Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spoock

    Furt čekám na ten remaster RDR1, furt nechápu, proč s ním R* otálí. Už delší dobu uvažuju, že si pořídím Xbox Series S jen kvůli zpětné kompatibilitě starých her, protože u PSka se nedočkám.

    • Derp_1337

      R* pořád rýžuje neskutečné peníze z prodeje GTA5 a z mikrotransakcí z GTA Online. Tak dlouho dokud se jim bude sypat moře zlaťáků, tak nemají moc motivace snažit se vydělat na něčem jiném.

  • x_ander

    Kdyby radši R* vytahl hlavu ze zadku a nechal staré GTA (od jedničky po řekněme San Andreas) a Maxe Payne vydat na GOGu....

  • x_ander

    GTAcka nepotřebujou remastery ani remaky. Proč by je měli dělat? Vždyť je daleko lepší, když udělají plnohodnotné GTA VI, které se bude odehrávat ve Vice City, než aby remakovali původní Vice City, kde budou svázaní původním příběhem, možnostma hry atp.

    • Troufnu si říct, že minimálně na konzolích to minimálně nějaký remaster či update potřebuje kvůli ovládání. Protože doba pokročila a to jak se hraje na gamepadu GTA 3 a GTA5 je brutální rozdíl. Minimálně kvůli tomu bych byl za remake rád. Možnost zahrát is GTA3, ale s ovládáním pětky.

      A ve studiu jako R* se vývoj remaku a šestky nijak nevylučuje. Pořád lepší remake původní trilogie, než vývoj dalších paywallů do onlinu.

  • LessPh

    Chtel bych Vice City remake, ale mam bohuzel pochybnosti.. urcite to budou nakonec nejaky sra*ky..

  • MalyZeli

    Já bych asi vsázel na Max Payny, z toho bych měl radost, RDR2 beztak v listopadu nebo kolem Vánoc, a možná RDR1 remaster. GTA myslím předělávat nebudou, ale kdyby 3jka a vice city dostaly remaster jako Mafia, tak bych asi pustil něco do trenek.

    • S tím RDR remasterem.... popravdě já pořád čekám, že RDR1 vyjde jako DLC do dvojky. Když uvážíš jak perfektně to navazuje příběhem a hlavně, že tam už vytvořili celou mapu z jedničky (půlka dostupná normálně, druhá půlka bugem, ale je tam a je vymodelovaná) - a přitom celá ta mapa z jedničky nemá krom pár collectibles žádný obsah, tak mi fakt úplně smrdí jako příprava na DLC, které bude obsahovat jedničku. Mapu mají, scénář taky, dabing je taky hotový, cutscény asi půjdou převést nějakým scriptem a zbývá znovu naskriptovat mise? To už nemůže dát tolik práce a dávalo by to tam krásný smysl.

      • MalyZeli

        Kdyby to tak bylo, tak o to lip, 100%.

  • Já nevím. Já pořád držím tu drobnou naději, že nás k dvacátému výročí překvapí GTA3 remakem. Když člověk uváží jak to bylo maličké město a tam byly mise dost jednoduché na nascirptování, tak si myslím, že pro firmu o velikosti R* musí být brnkačka něco takového vyrobit relativně rychle. A prodávat se bude jako rohlíky. Zvlášť když k tomu přibundlují nějaké ty peníze do GTAO.

  • Kdo ví, co to může být. Třeba i GTA: Vice City Stories na mobily. Anebo mohou taky oprášit Midnight Club.

    Nejpravděpodobnější jsou však asi jen ty verze pro nové konzole...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit