Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Kdyby ti karečci dovolili tahat klienta předem...
    • Beží to od 6tej ráno a pobeží až do pondelka - za 5 hodín to je stiahnuté ...
      • Ringwraith
        Každej nemá tak rychlej internet.

SWtOR klient má víc jak 20GB, pokud vím a to není zrovna málo.
  • taky tomu nerozumím, měl jsem v mejlu asi minulý týden, že mohu pozvat do hry až tři lidi a ti mohli údajně hrát celý týden free a v případě zájmu mohli získat i údajnou slevu na digitální distribuci .. což neznělo vyloženě špatně.
    A teď po pár dnech? Digitální distribuce se stejně zlevnila (no .. koupit to v shopu stejně vyjde levněji a budete mít DVD, krabičku, manuál..) a je ještě free weekend.. ?
    Že by se EA tak bála Diabla a Battlenetu? *1* Neznám čísla, maličkatý úpadek hráčů je, ale to jsou pouze hráči jednostranně zaměření.
    • Cemu jako nerozumis? Buddy program i free trial je soucasti temer kazde MMORPG. Jsou to nesouvisejici veci a vetsinou je nelze nijak kombinovat. Navi tenhle trial je jen casove omezeny. Buddy program ne.
    • genki.sudo
      .
  • Trol.diskuzni
    A je to tady... SW:TOR se potápí ke dnu.
    • ke dnu ?? myslim ze ne vim jen o wowku ze de brutalne kednu uz dokonce laka lidi aby si zaplatily mesic dostanou zadara datadisk a 80 l na pozadani
      • Ringwraith
        Tak po těch dlouhých letech se není co divit, že zájem o WoW upadá.
        • to neni tim toje ze stoho udelaj kunfu pandu *3*
    • Cahir
      Myslím, že ne Time.
      • Spades
        Please don't feed the trolls. They are prone to agression when fed.
  • dneska jedna dobrá zpráva za druhou.
  • Tak hra nejde spustit asi je treba mit nejaky kod.
  • To přišlo dřív než by jeden čekal. :-D
    • predikuju stejnou dobu trvani jako u Aion neli kratsi see ya on F2P *3*
      • anubys.us
        Zkus si to zahrat a pak kecej
  • sankuri
    Thrax: Oni od tebe taky cekaj ze zaplatis za hru plnou cenu a ze navic jeste budes pravidelne solit mesicni poplatky, kdyz za neco platim tak cekam ze dostanu to co mi bylo slibeno, ne ze platim, platim, platim a je mi slibovano, slibovano a slibovano. V pekarne taky koupis rohlik uz hotovy a ne ze zaplatis a pak ti slibi ze ti ho teda nekdy v budoucnu upecou.
    • Thrax
      Chápu co chceš říct, ale pochop i ty mě. Mě SW baví i po dvou měsících, tak platím. Všímám si chyb a nedostatků a doufám v nápravu. Až nebudu mít důvod hrát, tak předplatné zruším a budu dál sledovat vývoj hry. S příchodem dalších dattadisků platbu opět obnovím a záleží pouze na Bioware jestli ji nezruším. Každý měl měsíc na zkoušku zdarma a záleží jen na něm zda začne platit. Chci jen říct, že dávám hře šanci, přiznávám chyby a nehážu ji hned do odpadků, protože mě zatím dva měsíce dobře baví.
    • toje spatnej priklad ne ? zapominas zejeto online hra a ten tvuj rohlik to vide na stejno protoze pro ten rohlik budes chodit kazdej den a platit zanej tak v cem je problem ? pridavky do her se budou postupne pridavat to aby se hraci tesily a udrzely hrace pri hre no proste normalka jestlize si nekdy hral online hry tak uz zaty roky bys tomel pochopyt jak to funguje
  • Začátek konce *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit