Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak horší než poslední Need for speed to být snad ani nemůže *1* *1* . Ale doufám, že z toho udělají hru ala Forza Horizon 3 *14*
    • alá FH3 :D aneb jak je krásné být naivní :)
  • už by taky mohhli udělat silniční závodní hru kde se bude hlavně závodit. Přijde mi že do všeho cpou drift, drag, offroad, skákání, bourání, pokusy o cool příběh ....teď ještě letadla, lodě ....u prvního crew se mi hrozně líbila mapa, ale z hlediska náplně mi přišlo že klasický závodění po silnici tam bylo minimum takže ty krásný silnice byly hrozně nevyužitý, krom protrpění příběhových misí (který teda se závoděním už neměly vůbec nic společnýho) mi přišlo že většinu času jsem trávil volnou jízdou (hrál jsem teda jen prvních pár měsíců po vydání takže nevím jestli se to časem někam posunulo).
    multiplayer mě docela bavil do chvíle než se člověk dostal k end gamu, protože to byly závody ještě celkem zajímavý díky variabilitě aut. ale pak už to byly jen závody kde všichni měli to samý auto a vyhrál prostě ten kdo nebyl vyloženě lempl a v loterii s vylepšeníma vylosoval ty nejlepší. koruna byla že nešlo na závod omezit míru zapnutých asistentů, takže člověk se snažil ukočírovat zatáčky a kolem se prohnal bez bržděný plnou rychlostí všichni se zapnutýma asistentama (i ty člověk ve finále kolikrát porazil, ale prostě to není ono když nejde omezit pravidla pro daný závod).
    takže druhý díl mě nechává naprosto bez zájmu, holt budu dál čekat jestli vyjde nějaká klasická závodní arkáda ve který se bude prostě hlavně závodit na okruzích i tratích z bodu A do B ....nejvíc asi vzpomínám na NFS 4 ...zábavný jízdní model (poškození ovlivňovalo jízdu takže člověk si nemoh prostě zatáčet o mantinely), hezký rozmanitý tratě, jednoduchý ale naprosto vyhovující mód kariéry (prostě zaplatim zápis do závodu/turnaje a podle umístění dostanu výhru a za tu pořizuju vylepšení/auta a pak se můžu přihlásit do dražších turnajů ....žádný odemykání nesmyslů, chrlení aut jako odměnu za něco apod)
    • Počkej tenhle nebo příští rok na Forza Horizon 4. Nic jiného podobného co by se ti líbilo se v blízké budoucnosti nečeká.
    • Moje řeč. Mapa obrovská, ale na 90% cest a ulic se clovek ani nedostal, prptoze ho tam zádný závod nezavedl. Jedině pres freeroam. Taky ze jsem kolikrát tu hru jen tak zapnul a jezdil si a vnímal to jako takový roadtrip pres Ameriku. Jako největší nedostatek vidím nemožnost vytvořit si vlastní závod, přitom ta mapa k tomu přímo vybizela. Detailně bych si nastavil trasu, jednou na jihu, pak v Coloradu, priste po pobřeží ... a užíval bych si to jako žádnou jinou hru. Takhle to bylo ale takové ..duté. Tak pokud bude v novém the crew tech závodních aktivit mnohem vic, tak mi ani ty lodě a letadla nebudou vůbec vadit a budu si to užívat.
      • přesně tak, naprosto jsem nechápal proč tam nebyla možnost vytvořit a sdílet vlastní trasy závodů. A jestli si to s něčím nepletu tak další věc co mě fakt zarazila a štvala bylo že když si člověk vybíral na mapě závod tak se ani nemoh podívat jaká přesně trasa to vlastně bude
    • Však je máš imoho, FORZA a Grand Turismo....a pokud si chceš opravdu dobře online zazávodit se vším co k tomu patří doporučuji Grand Turismo ty to mají opravdu vymakaný co se týče pravidel.
      • Ale pokud se mu celkem líbilo The Crew, tak spis míří na hry jako Burnout nebo Horizon nez Granturismo a Motorsport. A mezi těmi arkadovymi závody az tak velká konkurence není. Horizon je Ok, ale paradoxně selhává taky v tom nejdůležitějším - závody v nem jsou nuda, nic se v nich neděje. Všichni jedou v jednom vláčku a je to nastaveny tak, abyste se postupně propracovavali dopředu a někdy v posledním kole se dostali do čela. To samy Driveclub. Zní to zvláštně, ale samotný závody jsou asi stále nejlepsi v tom NfS, ale ta hra zase selhává ve všem ostatním...
        • Grand turisma 5 jsem se něco nahrál a bavilo mě, nevýhoda byla že to chtělo vždycky vyndavat volant a upravovat stolek v obýváku abych ho k němu moh přidělat. A nevim jestli to byla jen smůla ale všechny online závody co jsem tam zkusil buď nějak divně lagovaly, nebo to bylo bez kontaktů aut.
          Jak píšeš postrádám právě nějakou rozumnou arkádu kterou si užiju i na klávesnici, a zazávodim si a pokochám se krajinkou ať už jen tak na jeden/dva závody nebo několik turnajů (to GT jsem vždycky pouštěl jen když jsem věděl že prostě mám hodinu a víc). Horizon jsem taky zkusil jak jsem na to slyšel samou chválu, ale vzdal jsem to po tom co jsem odemknul druhou lokaci a zjistil že přibyla jen další hromada "cool" balastu a se závoděním to bylo dál nic moc.
          co si tak vybavuju tak za delší dobu jsem si hezky zajezdil v TDU2 (tam mi teda občas přišel divnej jízdní model) a euro/american truck simulatoru *1* (tam mi zase nějak chybí to závodění). a co se týká online tak jsem si nejvíc užil snad závody v GTA5. Jinak když se mi chce přidělat volant tak si užívám dirt rally ve VR.
          myslim že kdyby někdo udělal zas rozumnou arkádu bez hromady nesmyslů okolo tak by to šlo na odbyt dobře. Před 20 lety jsem si říkal jak by to bylo super kdyby někdo udělal závody v otevřenym světě kde se bude jezdit i ve městech a bude tam kdovíco ....teď se mi fakt stejská po stylu závodních arkád co byly tenkrát *4*
          • No Horizon je toho balastu plnej, ale v konečným důsledku jsou to jen a jen závody. Máš tam exhibice, turnaje a street závody (v noci ve vytunenych autech). Pak jsou tam head to head závody a showcase eventy proti letadlu, vlaku a lodi (ale ty jsou tam jen 3 nebo 4). No a tresnicka na dortu jsou bucket listy, kde máš vždycky nejaky konkretni ukol jako dosáhnout nějakého času nebo drift score. Můžeš si z toho vyzobat to, co se ti libi a zbytek ignorovat. Pak jsou tam uz jen takový x věci co jsou dnes v každé závodní hře - speed trapy apod. Ale to můžeš taky ignorovat. Takze kolem a kolem je to proste čisté závodění. Jenže kdyz pak vidíš, jak soupeři vlastně vůbec nezávidí a jde jen o porovnávání výkonu, kdy se všichni seřadit do vlaxku podle výkonu auta...
            • ale musim uznat že chvíli mě tam zabavilo i definování pravidel závodů abych tam pustil jen zajímavý auta ....takovej match reliant robinů byl sice velmi krátkej, ale replay jsem musel zkouknout hned několikrát *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit