Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pls pls pls pište o videohrách, já nechci vědět jak strašně korporátní povaha se ve vás skrývá. Předplatné podcastu. Panebože. Kuchařka podle zaklínače. Proboha proč. Puzzle z fotky. Tyvole puzzle z fotky! Simono...!

• Já vám nevím, ale kromě Lega to je "dej dárek, protože musíš". Nevím, kolik bere dotyčný, co doporučuje koupit příbuznému dárek za 25 tisíc, ale argumenty proti SteamOS/Linuxu mě rozesmály (fakt není svázaný jen se Steamem například), popis "na co není s malým dítětem čas" a následný seznam her na desítky hodin dorazil. Kolik toho článku je generováno AI?

• ales.smutny

Nemířím na na Linux, ale všechny systémy, které preferují jeden storefront.

Ano, díky hraní pozdě večer v posteli mam konečně čas na hry, které bych si jen péčí o potomka ředil. 

Pro někoho není 25k zas tak velká částka, často se dávají mobily a to je jiná... Ale předpokládám, že se zájemce přizpůsobí svým finančním možnostem.

AI není psané nic, jsem rychlejší a lepší než LLM. 

• Tobě se asi jen tak někdo nezavděčí, což..? 

• Corvus

Tak díky! Vybral jsem si tři dárky, což není ani málo, ani moc a jsem na krásných 100 tisících! Židle, handheld a Lego. A teď mi promiňte, jdu do místní jednoty vybrabčit kasu a trezor a číhat do lesa na babky s klestím!

• Morraw

Dobre téma na zamyšlení. 

Židle jsem ted nedavno ohlížel. Mam doma z kanclu nejakou za 30k, je sakra pohodlná i po mnoha letech. Ale chtel jsem neco fancy pancy. Divam na recenze a veci jako Secret Lab nebrat a Herman Miller si fakt nekoupim. Pass

Sluchátka. Sennheiser PC37x. Skvělý zvuk do FPS a mic. Praskl mi náušnik. Říkám si cas na nove. Po rozhodování mi přišlo zbytecne vyhodit prachy za neco jako HD650 a 560HD zas vypadal spise jako downgrade. Koupil jsem nove nausniky a cajk.

Klávesnice. Razer Deathstalker. Úžasná nízkoprofilové klávesnice. Jedna z mála. Chtel bych chromu, ptze mam do červena laděný setup. Skoro nemožné sehnat zachovalou. Pasé

Myš. Asus ROG GX1000. Perfektní ergonomie na mou ruku. Vršek broušený hliník, závaží, RGB. Sehnat nemožné.

Až se mi jednou všechny tyhle věci rozsypou tak upřímně nevím co budu dělat. Gamer těžký chleba má😐

• V kanclu jsem seděl na Steelcase a Herman Miller, domů jsem chtěl něco cenově dostupnějšího a už cca jedenáct let jsem spokojený s židlí od boskovických LD Seating za cca 7 k tehdy. Byli dokonce ochotní mi po letech poslat nové područky na výměnu za opotřebované plus gumová kolečka, původní plastová nebyla vhodná na novou podlahu. Výrobek i přístup super.

• Derp_1337

Tak LD Seating v současné době prodávají židle spíš od 10k nahorů. Za tu cenu se dá předpokládat spokojenost. 

• Ja mam doma uz 10+ rokov kancelarsku stolicku od Wagner-a a som velmi spokojny. A podla mna aj celkom fancy stale po rokoch, nie gyc ako tie gamingove hluposti.

• Sarkin navrh je jednoznacne najlepsi. Vzdy to vysvetlujem celej rodine, ze ak mi nieco velmi chcu kupit, tak Lego. Tieto vianoce som vyhlasil, ze kto chce, nech mi prispeje na Enterprise,… ktory teraz musim vydrzat nepostavit do Vianoc.

• unicz

Ta krabice mě vyděsila, macek. 😃

• Třeba to jsou tipy na dárky, co chce redakce od čtenářů? To kafe se tu protěžuje již od pradávna a Kuba třeba fakt chce ty puzzle z fotky čtenářů :P.

• Vybrat někomu židli je největší kravina. To je jedna z věcí, co si člověk musí vybrat sám a podle svých preferencí. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit