Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj *3* tady jsem našla zajímavý článek o Star Wars, určitě stojí za přečtení *4*
    http://cs.publero.com/titul/panorama-21-stoleti/6-11
    • co to je za spam a reklamu ?
  • Mne TOR hrozne láká, ale asi počkám na Guild Wars 2. Nelíbí se mi to prostředí, máma rad přírodu, lesy apod...
  • Prodam nechtene koupenou standard digital version SWTOR koupenou z Originu za 1200. Platba pres paypal. Puvodni cena 49.99 liber. Kvuli problemu s komunikaci na Origin serveru jsem koupil dve kopie.

    Vice info na tomas.tyser@seznam.cz
    • No nevim, ale treba na JRC se prodava i s krabici a vsim dalsim (resp fyzickym) za 1100 :) To si radsi tu stovku 'podplatim' a domu si odnesu hezkou krabicku, ktera se mi bude nekde vyjimat
  • Jak je to s hráči? Jsou tam normální lidi jako ve WoW nebo asociální SW fanatici, kteří se zdraví a loučí slovy "may the force be with you", na chatu rozebírají příběhy dementních SW filmů a hrajou roleplay i na neRP serverech? tohle mě totálně znechutilo v betě...
    • normál hráči jako Ty a když je nebudeš chtít vidět, prostě si hraj sám:-) i to tady jde. Třeba teď na Alderaanu bylo jen 12 lidí online, docela se mi to bez lidí líbilo:-)
    • Jsou tam normální lidi jako ve WoW

      Tak to jsi me pobavil, vetsi z m r d y nez ve WOW jsem v jiny MMO nepotkal
  • Bioware ma sklamalo pristupom.Blizzard ponuka wow s mesiacom hrania, a naozaj mozete mesiac hrat, o nic sa nestarat a potom zvazit co dalej.
    Bioware ma iny pristup.
    Tych 30 dni v cene je podmienenych ze alebo zadate uz cislo kreditky alebo si kupite gametime kupon na dalsie dva mesiace, inak mate smolu, takze pozor.Ak neplatite kreditkou (ako ja), musite si teda kupit dalsich 60 dni aby ste mohli vyuzit aj tych 30, inak si nielen vobec nezahrajete ale ani nenapisete do ofic fora na cust. supp. svoj nazor.
    Kalsem TOR, vraciam sa k WoW a Blizzardu, nemam rad taketo o*** zakaznikov.
    • myslím, že tohle není ani tak chyba bioware, nýbrž těch sviní od EA...
    • Kdyz vynecham fakt,ze po zadani cisla platebni karty (kreditku po tobe urcite nikdo nechce,ale to uz je jen detail:) )muzes transakci ihned zrusit a hrajes skutecne jen ten mesic zdarma,pak naprosta vetsina hracu si hru kupuje s tim,ze u ni vydrzi dele nez mesic. Takze to temer nikomu nevadi.
      Pokud z nejakeho duvodu nechces platit platebni kartou,pak to zrejme zrusit nejde,to mas asi pravdu.
    • Blizzard me zklamal pristupem. Asi pred 6 lety kdyz wow hraci zacinali progressovat Zul'gurub jsem si zakladal acc a musel jsem si koupit gamekartu. Za celych 999 Kc, ne 600 jak ta pro TOR dneska. Ono me to totiz nepustilo hrat tech 30 dnu, leda ze bych zadal cislo kreditky, ale tu jsem tenkrat jeste nemel. See my point?
      • nie... kupil som hru za 45 EUR v cene ktorej je "vraj" mesiac hrania zdarma.Az na ten detail, ze ten mesiac si nezahram, KYM si nekupim DALSIE dva mesiace.Samozrejme kym si tie dalsie dva mesiace nekupim, odpocitavaju mi dni aj z toho mesiaca ktory mal byt "zdarma".
        Pre porovnanie, ak kupis WoW, mas v cene mesiac hrania zdarma BEZ PODMIENKY DOKUPIT DALSIE DVA MESIACE herneho casu aby si mohol vyuzit ten "zdarma".
        Kapis rozdiel ?
        • este to zjednodusim, vysledok je :
          a) Kupis SWTOR - bez kreditky/dokupenia casu NEHRAS ani 1 den.
          b) Kupis WoW - bez kreditky/dokupenia casu HRAS 1 mesiac.

          (cielom nie je apriori porovnavat, ale konstatovat ako Bioware oblbuje ludi)
          • WoW pred 6 rokama kdyz zacalo, koupis krabici a bez kreditky/dokupenia casu NEHRAS ani 1 den. Kapis?
            • Kosmodisk: Ano, bylo to stejne jak dnes na TOR, bud koupis a zadas gamecard nebo nekoupis (hned zrusis) ale zadas cislo kreditky.
            • Začínal jsem cca v té době taky a kreditku jsem měl a nic jsem si předplatit nemusel. Nutnost použít číslo gamecard pokud nemáš kreditku platí neustále.
  • Tak jsem si rikal, ze si hru regnu az dnes a to byla chyba. Rano udrzba a i po ni se cely den neda dostat na stranky popripade do uctu. To jsou EA opravdu takovi amateri, ze nejsou schopni si v den launche zajistit fungcni web? Docela mne to sere, dal jsem litr za krabici, na kterou se muzu tak koukat a pritom chci pokracovat se svym lvl25 smugglerem.
    • No tak se zrovna trefili s pravidelnou údržbou - no to je toho. ty servery a software potřebují restart a údržbu - i Tvůj notebook / PC když poběží dny bude potřebovat restart, ne? Jednoduše údržba tu je a bude vždy, za to přece nemůžeme nikoho mlátit po hlavě a nebo chceme, aby to padalo, bylo pomalé atd. - ale zase on-line stále?
    • Taky me stve ze se nemuzu lognout ani na ucet a zadat kod. Necekam ze budu dnes hrat,ale jelikoz mam digitalni verzi,tak jsem chtel zacit stahovat.
      Uz vice jak hodinu cekam ve ''waiting queue'' na obycejnych strankach. Hruza:o
  • Zkusil jsem to a nevím. Příběh je jistě fajn, ale zabij, přines, případně zabij a přines, se časem omrzí *6*
  • No hezky, no. Ted zase uz asi hodinu praktikuju "cheking back again soon" kvuli extremne pretizenejm serverum.
    To ted bude porad, co? No koukam ze moje prvni zkusenosti s MMO budou opravdu horky - uz ted toho lituju : D
    A ty zminovany fronty pri kazdym hrani - jak to s tim presne je?
    • Zkus otevřít velký obchod pro mnoho nedočkavých nadrženců a při otevření Ti nejspíše vylomí vstupní dveře, budou řvát u pokladen, že stojí frontu a budou naštvaní z toho, že je v krámě moc lidí ... za tohle nikdo nemůže, jen kvůli prvnímu náporu nebudou kupovat 6x více serverů, které pak v běžném provozu neužijí ... jednoduchá rada pro všechny mmo starty (počkat 1-2 dny) a pak je vše ok.
    • Problem vetsiny mmo lanchu, vetsinou se to do mesice ustali...
      Manzelka se na Red Eclipse logla pred chvili bez problemu a to je jeden z tech plnejsich serveru (ma tam holt ale kamarady).
      Predpokladam ze tobe to ale checkuje aktivaci toho seriaku na webu ne? Tam nevim ze by nekdy nekdo cekal ale dnes byla cele dopoledne server maintenance - tak treba ted maitainujou ty registracni servery.
      Pak te jeste ceka stahnuti 20GB klienta *1* .
      • No to seriovy cislo jsem chtel zadat do originu, ale ten me presmeroval na swtor.com. Tam jsem se i pres nechutny pretizeni nakonec uspesne zaregistroval.
        Pak ve snaze zadat tam to seriovy cislo travil cas ve fronte. A fronta nakonec konci obrazovkou
        SWTOR.com is temporarily unavailable as we are experiencing extremely high traffic. Please check back again soon!
        Ted teprv jsem si vsiml, ze je to skutecne nadepsany MAINTENANCE. Ani zadnej casovej odhad tam neni.
        No nezbyva nez cekat.
        Je pak aspon ta hra plynula? Vyberu si asi radsi nejaky prazdnejsi servery - stejne bych to nejradeji hral snad i v singlu, proste jako RPG od Bioware : )
        Budu s takovym ocekavanim zklamanej?
        • Pokud ti nevadi graficky zpracovani zklamanej nebudes. I na full serverech s 2MBit lajnou je to naprosto bez lagu. Az do 20 levelu to jde hrat vsechno single aspon co vidim vedle u manzelky. Dal nevim.
          Pokud nemas zkusenosti z MMO - v Kotoru diky tomu ze je tu "moc lidi" je princip nepratel udelany tak ze se na stejnem miste v pravidelnych intervalech objevuji (bez ohledu na hrace). Muze se ti tedy stat ze jdes mistem kde nic neni a naraz vedle tebe plopt plopt plopt zacnou z niceho vyskakovat nepratele a strilet do tebe (uplynul interval - timer - od toho co je nekdo pred tebou zabil).
          Nebo je zabijes, zakecas se 5 minut s questovou postavou a zacnou se ti tam pod nohama znova objevovat ti ktere jsi uz zabil. Je to proste DEBILNI "vlastnost WOW-Clones MMO" (ja vim ze to bylo i pred WOW v dedeckovi Ultime Online) a SW Tor je proste dobre zpracovany a zabavny WOW Clone.
          Fronty "ve hre" - muze se stat. Mas za ukol nekam dojit a donest predmet X (zabit postavu Y).
          Jenze von to nekdo udela tesne pred tebou. Predmety se taky objevuji v onech prednastavenych intervalech. Takze pockas 1-5 minut nez se predmet objevi.
          Nekdy se proste pred objevujicim se predmetem sejdou 2-3 lidi co cekaji az se objevi. A nekdy je tam *12* co pribehne a predbiha ve fronte (stava se na vsech MMO). Manzelka nadavala na tohle jen jednou. Pokud nekde ma cekat beha kolem a z nudy nez se objevi "ukolovej predmet / potvora " proste likviduje obycejne nepratele kolem pro expy a kredity.
          • Tak moc diky za info.
            Jestli je to cekani jen takhle jak popisujes, tak to je v pohode - ja se bal nejakejch hodinovejch front na pripojeni...

            Ted jsem ale aktualne nasranej zase necim jinym. A to uz je myslim skutecne ze sfery cistyho kokotstvi:
            Fakt mi neprijde normalni, abych si koupil hru+30denni pass, a ty kriplove mi pak rekli: "Hahaha, stejne nemuzes hrat, dokud si nenastavis automaticky obnovovani, nebo nekoupis extra dalsi pass". Moc hezky praktiky.
            • Zadas platit jeden mesic kreditkou a hned to zrusis. Penize to neodecte a unlockne se ti tech 30 dnu co bylo (ne)zdarma ke krabici.
            • O hodinovych frontach na cekani jsou tu romany. Ano na nekterych konkretnich serverch jsou. Pokud nejdes nekam kde mas uz ted kamarady vyber si servery s nizkou populaci a cekat nebudes. Manzelka sla na Red Eclipse kde je fronta na pripojeni 0-30 minut (je to jeden z tech casto plnych serveru) kvuli kamaradum z Jedi RP Clanu.
              Co jsem videl ale seznam u ni, tak nejmene polovina serveru je s 0 frontou i ve spicce a zase preplnene vyjimky co maji treba 2 hodiny. Problem je opravdu tehdy pokud nekde mas kamarady, chces k nim a jsou na narvanym serveru.
              I tohle se ale stejne casem odladi. A je mozny ze lidi co si museli ted vystat frontu dostanou od BW nejakej bonus (spise ale myslim virtualni predmet jako omluva ve hre, co BW nestoji nic, nez prodlouzeni predplatneho zdarma) *1*
  • CD Keyshopy jako MMOGA stale maji skladem a dodavaji klice do 30 minut od objednani.
    BTW: vzhledem k tomu ze je maitenance a k tomu ve skolach prazdniny cekal bych daleko vic novych prispevku od nudicich se TORistu na TG .

    Jinak jakozto skalni odpurce graficke stylizace TOR muzu potvrdit ze v plne verzi s max. detaily je grafika (zejmena xichty) lepsi nez byla v open bete. S pripojenim 2MB i na full serveru s 15 min frontou ve spicce za 4 hodiny naprosto nulove lagy. Obtiznost za troopera level 1-7 opravdu casual (hraje muj 8 lety syn - ma rok zkusenosti s koreaWOW Runes of Magic) lehnul 2x hned na prvnim levelu kdy zjistoval jak chodit jinak nez rovne :) od te doby vubec. Texty odklikava tak aby mu to dalo modre bodiky. Nestezoval si, ze by nekde bloudil, jen jednou nemohl najit nejakou nerespawnutou krabici . V noci to pak jeste nejakou dobu hrala manzelka (nevim jak dlouho, ale je na Coruscantu), take tvrdi ze grafika je lepsi, nez v bete (nebo se uz s tim pokemonostylem smirila ) , nemela lagy, ale prej vsichni jeji Jedi kamaradi vypadaji, jak cituji: "sraz bukvic v elastakach", coz jeji predstavu rytire Jedi a atmosferu roleplaying clanu ponekud ruinuje.
    • Pokud chcete CZ obchod,zkuste http://mmoboost.cz. Klic do 30 minut.
    • Diky za tip!
      O tricet E levnejsi nez samotnej Origin. Beda jak to nebude fungovat ; D
      Nevim co se ve mne ted hnulo, ale bude to moje prvni MMO. A to star wars nezeru, a onlineovkam se doted fakt vyhybal.
      Tak snad to bude stat za to.
      • Nakoupeno 8 her, jednou byl problem s kvalitou skenu klice co poslali - spatne citelny a nefungoval, bylo vyreseno zcela novym klicem - co zaslali po 30 minutach od reklamace. Komunikace mailem nebo online pres jejich livechat.
        • A kvuli potvrzeni ti volali?
          Zatim mi ani neodpovedeli na ten mail.
          A cislo jsem jim tam uvadel klasicky devitimistny + predvolba 00420
          Nebo jak je to? Snad teda daji vedet, ale ze ani neodpovedeli... doufam ze ted normalne uradujou ale nevypada to.
          Aniz bych chtel rypat, tak poznamenam, ze na pcgamesupply to je komunikace prakticky v realnym case : )
          • ja jsem s nimi nikdy netelefonoval, pres nas den uraduje jejich nemecka pobocka (takze mi reagovali o pul noci amici a pres den nemci - ale vzdy v pohode anglictinou a mailem - jen ten problem s klicem jsem resil na livechatu http://www.mmoga.com/live_support.php kde mi taky reagovali okamzite.
            • Tak mi to poslali mailem, tak snad dobry.
              Myslel jsem teda ze se to zadava do originu, ale ten me presmeroval na swtor, tak se zase registruju jeste tam, a snad to pak probehne v pohode...
              Dik
      • Hmmmm... No miluju kdyz pisou "doruceni 5-10 minut", a pak pisou mailem, ze je potreba cekat 1-24 hodin na potvrzovaci telefonat. Kterej stejne neprijde, a nakonec to stejne potvrzuju mailem. Tak to teda se mnou vzdy bylo.
        No uvidim - rovnou jsem jim to takhle vyhrknul, tak snad to nejak obejdou treba..
  • to galatic hero...je to nekolik variant, od oblasti, ktere se nejvic asi volnosti podobaji zaklinaci1 az po oblasti ktere jsou uplne volne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit