Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KronosDeret
    jediný sympatický týpci v celým imperiu
    • Nevědomky vyznávající C'tana *1*
  • tak to je super, ti snad ještě v žádné hře jako samostatná frakce nebyli, ovšem nebyl by to článek o 40k kdyby se neozval rýpal s faktickou poznámkou, tedy, Adeptus Mechanicus není Imperiální armáda, jsou to jejich spojenci a z toho spojenectví oběma stranám plynou značné výhody, ale nespadají přimo pod Impérium ani neuznávají Císaře jako Boha

    viz http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Treaty_of_Mars
    • Magister_Peditum
      Těžko nebudou přímo v Impériu, když Impérium tvoří právě hlavně Terra a Mars.
      • Vatikán je uprostřed Řima a nejsou to Italové, Mechanicum nepodléhá Imperiálním zákonům, velení ani náboženství, mají svoje vlastní
        • Prosímtě aspoň si pořádně přečti vlastní zdroj co postuješ aby ses dál neztrapňoval. To, že mají autonomii neznamená, že nejsou součást Imperia.

          In the late 41st Millennium, the Mechanicum, now known as the Adeptus Mechanicus, is still an almost autonomous entity within the Imperium, spared most of the attention of the Adeptus Ministorum and Inquisition by the dictates of this ancient treaty which laid the very foundation of the Imperium of Man.

          http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Treaty_of_Mars
          • TheGGG
            naprostý souhlas, osobně bych neřekl že jsou víc autonomní než astartes, protože ti v senatorum imperialis snad ani nezasedají zatímco fabricator general jak jsi napsal za mechanicus zasedá pravidelně.
    • Mechanicus uznává císaře jako převtělení omnisaha - strojového boha, jejich de factor vůdce odkud pochází veškteré znalosti a vědění. A samozřejně jsou součást impéria. Vůdce mechanika fabricator general je členem imperiálního senátu, na důkaz jednoty a spojení Marsu a Terry v jednu říši nechal Císař osobně změnit znak Impéria . jednohlavou orlici na dvouhlavou orlici symbolizují Mars a Terru.

      Je třeba si uvědomit že systém v Impériu je dosti feudální, a tudíž jednotlivé frakce jsou značně autonomní, stav může dojít k takovám extrémum, že jednotlive frakce v rámci Imperia bojují proti sobě, např. Space Marine a Invizice, nebo Garda a Inkvizice, nebo Rogue Traders a Inkvizice, nebo Mechanicum a Inkvizice, nebo Inkvizice a Inkvizice.
    • Veskoslav
      Stejně je nejlepší, jak se je Inkvizice snaží už několik staletí zničit, protože při "slabé" chvilce je obviňuje, že skrze Zlatý trůn ovládají Boha, Císaře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit