Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevim ale prijde mi že všechny tyhle firmy ridi nejake marketingove oddelení, odkud všichni chodili do stejne školy. jakoby se to delalo všechno podle stejneho mustru, i trailery. jinak aby bylo jasno ti jakože vyvojari jsou jen herci nesjpíš a ty vety maji ve scenari.
  • to je abys vedel kam nechodit na recenze
  • Asharak
    Tak ani ten trailer po těch předchozích a ostatních herních zas tak extra nevyniká. Ale je to složitější dnes udělat pořádný.
  • originalita a fantasy hra? Demon Souls, Dark Souls, Planetscape Torment, jinak mě nic moc nenapadá. Vše se jede na otřepaných premisách...
  • btw, vsetky tie hodnotenia na konci, to co je za cipovina, hra este nevysla a uz je genialnou?
  • já to řeknu takhle, já jsem mojí přítelkyni, netknutou hrami uváděl¨do světa RPG a ta nějak dospěla k názoru že 99% her má naprosto stejný základní příběh, rozdíl je jen v detailech. rozhodně si nepamatuji v poslední době sutečně orignální příbeh. rozdíl je v tom že i když mají oba díly dost podobný příběh, je první díl výrazně zábavnější hra než dvojika a třetí díl podle vydeí rozhodně nevypadá líp
  • ano zhruba takhle jsem to myslel *3*
  • Vogon
    Jo, přesně tak! Když si tu hru nikdo nebude kupovat, tak jim to pak ukáže jaký je o ní zájem.
  • Magister_Peditum
    To jsou argumenty jako víno, něco ve stylu. Nelíbí se vám ten film, tak si zkuste natočit vlastní. To vážně někoho ještě tohle baví psát? *15* *15*
  • Magister_Peditum
    Jasně, Divokej hon (ti Sauronové) dvakrát originální není, ale v souvislosti s tím Zaklínačem jsem měl na mysli hlavně ten trailer. Jeho gradaci atd.

PS: Vážně bylo nutné psát ten druhý komentář? *7*
  • Nikdo to nehrál, ale gameplaye docela stačí na nějaký ten obrázek a také vyjádření tvůrců že chtějí zkombinovat nejlepší věci z 1. a 2. dílu. Místo toho měli 2. totálně zakopat 10 metrů pod zem a dělat jakoby neexistovala, klidně bych bral 3. díl v enginu 1. Jestli se Inqisition přiblíží byť jen trochu ke druhému dílu, tak děkuji, nechci.
  • Grey Wardens prostě nejvíc :-D Sebeobětování pro záchranu všeho živého je cool
    Druhý díl nebyl o záchraně světa a pořád je to pro lidi klišé xD Bral jsem to spíš jako vyprávěný příběh o Hawkovi s takovým komixovým nádechem...jestli vám tohle všechno nepřijde originální tak si sepište vlastní svět, děj, postavy a zápletky, pošlete jim to do BioWaru a buďte za hrdiny...nevím co by jste pořád chtěli
  • Trailer rozhodně k nejlepším nepatří, ale neviděl bych na něm nic zlého.

Nutně však souhlasím, že streamy jsou ale lepším reprezentantem hry, která by měla velmi brzy (pokud se již tak nestalo) vstoupit do stádia produktu k vydání.
  • Na RPG jdou udelat trailery - mrkni na trailer k MM4 :) To,mu rikam skvost!
    https://www.youtube.com/watch?v=1hdYvAwFiCQ
  • Některé trailery pro Origins byly...

K zblití. Hra v nich vypadala jako tuctová mlátička. Pokud mám opravdu porovnávat, řekl bych že trailery k Inquisition lépe reprezentují hru jakožto RPG než některé trailerové výtvory k Origins (kde jakžtakž reálně představoval hraní snad jen The Sacred Ashes, což byl navíc CGI...)
  • To jsme na tom dost podobně. *3*
  • Ale ne, promin to bylo ode mě špatné. Na Wichera se přece nesmí nadávat, že? :)
  • a ty jsi ho už hrál? My ostatní tedy pořád ne...
    Jinak první jsem dohrál asi 9x a druhý 2x
  • Podle toho co jsem viděl na Twitchi, tak postavy jsou všechno jen je klišé. Witcher je taky nejeví jako originální bomba. Připlují lodě s divokym honem a velkej pán v černym brnění (Sauron) chce všechny zabít a to nemluvim o té ztrátě paměti...hm originální :)
  • já si nemůžu pomoct ale každý další díl mi příde horší a horší. první jsem dohrál několikrát, druhý sotva jednou, a tenhle třetí mi příjde ještě horší než druhej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit