Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj nevite proc mi ta hra nejede.stahl sem si neoriginal grafiku mám na medium.ale kdyz dam play tak mam cernou obrazovku a to nacitaci kolecko.nevite co stim jo a zadne takove jak třeba kup si origo *11*
    • uz mi kapou slzicky *13*
  • teh
  • Hlavne nech zachovajú TES tradíciu, že hráč začína ako väzeň, bez toho to nejde. :) ...samozrejme väzeň, z ktorého sa vykľuje demigod. :)
  • http://www.facebook.com/pages/The-Elder-Scrolls-cz/125845210814962

    Česká fanstránka na facebooku která bude pravidelně přinášet nove info o skyrim
    • Něco mimo FB by nebylo? *1*
  • Jsem tady jediný, komu běhá při sledování teaseru pokaždé mráz po zádech? Něco tak silného (pro fanouška) se nevidí každý den *5*
    • Nie si ani zďaleka jediný. Z toho videa ma mrazí tiež. A vôbec nie je tuctové, pripadá mi celkom originálny. Viď napr. oheň, ktorý vôbec nie je ohňom ale akási plastika ? Plus hudba je naozaj skvelá :-)
    • Me se treba zda tuctovy. A to se povazuji za fandu serie a tesim se na novy dil
  • Tvoje příspěvky v tomto vláknu působí opravdu hodně otravně...Tím chci říct, že tvoje narážky a postřehy jsou typickým "žvatláním o kravinách". Jak ty si představuješ preview, popřípadě na co jsi zvyklý, je pouze tvoje věc. Preview je informativní článek, který informuje o nadcházejícím produktu a to na základě právě těch informací, jež jsou k dispozici. Budeš tady ještě dlouho brečet, že nemáš obrázky?? Stejně jako Aleš Smutný, nerozumím tvému přístupu - každá informace se přece hodí.
    • Že mýmu přístupu nerozumíš, je celkem jasný. *4* Ale pan Smutný už diskusi ze své strany ukončil, já taky, takže se k tomu nebudu vracet. Zpětně si uvědomuju, že jsem měl ten původní příspěvek poslat spíš na mail autora a ne sem do diskuse, na druhou stranu jsem původně neměl v úmyslu rozsáhle argumentovat, ale jen upozornit na to, co mi přijde jako špatná věc. Ke hře samé: Na Skyrim se těším, i na ty obrázky *3*. Modifikovaný Oblivion byl parádní hra, tak doufám, že Skyrim zachová tradici.
    • Reakce na Dworkina...
  • zdeeneek
    po dlouhe dobe rpg na ktery se dooooost tesim
    • MrSanta
      Heh, já se těším skoro na každé ohlášené RPG. Někdy je člověk sice zklamanej, když to vývojáři dokoní, ale naštěstí jsem se zatím při žádném nákupu nespálil.
  • Jeden renderovaný teaser, jeden screenshot z toho teaseru, a už tomu honosně říkají preview. Navíc těch nových informací moc není... Nevím, tento útvar si představuju dost jinak.
    • ales.smutny
      Bohužel, jaké informace jsme získali, takové předáváme. Mnoho Bothanů zemřelo, aby se k vám dostaly.
      • Zdenda666
        Slovo Preview se vsak podle me pouzit nemelo.Preview pokud me pamet neklame se delaji z hratelnych verzi her ktere si mel moznost autor clanku vyzkouset.
        "Prvni dojmy" to taky neni protoze hratelnou verzi myslim jeste nikdo nevidel.
        Spis bych "Preview" nahradil "Zakladni Informace" protoze to nic vic neni.
        Nekoho by to mohlo zmást :)
        • sleepless
          Preview se naopak historicky pouziva pro clanky o necem, co autor jeste nehral..i kdyz muze casto tvrdit, ze ano (praxe je kruta :) Lze namitat, ze v zahranici predstavuje preview dojmy z hrani, ale je treba si uvedomit, jsme v zaprdene CZ kotline, kde to cele funguje trosku jinak. Kdyz budeme mit na Games.cz informace o hre zalozene na vlastnim hrani, tak to budou dojmy..at uz prvni, nebo desate. :)
          • john.linhart
            Zase budu reagovat na sebe, protože, ať je to bug nebo feature, od určité úrovně zanoření mi u příspěvků mizí možnost reagovat. Nevím, proč se urážíte, pane Slabý. Aby tenhle "preview" prošel jako preview, musel si Váš kolega vymyslet zvláštní kategorii "preview ze zaprděné české kotliny", čímž omlouvá to, že do kartónu od whisky strčí tuzemák a my bychom to, patrně z nějaké lásky z vlasti, měli bez keců přijmout a ještě si pomlaskávat. To fakt ne. Že se v ČR nedá dělat poctivá herní novinařina, aniž bychom se museli odvolávat na zaprděnost a podobné kecy, tomu prostě nevěřím. Vzniknou ještě další svébytné literární útvary - třeba zaprděná recenze? Já se do týhle diskuse pouštět nechtěl, jen mě zarazilo, že se zprávička o Skyrimu honosně nazývá preview. Ale fakt mě zarazilo, že si redakce zřejmě opravdu myslí, že na tom není nic, ale vůbec nic neobvyklého. Nicméně udělám radost Crookovi a skončím, protože si uvědomuju, že tahle metadiskuse by tu bejt neměla.
            • john.linhart
              Vložil Dworkin. Proč je tu místo toho můj e-mail, netuším. Funguje tu cosi jako technická podpora? *4*
          • Zdenda666
            O tomhle jste se tusim bavili v nekterem starsim podcastu ( hpod ) ale uz nevim ve kterem a tam jste to popsali +- tak jak jsem zde napsal.Bohuzel hledat to ve kterem konkretnim dile tohle zaznelo by trvalo asi tak tyden mozna dele.
          • Psát preview v době, kdy nemáte _ani jeden_ screenshot je prostě a jednoduše fail. Vymlouvat se na "zaprděnou CZ kotlinu" je nefér ke kotlině, protože do preview "historicky" patří obrázky ze hry. Taky tam patří poněkud více informací o hře samotné. Píšu to celý proto, že je nás zjevně víc, co se nechali zmást tím slovem a čekali mnohem lepší obsah, než jakého se jim dostalo. *4*
            • Kdo tady koho sidi, ty pomatence?
              To ty vylevy co nam tady servirujes fakt vychazej jen z toho, ze te tak strasne irituje slovo "preview"? Misto tohohle vypisovani sis mohl v leze na zadech promluvit s odbornikem - takhle neprokazujes sluzbu ani sobe..
              Mimochodem "preview"= proste "nahled" - ze by melo vychazet z hratelny verze je jen tvuj vymysl.
              Mozna myslis spis na "hands-on", jak se takovy clanky oznacujou
            • ales.smutny
              A poslední reakce:) Přiznám se, že přístup "radší žádné informace, než aby jich bylo málo" (a tady jich málo skutečně není) nechápu a nikdy chápat nebudu. Myslím, že spousta lidí si ráda rozšířila informační základnu o tom, co ve Skyrimu čekat. Je to prostě informativní článek, který rozhodně rozšiřuje povědomost českého čtenáře o obsahu Skyrimu. Nic víc, nic míň. Pokud raději zůstáváte bez infomrací, vaše volba, ale logika nám říká něco jiného. Ostatně ne nadarmo už tohle info rezonuje spoustou diskusních fór o TES v zahraničí.
              Jsou to nové informace o Skyrimu, toť vše, kdo si je chce přečíst, přečte, kdo ne, jeho věc.

              Slovo podvod mi přijde skutečně zcela zcestné. Nikoho nepodvádíme, dáváme k dispozici veškeré info, které o Skyrimu v současnosti je/ máme, nikoho neklameme, nic si nevymýšlíme. Pokud chcete screenshoty, videa apod, budute muset jít klepat na dveře Bethesdy. Prosil bych o kontrolu slovníku, pokud se chceme pohybovat oblasti kultivované komunikace

              A ano, máme preview o Skyrim, protože preview = viz výše :) A myslím, že nebudeme jediní, kdo jej bude mít.
            • To Aleš Smutný: (nejde reagovat na váš příspěvek, netuším proč) A kdo nutí Games.cz, aby publikovaly preview té hry TEĎ? Za pár měsíců těch obrázků budou kvanta. Taky informací bude mnohem víc. Ano, teď ten obsah patrně stojí nekřesťanský prachy. Ale místo toho, aby si Games.cz hrály na něco, co nejsou ("jů, oni už mají preview na Skyrim!"), tak můžou počkat, až toho bude víc. To je celý. Čtenáři by neměli bejt podobným způsobem šizený. Připomíná mi to jiné praktiky té "zaprděné" kotliny, kdy se recenze psaly ze screenshotů, byť tenhle "podvůdek" samozřejmě není zdaleka tak odsouzeníhodnej. Co se týče významu slova "preview", váš předřečník tu operoval jeho významem "v kotlině", pokud se chcete bavit o jiných významech, fajn, ale nemělo by se to plést.
            • ales.smutny
              Ehm, on ty obrázky od Bethesdy má AFAIK jeden magazín na celém světě a ten si za to zaplatil sumu větší než velkou. Preview je jednoduše informativní článek o příchozím produktu, který seznamuje s jeho dosud známými vlastnostmi. A je jedno, zda jde o hru, či film. Rád bych s vámi souhlasil, ale roky žurnalistické praxe mi to nedovolí...
      • MrSanta
        *drží minutu ticha za statečné Bothany*
  • Logo s tim drakem mi neco silne evokuje :o)
    • To je fakt - abych si pak v krámu nesplet krabice:-) Ikdyž obě hry budou určitě špička.
  • Ja uz mam dohranou alfa verzi protoze moje segra chodi s brachou Toda Howarda z Bethesdy. je to dobra hra ale nuda protoze je to takove hráni si na mmo ale offline, stejen jako byl morrowind. Tomu se taky rikalo prvni offline mmo rpg
    • On jako vážně chodí s holkou která má příjmení Porno?? *1* *1* *1*
    • Cool story 'bro *3*
    • OMG *1* takhle už sem se dlouho nepobavil.Díky za vytržení z jinak nudné práce máš můj respekt.
    • Ty si prostě eso
    • *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit