Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.youtube.com/watch?v=sW5HNpux67c
  • Jen doufám ale, že to bude nějak navazovat na jedničku a DLC. Byla by škoda zahodit ten příběh byl nebo vlastně je skvělej :-)
  • Vraťte tam mcdonalda prosím :) :D
  • Jóóó těším se *4* Škoda že to nebude z Mount Massive Asylum *9* Ale alespoň to bude něco novýho *12* Fakt super hra.
  • tesim tesim a tesim a viem ze nebudem sklamani
  • GlaDOS
    Tu číslovku u názvu rád nevidím. Raději bych něco úplně nového a lepšího. Tohle zavání stejným konceptem a tématikou, z čehož radost nemám. Jednička byla skvěle zpracovaná a ta nejistota, co čekat od bláznů, byla originální, ale na můj vkus obsahovala až moc nechutností, které ze hry udělaly naprosté béčko (to i díky příběhu). Pokračování bych si dokázal představit na způsob filmu Rec. Skvělé využití kamerového záznamu, komorní, ale pořád napínavé.
  • Těšíme ano, hlavně at je to více hororové a méně předvídatelné... taky bych se nezlobil i za delší a promyšlenější scenář, možná nějakou tu zbran a a... at je to lepší. Chci se zase bát! *4*
    • Pravě zbran tam mít nemužeš žádnou, kdyby tam dali zbraň tak je konec, kouzlo by se vypařilo.
      • Defakto by to bylo zbytečné takhle stačilo jen utéct, takže to počáteční kouzlo se tím pádem už vypařilo po pár hodinách. Ty nepřátelé taky nebyli nejinteligentější a ano dali se obejít, vlastně nebyla jiná cesta. Častokrát.

        To by mohli udělat handycam horor, alá dnešní moda v hororech. Vlastně tohleto bylo ... já jsem rád za takovéhle hry, zároven by mohli přitvrdit no. Zbran by nemusela být nutně pistole ale stačilo by něco co je zrovna po ruce - alá Condemned v reálu bych si taky něco sehnal a nedržel se jen tupě kamery. Tak proč né i tady že?.
      • nesmysl. Zahrej si Doom3 nebo Dead Space nebo F.E.A.R. nebo Cliver Barkers Undying a uvidíš že stísněnou atmosféru lze zažít i se zbraněma. Mně naopak přijde lehce trapné to schovávní do skříní nebo otáčení se k příšerám zády. Jakmile člověk v Amnesii jednou zjistil, že jakmile se na potvory nebude dívat, tak ho nikdy neobjeví, tak ta hra zcela ztratila na hororovosti (Outlast jsem nehrál, takže nemůžu komentovat)
        • OMG, ale ty hry co tu vyjmenováváš jso akční FPS at je to tam jakkoliv strašidelný, ale tohle je Survival horror. Survival chápeš survival. A tim jak s řek že si vlastně Outlast nehrál, tak tim si mě uplně zabil. Nevíš a mluvíš to je jedna z nemocí týhle republiky. Experti na slovo vzatý sice to nikdy nevideli ,ale vědí co a jak. LOL
          • Bargud
            Expert promluvil...
        • Bargud
          Zčásti souhlasím. Ono by šlo udělat i takovou hru se zbraní, měli-li byste pouze pár nábojů (údajně je takový třeba Cry of Fear). Dead Space má atmosféru taky třeba určitě dobrou.
          Mile rád tady vidím stejný názor na Amnesii, že hra nebyla horor *3*
  • Blue.Shark
    Hodně se těším. Z trojice Amnesia - Penumbra - Outlast byl pro mě právě Outlast tím nejlepším. Špičkové audiovizuální ztvárnění a hlavně neuvěřitelně tíživá atmosféra mi působily skutečné peklo. Jestli bude druhý díl alespoň tak kvalitní jako ten předešlý, půjdu si koupit sadu trenýrek v barvě průjmové hnědi...a to s radostí. *1*
  • Ta jednička byla super eňo ňuňo! Nikdy víc jsem se tak u ničeho v životě nebál
  • Bargud
    Tentokrát jim na nálepku horor rozhodně neskočím...Obyčejné, triviální a tupé lekačky. Nic víc ten nadhodnocený Outlast není. Bohužel.
    • Jasneeeee .. to možem aj ja povedať keď si to zahrám o 12:00 cez deň okná a dvere otvorené .. a s kuchyne mi ide voňa obedu ..... ale keď si to zahráš v noci najlepšie o 23:00 tak sa posereš ;) .. a podla mňa ak si to hral tak si bol z toho posratý až za ušami :-) *5* *5* *2* *2* *1* *1*
    • Nesouhlasím, atmosféra napětí a strachu tam byla vynikající. A hodně lekaček bylo naprosto nečekaných a rozhodně ne tupých. Po dohrání bych také uměl dělat machry, jak jsem se nelekl, ale byla by to lež. Ikona u tvého profilu ale mluví za vše...
      • Bargud
        Nikomu jeho názor samozřejmě neberu. Atmosféra ze začátku pro mě byla dobrá, to jo. Asi tak do 1/3 hry. Já tam ten strach doopravdy hledal, leč marně. Úkoly pořád stejné (najdi klíč, otoč ventily...), s tím, že ventil/klíč byl v nějaké malé místnosti, kde vedla cesta z jedné velké místnosti, ve které se prochází nepřítel. Pak jsem se už ani neschovával pod postel nebo do skříně, protože hra o ničem jiném, podle mě, vlastně ani nebyla. Ze dvou skříněk vždycky otevřel tu druhou...Tak jsem kolem nich normálně probíhal, abych zase nemusel trčet ve skříni nebo pod postelí (hrál jsem na Nightmare, takže jsem i umíral když mě zasáhl). Samozřejmě hráno v noci.

        Rozhodně nedělám machra, to fakt ne (nemám to zapotřebí), a rozhodně ani nejsem sám, podle kterého Outlast není horor. Ale daleko lepší "hororová", respektive temná atmosféra je pro mě třeba v Gone Home nebo ve hře Serena (a to si nehrají na hororové hry).
        A vážně nechápu, jak do toho zapadá má ikona profilu? To samé jsem měl ale i u obou Amnesii. Žádný strach (jen jednou v jedničce, v mučírně). Pořád si ale stojím za svým, že je Outlast lidmi vychvalován do nebes neprávem, bohužel. Těšil jsem se na něj (jinak bych ho nekoupil), byl jsem zklamaný. Na konci jsem si uvědomil, že jsem jen tupě běžel a schovával se do pitomých skříní. Ale jak říkám, nejsem žádný hrdina, a třeba takový Gone Home nebo Serena ve mě během hraní nechali nepříjemný pocit (obojí tou tajemností a skvělou atmosférou).
        • Súhlasím tiež na mňa pôsobila atmosféra iba na začiatku ale musím uznať že dlc sa mi ďaleko viac páčilo aspoň psychopati tam boly zaujímavý :)
          • Bargud
            Díky. Já jinak DLC nehrál, takže mluvím jen a jen o základní hře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit