Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ubi je momentálne top AAA vydavateľ. Každý rok do nás láduje nejaké pecky.
    • AAA vydavatel? Ubi? Možná tak Rockstar nebo CD Projekt.
      • No ať se tomu bráníš jak chceš i Ubi je AAA vydavatel.
    • Rejsek
      No, hry to špatné určitě nejsou. Ale peckama bych to taky nenazýval. Na to jsou až příliš generické. Pobaví, ale člověk si z toho na p*del nesedne.
  • Pokud se Division 2 vyhne copy-paste úkolům, pokud nebudu muset někomu vystřílet půl zásobníku do hlavy abych ho zabil a end game obsah nebude jen ve stylu: "dnes zabij 8 lidí s fialovou kšiltofkou - zbýva 5/8" nebo "Tento týden vycrafti deset modrých předmětů - zbývá 3/10".
    Více typů zbraní, různorodější prostředí, pravidelné přidávání obsahu zdarma a žádné nové oblasti jako placené DLC. A hlavně žádné loot boxy!

    Pokud se těmto sračkám vyvarují, nemám problém s nákupem.
    • Prave si popsal 95% obsahu hry ... lootboxy samo budou ... trebas v podobe BDO, tam to prosychr funguje tak, ze ti equip nepadne nikdy zadnej, protoze dokud ho nemas, nedavas DPS a kdyz nemas DPS, nemuze ti z bose nic padnout .... ;D, ale muzes jako kkt grindit moby a pak si za par stovek mega eq koupit v aukci. A abys mel ty mega, musis do toho neustale strkat nejaky $$$, protoze i na grindeni tech mobu potrebujes pety, jinak nic nenagrindis a peti sou za prachy, a abys je vylevelil, tak si jich musis koupit asi tak 50 ... a to mas jeste porad jen s nejaky % pravdepodobnosti, ze se ti to povede ....

      Znam cloveka co do toho ladoval tisicovky eur mesicne. A jo, za typrachy pak mel ten top eq.

      A uplne stejne je to s vylepsovanim equipu.
      • No tak to jsou ale blbosti cos napsal! Loot boxi tam nejsou. Jsou to jen bedny s moznostmi jineho vzhledu. Takze jen plkas. Hru hraji od vydani. Koupil jsem sberatelku takze i se season passem. A za ty dva roky jsem do toho nevrazil ani korunu navic. A jsem PVP i PVE hrac. A hlavne ted diky akcim a globalkam je to pro novacky vse daleko rychlesi k ziskani. Proste ted je to mnohem jednodusi ziskat. A kazdy aby mel top musi hrat. Protoze koupit jdou jen vzhledy skiny. Nic vic
    • Rejsek
      Borci, víte ale, že i druhý díl bude dělat Ubisoft, že jo?! *15* Trošičku naivita.
      • Krescz
        Slyšel si rčení "Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš"?...no tak není pravda :D
    • BoB.2
      *4* souhlas
    • Jack1947
      Já nevím co od toho čekat snad lépe než minule.
    • Úkoly jsou bohužel opravdu komedie. End game se dá říct vlastně není. Pvp je o dvou setech maximálně a celkově taky takový nijaký. Nesouhlasím s tou odolností, mě připadne odolnost v PvP taková relativně optimální. Umřít na ránu je blbost, lze přežít pár ran a aspoň je vidět kdo má trochu poladěný set. Hlavně je škoda nevyužití pěknýho relativně otevřenýho světa kde vlastně není co dělat.

      Podstatný je, aby propracovali skilly. Celkově abych jich bylo víc, byly různorodý a s tím ruku v ruce je mít stejně využitelné všechny sety. Ne aby každej běhal s tím stejným prakticky. Já chci mít jako hráč možnost volby. Pak si může každej vybrat jakým stylem bude hrát ale přitom zůstane konkurence schopný.
      K tomu etrémně zamakat na misích (protože chodit dokola stejné příběhovky je holej nesmysl), přidat opravdu "Boss fighty", možnost hrát ve více lidech, respektive více skupin spolu - takže přidat systém "klanů" kde se bude hrát opravdu mnohem víc stylem mmo.
      Využít stokrát víc mapu a hlavně tentokrát bez těch hrozných bugů.
      Jo a samozřejmě by to chtělo aby to opravdu byla cover shooter, ne rambo styl hra (pokud Nékdo nebude hrát za opravdu tanka kterej si bude moct dovolit nalítnout tímto způsobem).
      Pak by to mohlo dopadnout slušně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit