Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ja vedel, ze to vyjde jen jsem myslel ze to bude, ( snad pokraovani terrorist takedown nevim proc) takze navrat Swatu aspon takhle je skvela zprava. *4*
  • No moze to byt fajn, len tie prostredia vyzeraju graficky ako keby vypadli z nejakej prvej bety CSka. Teraz trochu odbocim, neni zle pouzivat licencovany engine a zvlast pre indie studia. Usetri to naklady a aj urychli vyvoj. Na druhu stranu dnes sa parkticky pouzivaju hlavne dva enginy - Unreal a Unity a bohuzial tato unifikacia je cim dalej tym viac vidiet. Mnohe hry sa aj prave vdaka tomu zacinaju podobat ako vajce vajcu. Hlavne "feelingom".
  • Xcomik
    Já chci nový swat ve ktrém jsem strávil roky v multiplayeru. Chápu že se tu najde asi více hráčů co budou uctívat R6 styl nicméně právě ten Swat (4 + stetchkov syndicate) byly v rámci multiplayeru opravdu originální hrou kde nešlo hlavně o to se mezi sebou postřílet jako spíše zatíkat a nebát se že někdo nezatkne tebe. Ta originalita konceptu byla prostě výborná. Navíc mody jako třeba ochrana VIP osoby či deaktivace bomb a likvidování teroristů bylo prostě nejen na tehdejší dobu ale i na dnešek něco neotřelého v rámci možností protivníka omráčit a zatknout je to prostě stále originální hra s originálním konceptem.

    Je jen škoda kam to tahle značka dopracovala a že se i dneska stále nenajde třeba i indie studio které by se pokusilo o plnohodnotnou reinkarnaci v jiném názvu (protože ani ve značce Swat není jisté komu vlastně tato značka patří jestli Activision či 2K). Osobně by to byla určitě hra pokud by se vedla ve stejném žánru typu a modéch (pouze s lepší grafikou a novými hračkami či mapami a různými MP mody) kterou bych na kickstarteru podpořil už jen pro to aby ta hra skutečně vyšla.

    Takedown mě bohužel jako milovníka S.W.A.T 4 nepřesvědčil už když na kickstarter šel čili od této hry nic v tomto duchu rozhodně nečekám spíše to pujde směrem toho R6 a ten mě tolik zase nepřirostl k srdci jako swaty.
    • Sierra vždycky vydávala legendární hry. Nechť EA a Activision a Ubisoft shoří v křemíkovém nebi.
      • Xcomik
        Ještě je tu třeba novější petice na SWAT 5 kdo chce nechť se zapojí třeba to něčemu pomůže http://www.change.org/petitions/irrational-games-swat-5
  • Tak Swat 3 je moje stara laska ale toto me nazaujalo. vypada to jako pokracovani rainbow six nekdy z roku 2004/5. I kdyby to nevypadalo tak hnusne tak me tam vadi ten rainbow six koncept super extra tajny jednotky zachranujici svet pred nukleranima vybuchama alá Tom Clancy. Ja chci simulator zasahovky ne super hrdiny.
    • ty jsi SWAT / R6 hrál kvůli příběhu? co se tu člověk nedozví...
      • lol? chtel jsem rici to, ze mise ve Swatu vypadala treba takto: maly obchod prepadla skupinka fetaku. Majitele obchodu drzi jako rukojmi. Cil mise: v bezpeci dostat rukojmi zpet a pokusit se misi vyresit bez zbytecnych ztrat na zivotech. A Rainbow six: super tajna organizace chce vyhodit mesto do vzduchu. Postrilej do 10 minut vsech 20 teroristu.
        • Black_Hand
          asi fakt mluvis o vegas. tady se mluvi o puvodnim R6 z roku 1998, pripadne Rogue Spear a Raven Shield. vubec si nepamatujes treba rukojmi v muzeu, kde slo opravdu jen o rukojmi? nebo plizeni se za palivovym nakladakem a utok na boeing 747? na druhou stranu ano, SWAT mel jeste mensi "akce", takove jak rikas. rainbow six je spis na urovni SAS, jen v globalnim meritku. mise tam byly spis typu toho co opravdova SAS udelala v londyne pri akci na osvobozeni iransky ambasady v roce 1980.
        • Popisuješ SWAT 3 a možná nějaký R6 Vegas... :-/

          Pro mě byly charismatičtější levely jako Boing 747, Egyptský muzeum, Skladiště kdesy ve střední americe....
          je ale pravda, že co se týče gameplaye tak mi SWAT sednul víc, to ale asi bylo tím, že se nepřátelé generovali pokaždé jinde, tak to člověk mohl hrát do zblbnutí a pokaždý hra vypadala jinak.
  • To bych si dal líbit, pamatuju si každý level ze čtyřky. K Stetchkov Syndicate jsem se zatím nedostal. Chtěl jsem nejprve projet základní hru, leč marně :)
    • SWAT 3 není o nic horší!
      • Toho jsem hrál u kámoše. Taky vysoká kvalita.
  • Dneska jsem udělal poslední zkoušku bakalářskýho studia, jdu si po obědě otevřít net a co nevidím....kurna já mám dneska štastnej den!

    *14*
    • tim se nechlub, ať nejsi za vola :-D v těhle termínech tě připustěj ke zkoušce jen na Soukromejch vejškách, kde je kvalita studia otřesná a studenti taky......vim o čem mluvim. Rok na Karlovce, odkud mě vyhodili, protože sem na to neměl........ tak sem šel s blbcema na 3 roky na VŠO......tragedie, kdo dostane v dnešní době diplom
      • stduduju státní, obor Agropodnikatel a studuji při zaměstnání, který je taky docela náročný. Jsem na to hrdej a klidně to tu veřejně přiznám. Zkouškové končí zítra, možnost si ho prodloužit do 13.9 (vůle děkana)
        • beru zpět a good point man! :)
          • Ne, já s tebou souhlasim. Spousta lidí odemne z práce studuje na soukromých. Ale právě, že mívají zkoušky hotové již tehdy, když na státních školách teprve začínají :-)

            Titul má dneska kdejakej hnup, přitom úroven škol a oborů je hodně kolísavá.
    • Gratulace. No, ale stejně smrdíš.
  • Swat i stary rainbow six sem miloval. Rainbow six sem mel sice radsi protože pokud si dobře vzpominam tak tam slo lip a podrobnejs planovat ale swat mel zas takovou klaustrofobictejsi atmosféru protože to casto bylo v uzkejch malejch tmavých prostorach. Byl bych rad za nakyho pokracovatele a tohle vypada dobře jen bych uvital trochu tmavsi a min kontrastni barvy
  • Ten výbuch! *15*
  • No tak aspoň podle videa teda tohle nešaha SWATu ani po kotniky.

    Kde je zatykani, chraněni rukojmi, divani se kamerkou za každy roh a každe dveře jestli je čisto? Kde je snaha o co nejnižši počet zabitych? Kde jsou oslepujici a kouřove granaty pro zneškodněni?

    Ne, tady postřilime každeho a připad uzavřen. Nelibi.
    • presne tak..toto neni duchovni nastupce Swatu 3/4 ale duchovni nastupce prvnich Rainbow Six. Tyto dve serie zase tak moc spolecneho nemeli, abyste je hazeli do jednoho pytle. A to ted nemam na mysli novejsi dily alá Las Vegas. To uz byla temer obycejna strilecka.
    • já si myslím že ten trailer tak byl aby to prostě vypadalo jako svižná akce
      • No jestli to tak mělo vypadat, tak na mě to dojem teda určitě neudělalo. Zvlašť po tom, jak se ohaněli tim, jak to zase změni zpatky a jake tam bude taktizovani atd. atd. *7*
  • firebug
    SWAT4 je skvěle hratelná i dnes. Občas se s kámoši (stačí tak 2-3) sejdem a dáme takovou menší lan party :-) Na Takedown se neskutečně těším, protože taktické FPS jsou už dnes prakticky mrtvým žánrem a to je ohromná škoda.
    • XXDarthVaderXX
      Já jen doufám, aby to spíše šlo směrem Swat(u) než směrem novějších Rainbow 6.
    • XXDarthVaderXX
      Jo Swat 4 byl fajn, sice na to vývojáři a vydavatel trošku kašlali(trošku víc), ale hra to byla parádní a nevím u jaké jiné hry jsem strávil tolik času. BS, byla hloupá(opravdu realistické běhání s pepřákem, kempení s tazérem za dveřmi a další lamárny), ale ostatní módy byly fajn a vést VIP s lidmi, kteří ví co dělat byla paráda. COOP občas zahaproval. Přece jen to chtělo někoho, kdo ví co má dělat. Než sledovat jak tam tři naběhnou a v řade za sebou padnou jak hrušky ze stromu.
    • Taky ho pořád mám na disku a určitě nesmažu.
      • A na steamu Raven Shield / Athena Sword. Mají geniální MP, AI tam funguje úplně jinak než v singlu, chodí po mapě, vyčkávají, ukrývají se, útočí a hlavně smrtelně dobře míří. Jenom už to nikdo nehraje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit