Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V jádru to nejsou špatné hry, ale čekám kdy se toho konečně někdo chytí a udělá to tak, aby to alespoň trochu vypadalo jako hra z 21. stol a ne gameboy.

    • Bumtaratabumbumbum

      Řekl bych, že minimálně u Stardew Valley je grafika (a hudba) velkou součástí takového toho až zenového zážitku. Pokud Ti jde o vytuněnou grafiku, tak bych řekl, že Farming Simulator má asi co nabídnout.

      • Vytuněnou mít nemusím, ale aby to vypadalo minimálně jako třeba Anno 1404. Tomu už je 11 let a pořád vypadá dobře. Pokud by to mělo být 2D, tak třeba Knights of Honor. Nemusí to být fotorealistické, ale gameboy nebo pixelart mi přijde spíš jako taková hypster vlna a známka toho, že nemají schopného grafika.

        • Bumtaratabumbumbum

          Mně se taky nelíbí každej pixelart, ale zrovna Stardew Valley mi audiovizuálně přijde parádní. Ale tak chápu, že to je otázka vkusu.

  • LessPh

    Jsem zvedavy a to dost.

    Treba me tohle chytne, SV me bohuzel nedokazal zahackovat. Narozdil od ostatnich me SV prisel dost stresujici, protoze tam porad ubihal cas a bylo tam proste tolik moznosti jak a s kym interagovat. A to me dost stresovalo, hodne moznych cilu a to proste nemam rad. Navic to nylo dost neprehledne, zkusil jsem 2x a pokazde po hodine bouncnul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit