Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem na to fakt zvědavej. Ano, ta malinká změna, že měl být dlouhý SP (psáno v minulém článku) a najednou tam vlastně vůbec nemá být, je trochu zarážející. Taky mě datum vydání v listopadu trochu vyvádí z míry, protože mi to přijde trochu moc brzy po těch všech BF nedávno vydaných. Nicméně uvidíme 26. až odhalí více detailů. Já jsem po paskvilu BF4 hoooodně pesimistickej co se týče DICE slibů, takže žádný předobědnávky premium a pod. u mě nehrozí. Pěkně počkám nějaký ten měsíc po vydání jak na tom hra vlastně je. Já věřím komentářům a videím hráčů a né PR oddělení EA, děkuju pěkně.
  • Aha, tak se nám ty informace nějak změnily *10*

    Info ze staršího článku :
    "Ačkoliv jde samozřejmě o multiplayer, na který se všichni těšíme, velkou roli by měla hrát kampaň, což už dnes není u podobných stříleček zase tak běžné. Navíc by prý kampaň měla být výrazně delší, než je dnes u akčních her zvykem.
    Ostatně asi delší bude muset být, protože podle uvedených informací toho musí stihnout opravdu hodně. Ačkoliv většina kampaně bude o střetu Rebelů a Impéria, zahrajeme si i za Republiku proti Separatistům a k tomu všemu se během kampaně role i obrátí, takže nás asi čeká i část za Impérium atd. Čekají nás tak bitvy z Clone Wars a nebo střet nad Coruscantem z Pomsty Sithů. Jedna část kampaně se pak bude odehrávat mezi Návratem Jediho a Force Awakens (tedy novým filmem)."

    viz. http://games.tiscali.cz/preview/star-wars-battlefront-nabidne-dle-spekulaci-dlouhou-kampan-a-vetsinu-filmovych-bitev-247817

    Nakonec asi chlapci usoudili, že je to moc práce a přemodelovat Battlefield na Star Wars bude stačit *16* Takže se ze hry na kterou jsem se fakt těšil, stal další multishit kterejch je milion..
    • ales.smutny
      No, rád bych poznamenal, že ty informace z tebou zmiňovaného článku jsou spekulace pocházející od anonymního zdroje. Což článek zmiňuje asi třikrát.
      Nejsem si jistý, že zrovna to, že realita neodpovídá tvrzení anonymního člověka, který "něco" viděl, je klacek, kterým bych mlátil vývojáře.
  • Bez singlu je to pro mě jen další MP rubačka a těch mám v PC hafo. K tomu abych pár hodin týdně skotačil po mapě a přitom kropil vše co mi přijde do cesty vážně nepotřebuji rok co rok nové kulisy a nové skiny postav a techniky. TDM je pořád TDM bez ohledu na to zda ho hrajete za rusáka nebo Dartha Vadera. *6*
    • No jo, ale viděl si ten singl, co předvedli DICE a Visceral v BF hrách (vyjm,a Bad Company)? To už je lepší investovat vše do pořádné řežby, ne?
      • do pořádné řežby...? mysliš do nových kulis! mne to prijde naprosto zbytecne!!!
  • Vidlec
    Hlavně aby to nepadalo, servery držely a byl dobrej netcode. To co předvedli na začátku BF4 byla tragédie a doufám, že se z toho EA poučí.

    Jinak to vypadá nádherně, otázka je, jestli jsou záběry co jsme viděli "actual in-game fotage", nebo pouze vyrenderované dopředu, byť v tom jejich enginu.

    Jo a víte co by mi u dnešních her přišla jako největší mindfuck pecka? Herní UI designované na používaní myši. Které se nemusí ovládat stylem: Shift - alt přepínat povolání, entrem potvrdit, znovu entrem na výběr zbraně, vyskočí šílený menu.... atd. Samozřejmě všechny prvky UI obrovský jako prase, takže se na obrazovku nevejde 40 zbraní, ale 6.
    • Samotná hra takhle vypadat podle mě nebude. Animace v enginu (ať už předrendrovaná nebo realtime) není to stejné jako hra. U takových předpřipravených scén se nemusí počítat spousty věcí, které se při hraní počítat musí a tak ty nároky na výpočetní výkon znatelně narostou.
      A opravdu se mi nechce věřit, že by tohle současné konzole utáhnuly a s PC verzí se nikdo nějak extra dělat nebude.
    • C-BEAM
      v oboch prípadoch sa to v princípe renderuje. A podla toho čo počúvam to v hre nebude vyzerať výrazne horšie, všetko bude iba podstatne orezané od modelov, textúr, dohladu samozrejme, horšie svetlo... ale už v samotnom trailery som si všimol, že už tam boli niektoré veci trochu odfláknuté, takže sa kludne vsadím, že vo výsledku to nebude až tak obrovský rozdiel.
    • doufám, že se z toho EA poučí *7* tak doufej dál a nezapomeň předobědnat *1*
      • asi myslíš "předobjednat"...ale to neva, ve č. třídě ti vysvětlí rozdíl...
    • doufám, že se z toho EA poučí.. ano, a to poučení zní "je jedno jak špatnou hru uděláme, lidi to stejně budoz kupovat, když to bude mít dobrou reklamu, muehehehehehe"
  • Ctyricet hracu, AT-AT ne jako vozidlo, ale pouze jako arkadovy "on rails" segment hry, zadne Clone Wars, zadne bitvy ve vesmiru... ne, diky!

    Proc ma nova hra mene obsahu a horsi obsah nez nekolik let stare tituly?
    • Vojta_Ilavsky
      Clone Wars. ty mi jsou kompletně ukradený, ale AT-AT jako AIčko je hnus, 40 hráčů tuplem, a bitvy ve vesmíru... *16*
  • jo obsah z epizod I-III nebude v pôvodnom baleni, bude az za 6 mesiacov po vydani a za cenu 2/3 povodnej hry. To pre tych co su radi ze nedostanu tento obsah zadarmo.
  • Já jako chápu že Splitscreen na PC u stříleček prakticky nikdo nevyužívá, ale to je v EA už fakt musí tlačit čípek, že nejsou ochotný pro PC udělat něco navíc (a třeba se odlišit od konkurence že mají split). Nebo v tomhle případě aby všechny verze měli alespoň stejný funkce.
    • a jak donutíš počítač k požití 2 myší a 2 klávesnic nezávisle na sobě...jestli operuješ s předpokladem 2 gamepadů, tak už je fakt trollení :D
    • Pro jednou musim s EA souhlasit splitsceen na PC je u FPS p*covina
    • Splitscreen se k PC prostě nehodí...
    • To už bych uvítal split screen spíš na konzoli.
    • K cemu na PC podporu splitscreenu?? Ja doufam ze jsme uz dal nez v roce 1995 *8*
      • XorxoxTalarius
        No prece k Hotseatu ... k cemu jinemu
        • Hot seat je střídání se po jednom u jednoho počítače.. Už vidim jak se tak hraje střílečka *1*
        • Hot seat? Horke kreslo? Zda se mi ze nerozumis tomu vyrazu horke kreslo. Tomu se tak rika, protoze kazdy chvilku, taha pilku. Je to mod ,ze zakladu i z logiky veci, pro tahovky, protoze tam prave kazdy chvilku sedi na tom horkem kresle. Tohle mi nepripada jako tahovka. Evidentne jsi se snazil operovat s vyrazy jez z jsou ti cizi, mozna jsi je slysel od starsiho kamarada, mel jsi tedy toho kamarada poprosit at ti ten vyraz "hotseat" poradne vysvetli.
  • Vojta_Ilavsky
    Třeba z toho ještě bude milé překvapení, nejenom komerční trhák.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit