Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Řeknu to znova, jediné RPG co jsem hrál a dohrál byl Titan Quest a tenhle přídavek mi říká že bych ho mohl dát. Pokud to je stejně dobré jako tehdy původní hra. Která mě bavila...
  • Ach panove, je mi lito, ale prestavam cist ty vase "recenze". To je jak kdyz nejakej sprt ze zakladky, co chodi na dobrovolnou odpoledku cestiny, vam tu pise poeticky clanky o hrach, co muze napsat kazdej, ze vseobecnejch znalosti, aniz by hru vlastnil. Souhlasim, ze zrovna datadisk ke starej a uz znamej hre je vyjimka. Ale ctu si ty vase pribehu a z nicehonic se zastavim s uvedomenim, co ze to vlastne, k*, ctu.
    Recenze je jakasi "sluzba" lidi vlastnicich hru pro lidi nevlastnici hru.
    Z vasech recenzi clovek nevi absolutne nic o hre. Ale je plnej vasich umeleckejch dojmu a toho, jak predvadite ty vase "cliche obraty" v cestine.
    Pamatujete si tu dobu, kde jse se dozvedeli neco i o nastaveni, nastaveni grafiky a vlastne i opravdu neco o hre? Nikdy jsem poradne neslysel o Grim Dawn, ted koukam na recenzi a co na me vyskoci:"
    Ach, diablovky. Hned po pastičkách a kocourech největší postrach myší. Žánr, který světu přinesl nový druh hudby: tiché a nikdy neustávající “klik-klik-klik-klik-klik”, doplňované hlubokými tóny zuřivého klení pod vousy. A taky žánr, jehož dosud nepřekonaný vrchol podle mnohých přišel už před mnoha lety s prvními dvěma hrami série, které mu daly jméno."

    A takhle to pokracuje. Jako pardon, ale vy musete mit dobry a lepsi znalosti o hernim prumyslu nez ja. Ale nemate absolutne sajna, co je to recenze a ocividne nemate pro hrani ven zadnou vasen.
    Tohle neni umelecka tvorba ale pokus, jak rict dalsimu "kamaradovi" co hraje hry, aby si predstavil o co jde a zdali to stoji za to a co se tam da delat a zdali ma vhodnej pocitac. Co kdybyste zacli psat o tech hrach? Hrajete je vubec? V poslednich Fight Clubu nekdo zminil neco ve smyslu "Nam pisou lidi, co pro nas hrajou, ale nepisou..". Ale nevim, jestli to nebyla Betka, ta je odjinud.
    Ale asi tak. Tohle cist je hruza, me vase stupidni poemy a basnickej duch fakt nezajimaji.
    Jako, ja jdu cist o hre a fakt co najdu je fakt... to ani nema vaznou herni uroven. Proste povinnost v praci od nejakejch lidi, co to delaj ale nezajimaj se.
    • Proto ctu pouze diskuse a to jeste vybrana vlakna, kde se probira hra a ne pubertalni vyplody ggg a boba. Tady totiz nikdo neumi psat clanky.
      Otazka par mesicu, kdy sem prestanu chodit uplne, protoze uz se tu posledni dobou clovek nedozvi vubec nic a akorat mu to sezere cas. Prvnich par komentu na steamu cloveku rekne vic, nez tyhle radobyrecenze.
    • Posledních pár let jsem si toho trendu také všimnul. Text je spíš umělecké dílo a forma vítězí nad obsahem, kde se skutečně většinou moc nedozvíme, nebo by se stejný text dal použít u několika podobných her ze stejného žánru a nikdo by nic nepoznal.
      • Jj.... asi takhle:

        To je sloh! My jsme ho neměli dávat studovat.
        "V ústrety soumraku severských bohů...". Kdo to přeložil, prosím tě?

        Nějakej Lukeš.
        • SixThe9th
          Prosim te a neslo by si stezovat trosku vic vecne? Je to recenze k datadisku dobre znameho originalu na ktery zde pred deseti lety vysla mega recenze, a ktera zde navic stale je. Takze recenze znovu neobjevuje kolo, takze informuje a hodnoti novy predevsim novy obsah. Co presne ti chybi? Ja z te recenze vycetl vse potrebne. Pojednava o nove tride, svetech, prostredi, rozhrani, provazanosti s orignalem, obtiznosti i ovladanim a zminuje se i o technicke strance hry. Nevim v cem mas presne problem. Recenze predpoklada - ze hrac chape co je ARPG, klon Diabla anebo hral puvodni hru, to snad vysvetlovat treba neni nebo ano?

          PS: Ragnarok je bezne prekladan jako Soumrak bohu ;)
          • Len tak z brucha. Povodny Titan Quest bol nestabilny na niektorych zostavach a obcas pokazil savy. Pred rokom vysiel Titan Quest Anniversary edition - opravil tieto chyby, funguje ok ? Kedze Ragnarök bezi prave na Anniversary verzii. Tak isto Titan Quest ma editacne nastroje, je podpora v TQR pre Steam Workshop ? Skusali ho ? asi je kedze Aedicia podporuje Workshop. A isto by sa nasli dalsie otazky. Samozrejme recenzia nemoze obsiahnut vsetko, ale argument v style ze sak si to najdi na internete, to uz sa rovno mozem na herny web vykaslat a ist inde. Ale hlavne, kvalita recenzii respektive informacii v nich je dost kolisava. Su niektore lepsie a niektore otrasne, pritom paradoxne podat prave tie technicke informacie je najjednoduchsie. Na nich netreba nic opisovat.
    • Nekdo to napise, tak to napisu driv. Ano, moje cestina neni dokonala a mam tam spoustu chyb. Psal jsem to narychlo, na telefonu s rozbitym displejem za chuze, mrholi, a zapla se mi autooprava po aktualizaci, coz jsem netusil. A taky jsem v Belgii, coz redaktor muze potrvdit, protoze vzdycky koment z jiny zeme musi cekat na potvrzeni (proc jako, zadny boty nejaky games.cz nezajima). Moc cestinu nepouzivam a nekontroloval jsem to. Ale ja nevydavam clanek a je mi to ted jedno. Ale o tom jsem ani nemluvil.
      • ty bys mohl na mistrovstvi sveta ve vymluvach *15*
  • za 20euro trosku drahy, ale hra je to proste dobra, datadisk me opravdu prekvapil, necekal jsem ani update, natoz novej obsah, hra ma urcity nedostatky, ale porad se hraje lip, nez vetsina odpadu co vysla tenhle rok, za me poctivejch 7/10
  • Kdy ze to vyslo ? o 4 roky driv nez diablo 3 ?? :D :D
    • To jsi ještě nebyl na světě.
  • Povodny TQ bol fajn, urcie jedna z tych lepsich Diabloviek. Toto pokracovanie vyzera celkom obstojne ale tak nejak mam z toho pocit ze je uz za zenitom. Tak isto zacina ta severska mytologia okolo Vikingov trochu "zobikovatiet". Kazdu chvilu vypadne nejaka Vikingska hra lebo je to asi in ako pred par rokmi to bol samy zombie.
    PS: poprosil by som reklamu aj do textu, najlepsie neoznacenu a tak isto vyhodit obrazky z hier a nadrbat tam rovno reklamu. Mozno tak po kliknuti ukazat citatelovy nejaky ten soplavy obrazok z hry. A poprosim keby ste mi pravidelne spamovali aj email pripadne rovno aj smsky lebo nemozem bez toho zit. Inak povedane, idete do pr*ele. Kvalita samotneho games je hodne kolisava, FC sa neda ani sledovat a vase marketingove oddelenie skusa co asi citatel vydrz. Nie vas web uz nestoji za navstevu...
  • Pecka, vydaj par novinek pro deset let starou hru(ktera tak bohuzel i vypada) a chtej za to 20 ecek. No to me po.... kozy.
    • tak to nekupuj, neasi
    • Pořád je to 20 éček za expanzi pro nejlepší diablovku vůbec...
  • Ja som mal v dobe Titan Quest s hrou jeden zasadny problem a to "slapky a kratasy". Bol som zvyknuty z Diabla na tazke armory a v tom TQ ten hrdina stale vyzeral ako druhotriedny stripter. Neviem, teraz by som uz asi vyzor hrdinu az tak neriesil a na druhej strane su tu kvalitne ARPG ako napr. Path of Exile. Tam ale bez skinov z microtransakcii vyzera hrdina ako bezdomovec zo skladky.
    Takze konecne riesenie je hrat PoE (v piatok nova liga *2* ) a mat na haku ako vyzera moja postava. Za tie roky co hram, mi uz to je jedno *4*
    • Pořád je to zasazené do antiky, tam fakt neběhali rytíři v plné plátove zbroji a nesekali se světelnými meči. Mě to naopak přišlo fajn a celkem originální. Každá akční RPG musí mít provařený fanatsy základ, ale tady místo toho sáhli po antické mytologii a myslím, že jim to vyšlo.
    • Jak je na tom ted vubec PoE? Naposledy co jsem slysel tak propadli taky lootboxum.
      • Je tam nieco take, kamos si nejake kupil za drobne co zvysili. Su to hovadiny - skiny a tak. Ja som akurat dal nejakych 7€ za stash tab, inac hram v pohode zadara. Samozrejme ze zadara sa da dostat na endgame, ale je to casovo narocne. Tam sa neda ten postup kupit alebo urychlit za peniaze. To musis hrat, farmit, grindovat, obchodovat atd. Proste hardcore arpg.
      • Lootboxy tam jsou a přidali teda i nový akty, takže pokud tě to bavilo, tak je tam novej obsah a často i eventy. Mně se na PoE líbí ten obrovskej pasivní strom dovedností, ale samotnej gameplay mě nebaví. Standard mi přijde úplně o ničem, liga je trochu lepší a eventy ještě o něco zajímavější, ale stejně u toho vydržím jen pár hodin. Kamarádi tam ale mají podle steamu nahráno přes 1000 hodin, takže pro lidi, co rádi grindujou a u toho třeba poslouchají hudbu, je to evidentně návykový.
  • Ocenuju rychlost recenze ale Dungeons 3 vyšel drív a recenze tu není.
  • JakoTQ byla ve své době hodně dobrá hra, ale dnes se raději zahraji Grim Dawn od stejných tvůrců hry, jelikož GD je v žánru ARPG doučastným králem, kterého naprosto vyšperkoval datadisk a do budoucna o další datadisky nebude nouze. PS pro našince je možnost hrít hru v cz lokaci, za což autorům moc děkuji.
    • Škoda, že Grim Dawn je jen přeskinované TQ :D
      • A vizuálně to vypadá, jak D3 s trochu ostřejšíma texturama a horšíma animacema/efektama. Plus obojí mají mnou nenáviděnou ragdoll fyziku, kdy nepřátelé odlétávaj jak kusy polystyrenu. Jó, zlatý poctivě ručně dělaný 2D death animace z D2. Smutný, že ani u takhle graficky jednoduchých her nejsou dneska schopný udělat obstojnou fyziku a destrukci. Přitom ten pocit ze zabíjení je v h&s rpg hodně důležitý, zvlášť pokud to člověk hraje stovky hodin. Už první Diablo mělo jedno z těchto es v rukávu...
    • Já si jako fanoušek žánru nestěžuji. S chutí si zahraju obě datadisky.
      • pohodar vid, za 10 let ti vydaj treti. Uz bych si poznacil datum.,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit