol, však nejlepší dvojice na Games videích je jednoznačně Adam-Vašek (od doby co odešli Honze Olejník s Pavlem, ty jsou legendární) 


      Už se těšim, až vyjde 3. Hitman, protože Longplay z Hitmana v podání Adama a Vaška je to nejlepší z historie všech gamesplayů celýho internetu ever. V podstatě jedinej nevímjakýslovopoužít, proč se koukat na to, jak hraje hru někdo jinej, než abych si jí sám zahrál. (Sám jsem Hitmana hrál, ale normálně. )

  • Carnage666

    Aspoň ten widescreen patch ste mohli aplikovat, nezabere to ani 5 minut 😛

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit