Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdeeneek
    delete
  • Jack1947
    Ten obrázek brej, no to je jak kdyby v nějaké MP hře byl LVup a odměna doufám že to takhle v téhle hře nebude že to bude o nějakém vyšším levelu a vždycky se zobrazí takováhle legrace... snad to bude poněkud temněji laděné.

    Chtěl jsem tím říct že nějaké ty promoted rewards aby si člověk zasloužil a neměl každou chvíly at to je trochu těžší (ne uplné HC) ale taky ne rubačka bez duše.
  • Sakra, ke hře jsem přistupoval naprosto skepticky jako ke kopírce Assasins Creed s licencí Pána Prstenů, ale musím uznat že to vypadá minimálně hodně zajímavě. Pořád sice lituju té licence, protože se mi ten svět ke hře vůbec nehodí a mnohem radši bych byl za něco vlastního, nebo aspoň kdyby se události umístili víc do minulosti, třeba do světa ze Sillmarillionu, ale jako hra to vypadá super.
    • alladjex
      Je to jen má neznalost Tolkienova světa nebo si myslím správně, že už apriori je nemožný, aby v týhle hře ve finále dosáhl vítězství, protože prostě Saurona porazit kvůli zasazení nesmíme ...
      • To je pravda, ono to vlastně nedává celkově moc smysl. Celá hra se odehrává mezi Hobitem a Pánem Prstenů, ale Mordor je zde prezentován jako země, ze které ještě není pustina jako ve filmu. Přitom ve filmu i knížce je Mordor ukazován jako nehostiné a hnusné místo už dávno před událostmi v Hobitovi. Navíc hráčovy činy nebudou vůbec důležité, protože nejen nic nezmění, ale nikdo se o nich ani nedozví (O Talionovy se nikdo v knihách nezmiňuje). Samozřejmě se to dá vyřešit nějakou scénáristickou kličkou, ale pro mě osobně to pořád bude mít jistou pachuť toho, že budu vědět, že nic neovlivním (něco podobného sem měl při sledování prvních tří dílů Star Wars :-D) A přitom by bylo mnohem elegantnější události umístit třeba hned po prvním pádu Saurona nebo ještě dále do minulosti, nejlépe do období válek s Morgothem. Autoři by tak mohli propustit mnohem víc uzdu fantazie (pro představu, Sauron byl tehdy sice významným, ale pořád jen jedním z jeho mnoha nohsledů) a prezentované události by taky mohli být mnohem epičtější, bez toho aby nasrali hromadu fanoušků. Ale to je jen taková moje fantazie, třeba se něčeho podobného dočkáme v dalších dílech, jestli bude hra úspěšná.
        • Neřekl bych že celý Mordor je sopečná pustina , pokud se bavíme o prostoru poblíž Hory osudu a Barad-dûr vlastně celý Pláni Gorgoroth tak vlastně je. Ale dál na východ hlavně u jezera Nûrnen bych řekl že to už bude trochu zelenější.
          • Je třebqa s tímhle souhlasit, vždyť i skřeti musej něco žrát a v pustině se nedá nic vypěstovat ani pást...
        • stanout tváří v tvář Sauronovi v době kdy měl ještě "normálnější" fyzickou podobu během 1. a 2. věku by bylo neskutečně cool, kterému fanouškovi by při rozhovoru s ním neběhal mráz po zádech, nebo udělat kapitolu z Numenoru, kdy by se hráč snažil zabránit jeho korupci, ale ne, oni nám daj tohle
  • Nic po ranu nepobavi tak, jako kdyz si prectu inzerci spatne poskladaneho pocitace za 20k. A kdyz jsem potom videl ty machrujici screenshoty se super FPS z 10 let starych her, ktere nikdy nebyly moc narocne. No tak to uz jsem se valel na zemi. *1*
    • I dle mého by měly markeťáci z dané firmy dostat padáka, chvástat se 60FPS v League of Legends, který tam ale strašej jen z toho důvodu, že mají zaplej V-Sync, je dost bída :) Vypnout jej, tak by ta sestava zvládla 200 s přehledem :) Ale třeba mají dojem, že míň znamená líp :)
      • Takovej můj miničlánek až skoro postřeh, když jsem testoval Haswell Pentium. :)
        http://cursed.cz/?p=591
      • Krescz
        za hodne penez malo muziky...kdyz Pc sestavu tak si ji slozit sam a NIKDY nekupovat uz predem slozene PC...jasne je parada mit i7, ale kdyz vam k tomu daji 3 roky starou grafiku.... *11* = příklad

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit