Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Já jsem rád za každou ne mp Star wars hru, budu doufat a věřit že když je to od Respawn bude to kvalita *4*
  • Zasazení do „temného období“ mezi třetí a čtvrtou epizodu", konečně, na tohle období jsem čekal celé Epizody I-III a nedočkal se.

    K novým filmům, byť bych uvítal raději nějakou bondovskou akci Kyla Katarna, tak Rogue One sednul dobře a byla z toho cítit i atmosféra epizod IV-VI, byť s pár drobnými přešlapy. Solo mě nikdy moc nebral, tedy film mne ještě čeká a raději bych místo toho zfilmoval jeden den nějaké SW dějinné události z pohledu Dart Vadera :) Epizoda VIII pak byla citelně lepší jak VII, jen nepolevit.
  • To jojo:
    Film byl v zásadě pokus o válečný film zasazený do prostředí SW. Něco jako Tucet špinavců, Děla z Navarone, nebo co já vím Orel přistál. Ano je to klišé, ale u těch filmů by tě taky nenapadlo důkladně rozebírat psychologický profil protagonistů. Prostě banda lidí svedená osudem splnit nějaký důležitý úkol. Z "historického" pohledu nejsou vůbec důležití, stejně se nikdo o nich nedozví.
    Film je příběh o tom jak se rebelům podařilo ukrást plány. Všichni vědí, že se jim to podařilo. Tak asi nemá smysl čekat zvrat ve stylu "Jsem tvůj otec...". Je to prostě sled událostí jak se jim to podařilo.
    Spousta lidí byla strašně zklamaná ze VII a na RO šli už s velkými předsudky. To se logicky projevilo i na hodnocení.
    Možná kdyby se Disney nebálo, mohl to být opravdu výborný válečný film z prostředí SW. Takhle to bylo jen docela dobré.
    • Sakra, skončilo mi to nahoru místo do vlákna někde dole. Sorry.
  • Kolik již mohlo vyjít dobrých SW her a filmů, kdyby práva neměly firmy jako EA a potažmo Disney, které naprosto ničí vše ze světa SW bohužel.
    • To není úplně pravda. Hromadu let práva na Star Wars držel George Lucas (a jeho Lucasfilm) a dle jeho slov neplánoval pokračování.
      Takže kdyby práva neprodal Disney, tak poslední Star Wars film, který jsme viděli, by byla Pomsta Sithů v roce 2005.

      Tudíž částečně můžeme poděkovat Disney za to, že udělali další SW filmy, i když to neudělali dle přání fanoušků...
      • Na Epizodu I jsem čekal 13 let. Hltal jsem každou ukázku a počítal hodiny. Nebyl jsem zklamaný. Pozdější epizody trpěly občas slabšími dialogy, ale přežil jsem. Jar-Jar mi nevadil. Dokonce i Klonové Války (animovaný seriál pro děti) měly dost dílů velice dobrých. Restart jsem vítal s nadšením, i když jsem nechápal proč to musí být zrovna sequel. Tisíce let "historie" SW universa nabízelo potenciálně lepší obsah. Ale teď bych byl raději kdyby ten restart vůbec nenastal. Rogue One byla světlá výjimka. Lehký nadprůměr. Ostatní je odpad.

        Kdyby to nemělo ta první dvě slova v názvu, byl by to podprůměrný až průměrný sci-fi film. Ale StarWars? Nelogické, nesmyslné, nezábavné, nezajímavé. Víc proužků, víc Adidas, víc peněz pro Disney...
        • epizoda i je pro me suverene nejhorsi cas sw

          jedine ten vetesnik za neco stal
  • maros.goc
    to bola na hlavu postavena konferencia..mobilny Command & Conquer Rivals dostane 15 minut, a novy Star Wars asi 1 minutu a to moderatorka musela vyvojara dokonca najprv hladat v publiku .....EA je *10* *13* *11* *11*
  • TheGGG
    to bylo tak trapné oznámení až jsem skoro brečel--- ea má na star wars práva jak dlouho? A zatím ho*no... no disney to taky pěkně oje*ává podprůměrnými filmy (čest výjimce rogue one)--- takže rip star wars
    • Jj dokonce i Nintendo, když oznamovali Metroid a Bayonettu 3, tak měli aspoň vyrendrované animaci :D.
    • bukrr
      Pravda, že Rogue One se podprůměrnosti vymyká, byl průměrnej
      • Magister_Peditum
        No, v porovnání s těmi ostatními novými "skvosty"... *15*
        • rogue one je průměrnej jen díky Vaderovi, jinak by byl na tom stejně jako ostatní tři filmy. Je trošku smutné, že nejlepší scéna ze čtyř filmů, je Vader's Rage.
          • Taronyu
            Mne sa práveže Rogue one páčilo asi najviac. Solo je tiež v pohode. No na nové epizódy by som radšej zabudol. Tak dodrbať postavy, a z veľkej časti len kvôli hlúpej politickej agitke, všetci vieme akej, je pre mňa nepochopiteľné. A tie útoky zo strany Lucasfilmu na fanúšikov, lebo si niekto dovolí vôbec kritizovať postavy, to je ubohosť.
            • Největším problémem Rogue One bylo to, že motivace a osobnost postav byla dost odfláknutá.

              Je smutné, když záporáci jsou mnohem uvěřitelnější než hlavní postavy. Dodnes si pamatuji na 2 hlavní záporáky (nepočím D.V.) ředitel Krennic a Grand Moff Tarkin !!!
              ...ale vůbec si nemůžu vzpomenout na ty 2 "dobré hrdiny": prostě náhodný rebelský špión a dcera architekta Hvězdy Smrti.
            • já to mám taky tak s Rogue, ale uvědomuji si, že je to fakt průměr, který mě ze začátku skoro uspal, závěr to pak vytáhl do průměru. Rogue One je jediný z těch nových filmů, u kterého bych se těšil alespoň na nějakou scénu, naoapk kdybych si chtěl pustit ty nové Epizody, tak vím, že mě nečeká ani jediná scéna, na kterou bych se těšil.
            • Taronyu
              To je dosť možné :) A u Sola to možno bude rovnako. Nulové očakávania dokážu robiť divy :D
            • to je tím, že ty epizody VII a VIII jsou naprostá bída, proto jsi rád za Rogue One.
          • TheGGG
            ale houbeles, rogue one byl dost dobrej film, určitě lepší jak episody I a II a možná i jak episoda III nebo VI....
            • Jak jsem dříve napsal: Ne každému to sedlo.
            • 2 jojo:
              zase nepřehánějte, že celá hlavní premisa kopíruje předchozí díly. Až na tu podobnost s bitvou na Hothu ten scénář byl jiný (na Hothu rebelové utekli, na Craitu byly prakticky zdecimováni).

              Kdyby skutečně kopírovali tak Snoke bude zabit až v Ep9, Kylo Ren by byl otcem Rey, lovci odměn by zmrazili Harrisona Forda, atd. atd. =)
            • *ne rebely ale samozřejmě imperialisty. Navíc ty vtípky. Bože ne, ten film se prostě nedá, to je brak braků.
            • EP 8 je úplně nejzbytečnější film ze světa SW, nic to nepřineslo. Že to nekopírovalo? WTF? Tam kde VII načrtla záporaky jako takové sci-fi nacisty, tak osmička z nich udělala opět rebely, boj na solné planetě kopírka bitvy Hoth, dokonce tam přiletí i Rey jako Han zachránit den. Celá hlavní premisa osmičky je copy and paste původních filmů. Ten film je naprostý brak, který si hraje na hipster(což by taky nebyla žádná sláva) film.
            • Nemůžu si pomoct, ale mě se Rogue One a EP8 líbili. Oba filmy si šly vlastní cestou a neměli snahu kopírovat starší (zavedené) postupy... někomu to holt sedlo, někomu ne.

              Jediné, na čem se určitě shodneme, bylo to, že EP7 byla hrůza =)
            • prostě random postavy bez background story se dají dohromady a jdou na věc, o které všichni věděli ještě před návštěvou kina, celé je to bez emocí, vývoje, prostě plochých 90 minut a pak dobré finále. Ať prequely jsou jaké jsou, tak mi tam motivace postav nikdy nechyběla...
            • To jojo:
              Tak možná, že to není zázrak kinematografie, ale co ti tam nedává v rámci žánru smysl? Motivace postav se mi taky zdály v zásadě rozumné.

              Nevím co je na tom pravdy, prý to mělo být o mnoho temnější, ale Disney údajně zasáhl.
            • TheGGG
              možná by to chtělo příště dávat větší pozor a trochu se soustředit, smutné jestli má někdo problémy s pochopením filmu 12+
            • ten film nedává ani smysl, motivace postav je mi záhada, ten film nefunguje, o dobrým filmu nemůže být ani řeč. 5/10 za Vadera bez něho by to bylo tak 3-4/10.
  • NEkromanT
    S tím, co se o hře ví, by se to hodilo spíš na bleskovku. Název, setting, studio. Uvidíme se za 2 roky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit