Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zatim snad nejlíp zpracované tankové bitvy přinesla Red Orchestra, ale ta totáln selhala na stupiditě hráčů. nedej bože, když malé děcko skočilo do Tigra a odmítalo se hnout, dokud ostatní hráči nevyskákali ven a nenechali jej vjet doprostřed bojiště. Koncept byl ale perfektní + zapojení infantry

    RO2 vůbec nenaplnil potenciál svého předchůdce, i když je to taky v menším počtu myslících lidí dobrá zábava
  • přestalo mě to bavit v té době, kdy jsem se vyšplhal zhruba se středním tankům. Člověk pak šetří několik dní né-li týdnů než si může koupit nový tank ( což ještě jde, jelikož člověk hraje s nabušeným tankem ) a pak se plouží jak postřelená srna po bojišti s novým tankem který není vůbec konkurence schopný. Hraní je nudný a rozčilující. Spíše se těším na lodě...
  • wot jest absolutně zrůdný pay-2-win model. Platby za lepší munici je zlo. Už se jen modlím, ať se v tohle nezvrhne mechwarrior online
  • Hm, mám prístup do tej ich alfaverzie World of Warplanes, ale poviem vám, je to hnus *9* Ak sa čo i len trochu zaujímate o lietadlá, neni o čo stáť...
  • gratulace wg /ale že ta hra dokáže rozčílit do nepříčetna/ *1* *1* *1*
    • To mi hovor včera som skoro rozbil monitor keď som bol schovaný s T95 v kríkoch s posádkou na 100%, sieť a špecialita maskovanie na 100% a zrazu sa mi vynoril cca 50m predo mnou strieľajúc E75...len tak akoby sa nechumelilo... no skrátka FAIL jak riť. Ešte dva dni mám prémiák a už im nedám ani cent !!! Je to všetko len o prachoch...keď ich budeš dotovať potom sa aj zahráš. Radšej si kúpim niečo podobné ako BF3 a hrať sa môžem aj tri roky bez DLC. Je to skrátka strašne drahé aby si hral na goldoch po celý čas. *16* *16* *16*
      • Důvod proč tomu tak je financování provozu serveru . Provoz jednoho serveru na vysokorychlostním připojení příjde ročně na nějáký 3-5 Milionu korun . Jelikož je u WoT v provozu takových serverů, pouze v evropě 14 . Kde myslíš že by na to měly brát . Je pravda ,že mohly jako Blizzard Entertainment zavést pravidelné měsíční poplatky ,ale to by neměli takovou hráčskou základnu.
      • Dokažu si představit BF3 mod 10vs10 tanků bez respawnu. Naprosto vyrovane šance, žadny pojebany spoting system, perfektní grafika, realisticky fyzikalni engine... wet dream.
        • Myslim ze na podzim chystaji nejake DLC zamerene na obrnenou techniku. Pry budou nejvetsi v serii a budou tam i houfnice. Tak uvidime.
  • Ted po patchi kdy udelali z IS 4 desitkovej tier jsem mel uz i par bitev 9 vs 9 IS 4 a to se u toho clovek opravdu zasmeje :-)
  • Matchmaking nikdy nespraví, protože by stačilo hrát na nižším tieru a ve vysledku by přišli o spoustu peněz, jelikož tímhle nutí lidi koupit nejlepší možný tier tanku a platit.

    Spotting nikdy nespraví, protože by museli překopat jeho mechaniku od základů a ikdyž si na to lidi stěžujou skoro dva roky, nestalo se s tím nic.

    V základu skvělá hra... dojebaná pay to win modelem, zastaralým enginem a neochotou developerů.
    • Teda nevím, ale v WoT pay to win model není, premium ti pouze zajistí rychlejší postup, nic víc, nic míň... maximálně vyděláváš víc peněz na údržbu tanků vyšších tierů. A exces s Type 59 je naštěstí za náma.
      • Jo, jenom rychlejsi expeni a farmeni penez a naboje s vetsi penetraci, to vubec neni pay to win. *15*
        • Už to tu bylo snad stokrát, rychlejši expení ano, víc peněz-taky, ale k čemu ti ti je v bitvě samotné ???, tam reálně pomohou akorát ty podkaliberní patrony, rozdíl mezi velkou/malou sadou nářadí, lékárničkou atd. je minimální, a lepší benzín ani nepoznáš.
          Ve většině her podobného typu dělají neplatící hráči křoví, ať je do čeho střílet- to je logické, za co by jsi jinak platil. Ve WOT pokud máš alespoň tier IX dělají prémiové tanky křoví tobě, tak na co si stěžuješ. Pro mě je expení zábava, a tak to nepotřebuju urychlovat, a v bitvě stejně nakonec rozhodnou zkušenosti,- ty nezaplatíš.
          • Pay to win ale (aspon pro me) znamena neco jako ze ten kdo zaplati dostane vyhodu, je mi jasny ze kdyz to hrat neumi tak ho stejne zkusenej neplatici hrac porazi. Ale to neznamena ze "zadnou vyhodu nema". Uz ten fakt ze platici expi rychlej resp. neplatici ma protahnutej grind, kterej je dlouhej i s premiem.

            A nazor ze "me bavi hrat dyl" je podle me mimo. Hrat neco dyl, expit pomaleji, zustat na tanku vic bitev v pohode jde. Zrychlit pokrok k dalsimu tanku si nikdo nemuze.
            • Tady každej brečí o penězích, tak si zaplaťte za 250 měsíčně prémiák (což není pro pracujícího člověka nic hrozného) a je to, v čem je problém? O víkendu po hospodách jistě prochlastáte víc :) Nebo vymyslete vlastní hru a vyvíjejte ji 3 roky zdarma, bez nároků na odměnu :) V dnešním světě vám zadarmo nikdo nic nedá tak si to konečně uvědomte, nebo čekáte že nějaký tým programátorů bude dělat něco zadarmo jen pro vaše potěšení a žít ze sociálních dávek? :) Po skoro 11 000 bitvách jsem s hrou spokojen, používám prémium účet + prémium tank (ne, Löwe není OP, ustřílel jsem ho v 1 na 1 i s KV3) na vydělávání peněz a nijak mě to finančně nezruinovalo. A i bez zlaté munice mám průměr 1,4 zničených tanků na bitvu, je to opravdu o rukách jak už tu někdo psal, a kdo je lempl tak vždy hledá nějaké výmluvy místo aby se snažil zlepšit :) Gold munice se v random bitvách nepoužívá a pokud ano tak minimálně protože by finančně zruinovala drtivou většinu hráčů (nakoupit si do každé bitvy dejme tomu za 200 goldů full zásobníky munice (třeba do Mause stojí 1 zlatý náboj 12 goldů a vleze se jich tam tuším kolem 45-50) a doplňky a denně odehrát třeba 20 bitev, spočítejte si sami kolik by to stálo, s mou frekvencí hraní by to vycházelo minimálně na pětikilo v kč denně a myslím, že hráčů se stotisícovými platy kteří by si tohle mohli dovolit tam zrovna moc není), stejně jako se nepoužívá sada nářadí či lékárnička která jsou za goldy (50 zlata za kus na 1 bitvu pokud se použije). Tyhle věci se dají nahradit obyč nářadím či lékárničkou za 3000 kreditů. Dá se to v pohodě hrát i bez placení, jediný efekt který má prémium účet je ten, že zkrátí čas při postupu a výtkumu. A pokud chcete škudlit těch 250 kč tak hold hrajte víc a na vydělávání si nechte nějaký pětkový tier, v čem je problém? :) Na betě jsem to taky takhle hrál a dalo se to. A souhlas s Tatramatkou, v klanu máme hráče s 15 000 bitvama a s několika desítkovýma tankama co nikdy prémiák nepoužili, tak tu netvrďte že to bez peněz nejde :) Jinak co mě ve hře vytáčí je OP dělostřelectvo které mi připadá jako laser-guided když je schopno na kilometrovou vzdálenost přesně zasáhnout tank..
          • no a teď porovnej sebe, se spoustou času v "expení" (a jak dlouho si dělal křoví) s někým kdo začal vo sobotě a včera si koupil prémium... jaké budete mít score v jedné bitvě? bude tam ten ohromný rozdíl v odehraném čase vidět?
            fakt to není pay-2-win *7*
            • a ještě poznámka k tomu rozdílu mezi nováčkem a ostříleným tankistou, můj názor je takový, že ten rozdíl tam patrný bude, každý by si měl projít bitvy nízkých tierů, aby se naučil principy hry, jak se tank ovládá, kam střílet, naučit mapy atd.
            • pokuď si představuješ pay-towin jako sednout si k tomu poprve, nakoupit a hrát, tak ano, WoT může být chápáno i tak, jenže většinapay-to-win her je na placení postavena a platící hráči mají "vždy" lepší výbavu, více peněz apod, ale taky má výraznou převahu nad ostatníma...WoT je spíš o skillu (jestliže pominemé zrůdnost jít s 37mm dělem proti tieru VII a víc= problém MM), mnohokrát jsem viděl Type 59, který se nechal zničit jako totální idiot, navíc type ani žádný jiný premium tank (hlavně sedmičkový těžký tanky) není v té hře všemocný a už vůbec ne nejlepší; zlatá munice a podobné věci nemají v randomu žádnej vliv, bylo by to mrhání penězma; takže jediným problémem zůstává délka expení na tier IX-X, což někomu může vadit, ale ruku na srdce, ty nejikoničtější tanky 2WW jsou přece v tierech V-VII
            • Lepší dělat křoví na začátku, kdy se učíš, a lepší tank je ti na prd, než jezdit do konce věků v Lowe. Mimochodem já ten čas ve hře neutápím, ja si ho užívám a dělám to dobrovolně. Stejně tak bych si nekoupil např. Fallout 3 s levelem 30 od počátku, a herni dobou 8 hod, protože když mě něco baví chci to dělat dloooooooooouho:)
            • Hral jsi to vubec?
      • a co třeba podkaliberní munice, lekárničky, nářadí a mnoho dalších vylepšováků za goldy ? tohle ti nepříjde jako pay to win ?
        • Krome zlate munice koupis vse za herni penize, tak nemlz,- jo a premium tanky stoji za prd.
          • No za goldy je mimojine podkaliberni munice a top consumables (velka lekranicka, autohasicak, velkej repair kit a vysoce oktanovy benzin pokud se nepletu). A tyhle vecicky uz dokazou zvratit bitvu. To nutne neznamena totalni dominanci na bitvenim poli, ale stale to poskytuje vyhody oproti neplaticim hracum. Tedy ano pay 2 win.

            Mimochodem, premiovy tanky maji ruznou kvalitu, nejvetsi problem ale vidim v tom ze si muzete neco koupit s tim ze se to nejak chova a panove to pak nehezky nerfnou (viz Lowe).
            Vymysleny je to dokonale, nepridavaji se "spatne nove tanky", pridaji "dobre nove tanky" a ty se za par mesicu hezky nerfnou. Timhle motivujou hrace aby sli po novinkach.
            • K těm novým "super" tankům ze začátku sou overpower protože ještě není zjištěno jak by měly přesně být vybalancovány . Pozděj se dělá balanc podle statistik výkonosti jednotlivých tanků .
          • nemlž ty kamaráde, teď jsem se díval do obchodu *14*
            • Svadet vse na penize je jednoduche, naucit se hrat- tezsi, tak bych alespon prosil nejake argumenty misto tech minusek:).
            • A co, ja jsem v nem kazdy den. Co by jsi chtel koupit, a nemuzes?
              Mimochodem mam 5 tieru 9-10, a nikdy jsem neplatil, tak v cem je problem?
      • Naprosta pravda, pay to win v zadnem pripade. Jen ty nove mapy se mi nelibi.
      • Jelikož si asi nikdy neslyšel o zlaté munici, výbavě a kamufláži, možná by bylo dobré nevyjadřovat se ke hře o které nemáš ponětí, jak vůbec funguje.
        • Zlatou munici ti nikdo v random bitve pouzivat nebude a v klanovkach se pouziva normalne, ale tam je to o tom ze pokud mas nejake uzemi tak to ti generuje goldy a ty se prerozdeluji hracum v CW ale na random mapy jsem jeste neslysel ze by to nekdo pouzival, ja vystrelil jednou podkaliberni munici v random, nebot mi uz dosla zakladni a nevsim jsem si toho
        • Zlatou munici nepoužívám (hraju tanky ne arty takže ji nepotřebuji), z výbavy se za zlato vyplatí kupovat leda cola apod (tedy +10% k schopnostem posádky), ale používat to v randomu je čistá hloupost, protože nikdy nevíte s jakou partou pojedete (často se mi stává, že mám šest sestřelů a přesto prohrajeme) takže se používá jen v CW stejně jako zlatá munice... a maskování ti žádnou výhodu ve hře neposkytuje... jen ti tank jinak vypadá... Pokud pro tebe to je pay to win tak chyba možná je někde jinde než ve hře... Znám dost lidí co si premium účet, munici ani další výhody nekupují a hrají i s tanky na tieru X a vyhrávají... takže to možná bude rukama a né hrou... *3*
          • svatá pravda:), ale kdo si přizná, že mu něco nejde?
            • Přesně tak také mám něco přes 20k bitev a zlatky sem nikdy nepotřeboval poměr výhry/bitvy 64% (Hraju německé arty a stíhače) . Chybu bych hledal mezi klávesnicí a monitorem. *1*
        • Gimli, tankysti nebreci, tak se seber.
          • Nemáš pravdu že nebrečí ....ale brečí len ich developery a vývojári nechcú moc počúvať...vieš môj?! Ja to hrám už od testovanej bety tak viem o čom hovorím !!! Pozri si aj fóra a potom sa vyjadruj. *3*
            • Hraju od bety taky, a to že lidi na fórech brečí je normální, vždycky je jednoduší vymyslet sto důvodů proč něco nejde, a kdo za to může než to zkusit překonat, mám za sebou víc jak 10 tis. bitev, a nikdy jsem nevystřelil jediný podkaliberní, přesto mě to stéle baví a necítím žádný hendicap. BTW Malinovka není zdaleka nejhorší mapa ve WOT.
    • Mám rád hráče kteří jsou zklamaní, že developer může chtít peníze :)

      Každopádně ochota developerů ke změnám je, řekl bych, dost velká, vzhledem k množství akcí, dotazů, diskuzí, hlasování atp., které nakonec ovlivňují i samotné updaty.

      A mám otázka na závěr: čím, podle tebe, "dojebali" placení? Co to tak výrazně ovlivňuje, že to ničí hru? Díky.
      • Dotazníků je tam spousta, ale ochota je na bodu mrazu. Třeba Malinovka. Přes dva roky trvající protesty ohledně této mapy, kdy většina lidí žádá dokonce úplné zrušení, nebyli shopni mapu alespoň mírně upravit. Nějaké hlasování ve vysledku vubec samotne updaty neovlivňují.

        A samozřejmě pokud platím za lepší zlatou munici atd., která mi zajistí vítězství, je to takzvaný model pay-to-win. Jestli se to tebe netýká tak si to užij, ale ta vysoká profitabilita wot není zapříčiněna vyjimkami. WOT dokáže spolykat více peněz, než plnohodnotné MMORPG a to takovým stylem, že hráče na vysokém tieru k tomu vyloženě donutí. Prostě jim to tak znepřijemní, že buď platí nebo skončí.
        • JJ souhlasim, vyvojari totalne dlabou na pripominky hracu. At uz jde o overpovered arty nebo onu zminovanou malinovku alias kempinovka....Ted dokonce pribilo na tanku hodne mrtvich zon, kdy mate prustrel pancire nepriteli to hlasi ze zasahl a prostrelil ale nic se nestane...zadny dmg, zadny modul zandy clen posadky neni zasazen. Ono kdyz clovek streli a zasahne s IS8 artynu S51 3x po sobe a arty porad zije...pak je neco spatne
  • Mensi oprava: po Singapuru nepokukuji, Singapursky server uz necely rok bezi :)
  • rancor1223
    Skvělá hra, jen by měli něco udělat s tím matchmakingem a spotovacím systémem. Na letadla se těším, už aby byla beta!
  • Ehm spojeni letadel lodi a tanku neni tak mozne jak si nekdo z vas mysli ;) .. Porovnani map s tanky a letadly .. bylo by to na dlouho :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit