Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jedine jako tu dvacetidolarovou verzi na pobaveni...
  • Na tuhle hru jsem se těšil jak malej ale po předchozích zklamáních jsem si hru hned nekupoval a počkal jsem a ještě si jí kupovat nebudu a koupím jí za pár korun na hotovou :D
  • Tak nevim, hrál si RoF ihned po vydání ? Také se neobešel bez problémů, ale je pravda, že na fail v podání CloD to nemá. Pořád doufám v lepší zítřky.
  • Mno, odkedy som sa zoznámil s vynikajúcim Rise of Flight, mám pocit, že tu niekomu akosi ušiel vlak *7*
  • A to chce niekto, aby sme za to v takomto "možno to už pôjde" stave aj platili? Panebože
    a to predchodca tejto hry je dodnes neprekonaný! Mali by to dať zadarmo, keď to tak
    do.e..li.
  • hru mám od března (dala se sehnat na yuplay za 20USD oproti 50EUR na steam) ... stále platí: špatná optimalizace, příšerná AI, vypadávání zvuku v on-line, prakticky nulový herní obsah off-line... a také mizerná komunikace vývojářů směrem k fanouškům...
    Stalo se zhruba to, že tuhle hru Rusové vydali někde ve stádiu "kandidát na beta verzi", zřejmě kvůli problémům se směřováním vývoje a jeho financováním... starý tým lehnul i se šéfem nejspíš ještě před vydáním, nový tým se to snaží dát do kupy, ale zatím produkují jen sliby... těm co mají zájem o sim a ještě nejsou v obraze o co jde, bych doporučoval čekat min. do konce roku na masivní patche (tedy jestli přijdou), případné expanze a pokles ceny (vyhnete se tím, slušně řečeno: "rozladění") ... mezitím se dá hrát třeba Rise of Flight (letecká 1. světová). Pro RoF nově existuje výborná "free of charge" zkušební verze omezená na dvě letadla, dále ale neomezená v offline i online obsahu!
    S!
    • Cože oni se rozpadli ? takže to už nebude klasický Il v novém kabátě ? :( no super ... :(
      • stále to je pod hlavičkou Maddox games a 1C vydavatele, ale IL2 guru Oleg už na tom dávno nepracuje a nepracoval na vývoji ani v době vydání (přesto se ukázal na předváděčkách a prezentacích při vydání hry, asi aby človíčci jako Sturm dostali ten správný pocit a mohli po zbytek roku doufat)... žezlo převzal hráč na loutnu, vlastním jménem Ilya Shevchenko... v teamu, který pracoval na hře cca 7 let, je mimo to nově člověk na zvuky (BETA patch snad již tento páte)... nový člověk na AI (BETA patch kdo ví kdy)... zbytek by snad mohla zdarma dodělat komunita, alá IL2 Ultra Pack (ale asi to budou muset nejak chytře vyháčkovat, díky steam ochraně). Případně se můžeme brzo těšit na datadisk, protože udělat z tohohle "snad hratelnýho zmetka" něco, co bude snad hrát na celém světě víc než max. 30-40 masochistů, bude chtít další prachy...
      • Ten člověk šíří bludy, nesmíš taky všemu hned věřit, stačí číst ofiko forum. V pátek by mohl přijít beta patch, který by toho mohl dost opravit, uvidíme. Nový zvuky zní parádně.
  • nevíte někdo jestli tam je 310. stíhací peruť?
    • Není tam nic. Není tam žádná jednotka ani na na anglické ani na německé straně. Není tam žádná historická kampaň, žádní piloti... jen anonymní splácanina scriptovaných misí kde se střídají letouny jako v nějaké hloupé arkádě.
      • jen doufám že to myslíš jako vtip, pokud ne tak to je pěknej hnus, zlatej starej IL 2 a neznáte někdo hru kde si za 310. můžu zahrát? díky
        • Nemysli to jako vtip, to je cira realita. Hlavne nechapu "odkladani recenze" kvuli tomu, ze je nekdo neschopnej. Jednoduse hra vysla => hodnoceni !0!. IL 2 je 10000x lepsi a to vcetne dneska ponekud zastaraly grafiky.

          V tyhle hluze si muzes tak maximalne nafotit par snimku kokpitu (nikoli nahrat video, to by to muselo mit aspon 20fps). Vse mimo vlastni stroj je hnusny, nevzhledny a predevsim - vubec se to nehejbe!

          Nehlede na to, pokud se ti uz povede dostat tu hruzu do vzduchu, tak zjistit, ze ani vsechna munice ti nestaci na sestreleni !jedinyho! stroje (nastaveni na maximalni simulaci). Testnul sem to (nad vodou, nad pevninou se neda), 80% zasahu a cil letel porad vesele dal s poskozenim cca 5% ... nice. Takze si to tak maximalne muzes nastavit do rezimu arkada.
  • Moc se tesim , podle obrazku to vypada super , staci mi to co zname v lepsi grafice a novych misich : )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit