Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kde si to zobral, ze SteamOS bude samostatny ? Oznamili, ze vydaju na SteamOS zdrojaky, oznamili tiez, ze mozes si SteamOS akokolvek upravovat nainstalovat vlastne programy... z logiky licencii na linuxe imho vyplyva, ze musia urobit system s rovnakou licenciou ako ma linux (cize open)... u BSD je licencia ina (ber a rob co chces...) a preto si apple zobralo BSD aby ho mohli uzavriet, a aby nemohol uzivatel robit co chce... s linuxom toto nejde... IMHO Skratka robia si vlastne Linux distro aby neboli zavisly napr. od Ubuntu, ktore tiez ide divnym smerom (smirovani :D)... Steam bude furt na linux, takze o hry sa nebojim a distro si zvolim ake chcem... Dokonca Valve pri prvom vydani Steam-u na linux zle napisalo licenciu a nebolo jasne ci mozu balickary urobit balicek Steamu pre ine distra... naco Valve reagovalo okamzitou zmenou licencie aby si ktokolvek mohol steam dostat na akukolvek distribuciu...
  • ucho
    a jak mám vědět, co tebe baví? zatím působíš jako člověk, který má se vším problém a to promiň, takové lidi většinou nebaví nic, protože se bavit neumí...
    ale buďme konkrétní:
    Defender’s Quest, Vessel, Tomb Raider, Borderlands 2

ale to jsou jen kapky v moři. za rok vyjde tuna zajímavých her, u kterých člověk může užít spoustu zábavy. stačí si jen vybrat a bavit se. pokud tě ale nic nebaví, problém bude jinde...
  • Miluju tě *14*
  • Ti nejakej pc hrac prebral hol...vlastne kluka co? to je mi lito *13*
  • Veskoslav
    Po zkušenostech se IV. dílem bych si hodně rozmyslel, jestli si hru koupit v prvním měsíci prodeje na pc.
  • Ano jde o prachy. Kdyby bylo co dojit na PC platforme, tak to vydaji soucasne.
  • Hlavni herni platforma MS pro hry je Xbox a na tom se nic v budoucnosti menit nebude.
    O vykon na konzolich nikdy neslo. Vzdycky slo v prve rade o prachy. To ze jsou konzole stabilni a jednotny HW totiz hlavne vyhovuje samotnym vyvojarum. Snizuje jim to naklady na pripadne pokracovani jejich titulu.
    Nikdo se vam nebude delat "zadarmo" s nejakou "uber" verzi jen pro Steam OS (krom Valve a par zaplacenych exlusivek, dokud jim nedoujdou prachy). Na to zapomente.
  • Psychotic
    Mrtvá bude až za rok, teď je na dojení ta nejlepší doba :-)
  • Se opíráš o hru, která je v nedohlednu a do které se lije neskutečné množství peněz čili jsi bez argumentu ty mudrci.
  • Já bych stoupence pc-víry spíše označil za fanatické blázny. Je třeba vyříznou tuhle zkaženou odrůdu hraní a bude po problému.
  • Veskoslav
    Káně je prototyp mouchy bez křídel a s hlavou jako pomeranč.
  • Veskoslav
    GTA V vyjde na pc později jenom proto, že Rockstar chce vydojit mrtvou generaci současných konzolích co to jde. Nic víc.
  • Hej budeme hrať všetci hopsačky na tablete a čo ušetrime dame na drogy :-D
  • Veskoslav
    Jasně a vývoj nových her jako Star Conflict atd. je pro mrtvou platformu, že? Dej si hadr na hlavu a jdi si potřást s Jejdáskem. Stejní hlupáci ohledně pc.
  • Tohle je casty argument, ktery jaksi opomiji jeden zcela zasadni fakt. Vyvojari samotni ty cisla maji. To ze napr. GTA5 vyjde na PC pozdeji ma svuj duvod. Dokonce i te Mafie 2 se na konzolich prodalo skoro 10x tolik.
  • Tak mi rekni co mam ako hrat ?? Nech sa pobavim ako riadne...
  • JustinBieber
    Pc už je za zenitem. Jen par radikalu tady na Games si budou stat za tim, ze ne a tem se ja taky osobne zhluboka smeju.
  • Ano je silné pro MMO, ale tenhle žánr v podstatě za poslední roky nic nového nepřinesl a do pár let zmizí úplně a bude to urychleno fiaskem TES:O. PC platforma bude jen víceméně okrajová záležitost a to si uvědomují i ve Valve a tohle je takový poslední pokus jak oživit mrtvolu a jsem zvědav jestli tenhle boj s větrnými mlýny Valve vyhraje.
  • ucho
    já myslím, že s tím novým koníčkem máš pravdu. každý rok vychází spousta skvělých her, a pokud už mezi nimi zjevně tu zábavu nenacházíš, bylo by opravdu rozumnější se poohlédnout po tom jiném koníčku. holt hraní není pro každého. ale možná je to tím, že se jen někteří lidé neumí bavit a jsou znudění životem celkově.
  • Veskoslav
    No jelikož se v prodejnosti nikdy neuvádí digitální distribuce, tak je prodej her na pc vs konzole dost zkreslený.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit