Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • unicz

    AMD FSR pro AMD a nVidia GTX GPU nic? Wtf?

  • LessPh

    Ja myslim, ze ani nvidia nema dostatek na RT😉 Jak jsem psal, podle me je RT akorat marketingovej tahak. Ja Deck naprosto zboznuju, naposledy jsem takovou lasku citil k PS2. Ja Deck nikam nenosim, hraju jen doma.. jdu driv do postele a pustim Deck, dam si hodku a jdu spat.. u kompu uz me proste nebavi sedet, kdyz muzu hrat v pohodli v leze. Navic na decku hraju uplne jinou knihovnu her nez na PC, ted mam rozehrano Ori 2, predtim jsem dojel jednicku, Steamworld Heist a PoP 2008, ani jednu tuhle hru bych na pc proste nepustil.. no a ze steam summer salu mam asi dalsich 5her, ktery cekaji na konec leta, protoze ted na hrani neni vas a to ani pred spanim😉

    • Tak nekde ty technologie zacit musi. A uz ted najdes skvele vyuzite RT napr. v Metro Exodus EE. Cele nasviceni resene jen pres RT, dostupne i na konzolich v 60 fps - kdyz se chce, tak to jde. 4A tak defakto skoncili se zdlouhavym manualnim nasvetlovanim kazde sceny pro jejich dalsi hru.

  • Pro mě je Spiderman snad nejvíc overrated hra na PS.. Stereotypní a nudné skákání/lítání bez základní fyziky, mě prostě po pár hodinách odradilo..

    Ale přeju to všem, co je hra bavila. 

    Já si např. God of War na PC v ultra wide užil podruhé náramně.. Už jen ten Ghost of Tsushima na PC a PS můžu na nějakou dobu zavřít do šuplíku..

  • LessPh

    A proc jen karty Geforce RTX, kdyz AMD to ma taky? Ja mam 6900XT a RTX nekolikrat zkousel.. no a za me je to nafouknuta bublina😉 Nicmene od te doby co mam Steam Deck, jsem na PC za 70T nesahnul😅

    • MalyZeli

      Tak ono AMD nemá takový výkon s RT, a jejich fidelityFX 1.0 je rozmazaný bordel. Jinak je to jedno. Já vyzkoušel 6800xt a 3080, až na pár výjimek stejný výkon ve 4k, bez rt. Ale co mě překvapilo že jedna z výjimek byla PC verze HZD, kde to na RTX jelo významně lépe, což jsem nečekal od hry portnuté z PSka. Jinak Steam Deck je boží, doma toho moc nevyužívám, proč koukat na malou obrazovku když můžu hledět na větší, ale tahám to jinak všude, a v práci je to velice nebezpečná záležitost 🙂.



      • unicz

        Jenže dnes tu máme FSR 2.0... Který je dostupný i pro nVidia GPU... Včetně (zmíněné) GTX řady...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit