Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

    Ubisoft 🙄

    A ne poprvé...  ačkoli GRW se jim povedli, to se musí nechat. 

    • Jestli je jedna vec, z ceho se Ubisoft vyhrabal, tak to jsou extra viditelne downgrady (i ted na predvadecce jsou sekvence, kde hra vypada o fous lip nez na max. na pc, ale to je spis dano vyvojovym cyklem). Mozna jejich hry nesednou kazdemu, ale to uz je zalezitost spis jednotlivych studii. Mikrotransankce se sice v jejich hrach objevuji, ale kdyz jsem hral treba AC: Odyssey, tak jsem musel vylozene hledat v menu, kde a za co se vubec daji realne penize utratit. Opravdu je Ubisoft dnes tak problematicky?

      • Jack1947

        Nejde o to že tě to nenutí prostě a jednoduše ta možnost tam je, to bohatě stačí.

        Watch dogs byla první hra která se proslavila nechvalným downgradem... spíše začiná bejt až moc vyčpělý a nekonzistentní, i když kdoví třeba další AC bude zas úplně jinde😉

        • Dovolim si nesouhlasit, je naprosto klicovy rozdil, jestli se ti hra vnucuje kupovat premiove veci ci ne a jeste navic, kdyz uz ma tak opravdu velke mnozstvi obsahu jako AC: O. Kdyby to byla hra za 60 €, kde bys mel po celou dobu jen jeden zakladni vzhled pro kazdou zbran a pro ten skin by sis proste musel zaplatit, tak bych to bral jinak. Je spusta her (Destiny 2), kde je prave tento problem, ze mikrotransakce obecne berou dosti velkou porci obsahu ze hry, dovolim si tvrdit, ze Ubisofti hry timto problemem netrpi.

          • Jack1947

            Mě to taky nevadí ale princip byl od pradávna takový že sis koupil hru se vším všudy ne že si měl možnost si piplatit přisuzuji to budiž pokřivené době.

            Říkat opět že když mě to nevadí je v pořádku, to rozhodně!! není ale.

            • JamesFaith

              No, s přidáváním placených pitominek se začalo už v roce 1997, takže to pradávno skončilo už docela dávno.

              • Jack1947

                Reakce na příspěvek:

                Nějaké info ? by nebylo... Nicméně dost pochybuji že se to vyrovná dnešní potrefené době. Neberu v potaz nějaké ty MMo.

                • JamesFaith

                  Reakce na příspěvek:

                  Bylo to Cuzz pack DLC pro hru Redneck Rampage, které jen přidalo nadávky do původního textu a stálo 1 dolar.

                  • Jack1947

                    Reakce na příspěvek:

                    To je opravdu něco a dnešní FRee to pay srágorY to se nedá srovnávat nicméně ok díky... netušil jsem ještě se nedozvím že třeba DLC nejsdou z roku 2005 ale naopak( či 04-03) už byly dáávno předtím jen se jmenovali jinak.

  • Jack1947

    Tak je to lepší než třeba Anthem ale že bych z toho byl odvázanej to sem byl více z jdničky, a všichni víme jak to nakonec dopadlo😬( myslím absence dovyprávění skrz DLC)

  • Aspoň ten příběh ať tomu dají nějaký smysluplný.

  • Ve hre mam nahrano necelych 25 hodin a za sebe muzu rict ze bomba, libi se mi moznost si vybrat treba Firefly, Chem launcher, Dron nebo Hive.... uz ne jen trapny seeker mine a turrety

  • U prvního dílu a datadisku jsem pár stovek hodin strávil, dvojku si určitě koupim taky. Je to takový post-apo Diablo se střelnýma zbraněma, hezkou grafikou, hromadou misi a jsem rád, že po dosažení max. levelu hra má další možnosti (vyšší obtížnost, Dark Zony atd., takže jí občas hraju pořád). Jen ta "normalizace" zdí dost divně, teď mě hnalo dopředu právě hledání lootu a vylepšování setů zbraní/oblečení, globální eventy atp., takhle to bude o pingu a postřehu, ale i tak pro mě rozhodně must-have hra...

  • residentevilfans

    Realistický zážitek? Jako vážně? Nuda, šeď, downgrade, ubisoft. 

  • ChyrenCZ

    Na tuhle hru se moc těším! Moc .. moc..moc.. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit