Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Půjde totiž o EPIZODICKÝ survival horor"... D:
  • suffering byla dobrá řežba...
  • MickeyMutant
    Drahá Esther,

    zotavuju se na Hebridách po té ošklivé nehodě a je tu báječně. Nasávám božský klid a užívám si dlouhé procházky po ostrově. Každý den nacházím útržky dopisů, které někdo nechává volně ležet v krajině. Je to tak trošku strašidelné, když nevím, kdo mi píše, ale zároveň velmi romantické, když cítím, že na mně neznámému záleží tolik, aby si dal s těmi roztomilými vzkazy práci. Občas ho zahlédnu v dálce, ale než ho stačím pozdravit, stydlivě zmizí*14*.

    Chystám se vyzkoušet novinku, kterou mi doporučili už na pevnině - říkají tomu "bungee jumping". Člověk musí vylézt na hrozně vysoký stožár, překonat strach a skočit. Tolik se bojím! Budu vyprávět.

    Líbá Charlotte
    • MickeyMutant
      Drahá Charlotte,

      něco se teď pokazilo v laborce (kde byli podle mého vždycky s hygienou na štíru*7*) a všichni moji bývalí kolegové bloumají po ústavu jako těla bez duše. Nákaza plodí krvelačné bestie, co se navzájem loví a žerou. Zpod stolu Vývoje 4C slyším, jak šoupou nohama po chodbě a nehty drásají nástěnku pracovníka měsíce. Ještě že jsem na sebe hodila svůj ochranný oblek, co jinak nosím kvůli té oranžové jen velmi nerada. Ve vysílačce mě ředitel uklidňuje, abych se nebála, zavřela oči a rychle proběhla ven, ale já mu nikdy moc nevěřila (mluvila jsem s jeho sekretářkou - budu vyprávět*8*), tak si to asi provedu po svém. Těším se na nové zprávy o tvém tajemném ctiteli*3*, jestli se jich dožiju.

      Upřímně,
      Tvoje Esther
  • Jack1947
    To zas bude hovadina co se bude snažit vozit na slavném jméně... ( dle úvodního skrýnuú *11*
  • U the suffering jsem byl posranej až za ušima..víc takých her.
  • kubi-wan
    Sakra.... jak jsem viděl ten úvodní obrázek, tak se mi postesklo po skvělym The Suffering...
    • Jo, Suffering byl super :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit