Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pethulla

    Samozřejmě že tohle měla být reakce na příspěvek od palcov.                                                                                                                                                          Náklaďákovou hru vyjma Euro Trucku? Jedině jeho amerického bratránka. Zbytek je už starý (a taky od SCS) nebo nepodařený (On the Road- na konzolích). Lepší než ETS2 je jenom namodovaný ETS2.

    U autobusů je výběr větší. Spoustu věcí má pod prackami Aerosoft, což je vydavatel, který si může směle podat ruce s Paradoxem, co se DLCček týče.

    The Bus vyvíjí TML, což je studio které těch autobusových věcí chrlí hafo. Jejich asi nejúspěšnější věc je Fernbus Simulator, což je ale takový autobusový eurotruck.

    Pak je tu Bus Simulator 18. Ten funguje na principu: tady máš mapu, tady zastávky, linku si udělej sám. Mapa se klasicky odemyká postupně po splnění úkolů, které jsou ale repetitivní jak sviňa. A ty nejlepší části se samozřejmě odemykají až ke konci. Ve vývoji je díl s číslovkou 21.

    Nejlepším autobusovým simulátorem pořád zůstává OMSI 2. Největším problémem bude pro většinu grafika, fakt to oproti konkurenci vypadá hnusně. A pak taky nic moc optimalizace. Teda spíš nic než moc. Původní tvůrci už na tom dlouho nedělají, ale má to pod sebou Aerosoft, což znamená slevy max 30%, ale taky dost DLCček. Okolo OMSI je dost velká komunita, která vydala spoustu free map a vozidel.

    Tvůrci OMSi teď dělají na LOTUSu, ale o tom se dá zatím jen říct: za hodně peněz málo muziky.

    Ve vývoji je taky SimBus na kterém pracují polští vývojáři, ale kdy vyjde a jaký bude je otázkou. Poláci zároveň taky dělají na vlakovém SimRail 2021 ve kterém chtějí zúročit zkušenosti z tvorby profi softwaru na trénink mašinfírů. Tak se uvidí co z toho vyleze.


  • palcov

    Nějaký tip na dobrou autobusovou nebo náklaďákovou hru vyjma ETS a této? Co jsem si tak dělal průzkum trhu na Steamu, tak celkem kontroverzní sr***y bez jasného leadera. Přitom mě to docela baví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit