Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Ačkoliv se na tuhle hru pořád celkem těším (holt jsem teď dočetl Meč z kamene od Esslemonta, takže jsem zase fantasy pozitivní), tak mi přijde že tomu pořád něco chybí. Jakoby BioWare ujel vlak a oni jen vaří z vody. Když to srovnám s trailerem ( https://www.youtube.com/watch?v=hJlkMAZTEPI ) na Zaklínače 3, tak je tohle už stokrát viděná nuda. To vážně BioWare neumí něco jiného než příběh o rekovy bez bázně a hany, co se jal zachránit svět? Navíc ve světě doslova napraným klišé postavami?
  • Základně už o tom produktu víme skoro všechno. Je tam mix taktickýho a akčního combatu, velký prostředí, hodně mořností v kraftingu a úpravy (postav, svých hradů, lektvarů) vícero ras. Možnost vést armádu skrze war table, společníky. Takže, jo. Tenhle trailer je dělanej výhradně jen pro efekt, ale podle mě zdařilej efekt.
  • martin.mares.984
    K tomu co rikas ani neni trailer urceny - je to marketingovy nastroj, ktery Te behem tech 1-2 minut ma zaujmout a predstavit zakladne produkt. Pokud Te zaujme, tak uz si sam vyhledas podrobnejsi info napr. v podobe dev. diary apod. Z toho pohledu ma Polacek pravdu, ze tenhle trailer neni zrovna nejzdarilejsi (kdyz vezmes navic v potaz rozpocet EA na promotion). Navic ohledne Dragon Age dokazou efektnejsi a udernejsi prezentaci, to uz ukazali v minulosti: https://www.youtube.com/watch?v=0olSKafPoQA
  • tento typ trailerů miluju vždycky mi navodí husí kůži orchestrální muzika bitvy s mečem, krev, draci
    dělat trailery je umění a když se takhle hezky povede pouštím si ho pořád dokola *3*
    ...no a co že mi to o hře nic neřekne stejně se to dozvím až ji budu hrát jako správný pařan, stejně jako všechny předešlé díly *14*
  • Bioware mně zklamal že na tuhle hru nebude cz překlad v den vydání a podle praxe vím že přeložit tak velkou hru bude trvat minimálně půl roku a možná že ani nebude, s moji angličtinou to je slabší, ale jak říkám jestli bude cz za půl roku od vydání hry tak si to můžou nechat, bud stáhnu nebo kašlu na to ...
  • Trailer je akční, je o hrdinovi, který by měl zachránit svět. Dělat trailer na RPG je složitý. Nemůžete ukázat nic z příběhu, ani s těch taktickejch soubojů. Nelze předvést ve 2 min jak se hrdina může chovat. Částečně s váma souhlasim částečně ne. Už zase vidim ten nával hejtu, soudů jaká je hra srajda apod.
  • Je to trailer přímo o hrdinovi, je tam vyobrazen v různých povoláních...to je asi účel tohoto traileru, ale pan Poláček musel hned odstartovat další vlnu hatu :-DD
  • martin.mares.984
    Nezbyva nez souhlasit... docela me zarazi, ze po docela dost originalni a napadite prezentaci na E3, kde pouzili hracku na celo a jeji vystoupeni, ktere se nazivo prolinalo hudebne s trailerem, potom vydaji z hlediska promotion takhle mdlou zalezitost a to jeste kratce pred vydanim hry. Origins mela stejne nejlepsi trailery a teasery, ale tam holt delal sve hlas Petera Renadaye (budiz mu zeme lehka) a ustredni motiv sebeobetovani Grey Wardens pro vyssi dobro...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit