Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MalyZeli

    To je mazec. A to jsem si spíš myslel půl roku zpátky že během roku budou PS5ky k dostání bez problémů a grafické karty budou pořád v nedohlednu, a ono je to úplně naopak, a ještě zdražují. Se to nVidii moc vyplatilo čekat se zásobou až do doby ohlášení nové řady 😂... Teď se můžou po$r@t při snažení vyprodání "staré" generace, dobře jim tak, to mají za to že chtěli za GPU 80k. 


    • A ono je to nedostupné? Kupoval jsem bez předobjednávky před rokem a půl a do tří dnů od objednání to bylo doma. Jasně bylo to takové to přes Poláky a už tehdy nebyl problém chytit skladovku.

      Jako jo - pokud někdo čeká, až to najde na poličce v Okey, tak má asi zatím smůlu. Ale jinak kde chce, tak už to fakt doma může mít dávno. Zase tak nedostupné zboží to není.

      • MalyZeli

        Hele, já to mám taky skoro 2 roky, z Alzy, měl sem štěstí, a chápu ostatní kteří to štěstí neměli a nechtějí kupovat takové věci někde z Polska. Taky bych to tam nekoupil.

        • Pokud někdo objednal před dvěma lety jako ty, tak už ji má doma. Třeba ne tak brzo a rychle jako ty, ale i tak už ji během těch dvou let dávno dostal.

          To není o tom jestli měl dotyčný štěstí. Ale o tom, jestli si PS5 objednal :-D

          PS5 je nedostupná jen pro lidi, kteří si ji neobjednali :-D Což "kupodivu" není vůbec překvapivé :-D

          • MalyZeli

            To není úplně pravda, kolega z práce, a ještě jeden kámoš, si to objednávali, jeden na Alze, druhej nevím, loni v listopadu, nemají zatím PS ani jeden. Na regálech to nebude sedět asi nikdy, ale i objednávky jsou divné.

      • sugyn

        V ceskych obchodech je to nedostupne, co je u polaku to vetsinu netrapi.

        • To nic nemění na tom, že kdo PS5 chce, tak už ji dávno může mít. S nákupem z Polska problém není. (reklamace řeší cz sony, takže ani tady není problém) Vidím tam několik různých bundlů skladem (expedice dnes). Začátkem příštího týdne můžeš mít novou PS5 doma. Pokud to někdo nechce, tak je to jeho volba. Ale ne nedostupnost zboží.

          A i ty CZ předobjednávky se postupně expedují a i lidi co objenali teprve letos už je dávno dostávají. Takže i tady platí - kdo PS5 chtěl z CZ obchodu a objednal si ji, tak už ji má dávno doma. Pokud si ji někdo neobjenal a pořád na něco čeká - je to jeho volba, že možnosti mít PS5 z CZ obchodu nevyužil. Tu možnost měl a má.

          Takže cesty jak mít PS5 doma jsou minimálně dvě.A jediné pro koho je to "nedostupné" je ten, kdo je z nějakého důvodu odmítá využít (opět - není to nedostupnost PS5, je to individuální volba si ji nekoupit) a jen čeká, až ji někde potká v regále.

        • Kravicka

          Mamut.cz pred rokem, cekani jeden den na naskladneni x kusu a s kolegou jsme to meli doma do 3dnu.

    • 80k chtěli prodejci, kteří si na tom mastili kapsu. nVidia prodávala pořád za ty stejné ceny.

      • Carnage666

        Myslel tím asi to že i Alza nebo CZC ty ceny měli takový. Jsem si jistý že nějakou dobu opravdu měli.

    • uher

      Znám dobrodruha, kterej za to ty prachy dal...

      • Sallvator

        Taky kolem sebe takove mam a sam sem si koupil gpu co mela stat 12k za 30 protoze to proste jinak neslo (max cekat) zase musis brat to ze npr v praze je 80k jeden mesicni plat takze to zas tolik nebolí ty prodejci to meli natahle protoze proste vedeli ze to prodaj

      • LessPh

        Zivot je o prioritach, kdyz ma prachy a neboli ho to proc ne.. ja jsem za svoji 6900XT vyplatnul 40T, jako drbal jsem se pri koupi za uchem, ale nelituju😅😅

      • MalyZeli

        🤦‍♀️

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit