Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pochvalna recenzia je fajn, nie je mi z nej ale jasne, ako sa the squad lisi od hrania napriklad insurgency, red orchestra, alebo army, ked hraju zohrane timy. zatial sa mi zda, ze pre niekoho, kto ma doma jednu z tychto hier, nema squad zmysel. je jasne, ze tymova hra zazitok z vojenskej simulacie vyrazne zlepsi, ale naco kvoli nej kupovat novu hru, ked ine ponukaju to iste, pripadne s vacsou mapou, lepsou grafikou a hernou naplnou?
    • Uplne nejbil to ma zatim asi k Insurgency ale pred Insurgency je to zatim bez debat taky nejdal. Spoluprace ve squadech, moznost FOB pro respawn ,opevnovani pozic apod., system veleni ktery funguje opravdu na jednicku a kdyz narazis na dobreho Squad leadera tak je to hra jedna basen. No a v neposledni rade taky particle effecty, zvuky a atmosfera:
      https://www.youtube.com/watch?v=Kh24vJJWZKY
      https://www.youtube.com/watch?v=fAvqjt85Pqs
      Zatim se zda ze tvurci maji i velmi dobry pristup k EA a opravdu komunikuji s komunitou.

      Jedine co mi tam v tuhle chvili vylozene chybi je moznost polozit zbran na zed za kterou se kryju (jako v Red Orchestra) abych si do ni hloupe nestrilel protoze se nekdy docela spatne odhaduje jestli mi hlaven miri do zdi nebo nad ni a pak destrukce budov (alespon nejaka jednodussi ve stylu Army) aby clovek mohl trochu vic dynamicky vnikat do opevnenych lokaci.
      • dakujem za vysvetlenie
  • Ja jsem si to nakonec koupil a nelituju. Je to o 5 urovni lepsi nez Insurgency uz ted. Jestli se jim povedou ty vozidla tak uz nevim co budu stestim delat.

    Zvuky a particle efekty jsou asi to nejlepsi co jsem mel zatim moznost videt v jakykoliv FPS.
  • hra mne láká ale počkám až bude za jinej peníz
    • Radkaa
      Jako za větší jo ? *15*
  • Táto hra ma láka moc, v tomto žánri sa zrodí max. jeden dobrý titul za pár rokov (a aj to je celkom pokrok oproti minulosti). Ale rozhodne počkám, až bude viac dokončená, titulov čo nasľubovali hory-doly a potom navždy zakysli v EA móde už mám dosť...
  • Já to koupil a hrál asi dva týdny. Bohužel mě odradilo množství bugů, jako zmíněná střelba nebo dokonce uzdravování či oživování kolegů. Rozhodně je perfektní zážitek, když máš dobrýho Squad leadera, kterej ví co dělá, dává rozkazy, umí se orientovat. Komunikace s teamem, nikde lepší nebyla, všichni co hrajou Squadopravdu spolupracujou, stalo se mi asi dvakrát, že byl squad nepoužitelnej, ale to byla vyjímka. Velké mínus je téměř nemožnost rozpoznat vlastního vojáka od nepřítele. Samozřejmě je tu absence ikonky nad vojákem, takže se musí rozlišovat podle vzhledu a ne podle modré nebo červené barvičky nad panáčkem. S tím jsem měl a mám největší problém. V článku je to opravdu dobře napsané, tohle není o reflexech, ale o rozvážném postupu a spolupráci, jinak nehratelné. Další fakt nepříjemný a velmi častý bug byl zasekávání se o neviditelný překážky, nemožnost se pohnout z nějakýho rohu či koutu, nemožnost přeskakovat nízké zídky - musí se sáhodlouze obcházet atd. Zatím nechávám Squad "uzrát", protože bugů tam bylo posledně dosyta (2 měsíce zpátky), takže uvidíme do budoucna. Rozhodně zajímavá hra, ale ne pro každýho.
    • SQUAD je snaha o realizmus neviem preco by si mal mat nad hracom ikonky.. imho ked zamieris na panaka z teamu tak sa ti nad nim ukaze jeho meno a hodnost.. takze netrep... nehovoriac o mape kde mas pozicie vsetky hracov.. mapa je v SQUAD asi najlepsie vyriesena v ramci TFPS. jasne ze nemozes nic preskocit ked nemas staminu... vies dole je taky ukazovatel.. si si po dvoch tyzdnoch nevsimol asi..:) ja som od vydania A zasekol asi raz a hravam kazdy den...
  • Jack1947
    Je to drahé to máte pravdu bezesporu... Kamaráůdův kamarád si to koupil a nemohl se několik hodin/dnů ? připojit do hry a potom EA ještě že to tak vydali že, jasně nápad dobrý cení se ale provedení asi není nejlepší no ale jestli klasické PR je na tom podobně tak není problém ne ? Prostě fanoušci to koupí a ostatní počkaj ale pochybuji že to bude hrát někdo jiný. *7* *3*
  • Už by mohla být nějaká sleva. *10*
    • Pete.palis
      jj...proběhlo tolika slev a tahle sviňa se furt drží...a litr se mi za EA zrovna dávat nechce...
      • Přesně tak. Je to EA a dražší je to jak GTA V po vydání, nebo lépe řečeno skoro jak jakákoliv hra. *10*
  • tomocz
    K čemu by se ten pocit ze střelby dal přirovnat? K Red Orchstře 2?
    • střílel jsi někdy na pouti ze vzduchovky? míříš z metru a půl na ty 3x4cm ocelový válečky, jsi si jistej že míříš správně a mineš. to je v podstatě současnej Squad. nic bližšího mě nenapadá.
    • RO ma iny arzenal.. takze ani nie... skorej k "AA proving grounds"
  • No, ten Squad co hraju já vyšel 15. prosince (takže ne v listopadu). Taky v něm jsou (zatím) servery "pouze" pro 72 lidí a marksman a sniper jsou totožné funkce.
    • to co je hlavne ze su povoleny len 3x snipa / team. a 72 hracov uplne ok
  • Tak před chvílí jsem obdivoval novinky v Battlefieldu 4 , ARMA3 mi zatím zraje na steamu a Squad ... Squad si na waiting list přidám taky ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit