Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra mě baví ten bojový systém mě baví a díky tomu jsem se přenesl přes expení co mě nikdy nebavilo. Jen škoda, že to svěřili na začátku Frogstru nebo jak, že se jmenovali a hra v EU šla do kopru oproti US. Jen jsem dal přednost jiné hře, protože jsem PVE hráč a tera mi přijde hodně jako PVP hra a to co tam teď udělali v posledních měsících vypadá super. Docela sranda když máte slabší PC a u Nexusu se sejde 100 lidi a vy tam pobíháte s FPS 1-2 :D
  • Zacal jsem to hrat nedavno a neustale mne to bavy. Super grafika, souboje a krasnej svet. Jelikoz jsem hral L2 (a bavilo mne) tak mi trochu chudci q moc nevadej a na zpusob oblekani zenskych charakteru jsem zvykli takze mne neudivuje. Za sebe doporucuji
  • Hraji 2. den a doporučuji vyzkoušet.. Bojový systém mi přijde parádní, grafika je skvělá a jede i na starší mašině na max - prostě Unreal Engine !
  • Postavy, za které se hraje, jsou fakt nechutné a celá ta stylizace se mi nelíbí (čerpám z videa), takže už mlčím a Teru hážu do ignore listu.
  • MMO uz nikdy*11* takovej zrout casu, clovek si pak ani neuzije ostatni hry a svet mimo PC uz vubec ne
  • Ono kdyz si odmyslite ve hre veci, respektive nebude vam vadit, ze humani, elfove a castanics v muzskem provedeni vypadaji vsichni jako nagelovani teplousi, ze vetsina armoru na zenskych avatarech neni vlastne armor(vyjma majestatnosti Baraka rasy), ale zensky armor je ve hre modni polonaha prehlidka, ze velikost urcitych zbrani je rekneme opravdu na povazenou a pobihajici lolitky s 6 metrovym mecem,vypadaji opravdu divne, tak pokud tohle vsechno vam nevadi, tak klidne hru zkuste.

    Tera je takovy mix Lineage, Aionu, WoW atd. proste od kazdeho neco, hra vypada opravdu hezky. Non-targeting combat system je rekl bych i celkem povedeny (je to zmena, oproti zazitym standartum) Lvlovani jde celkem rychle Q jsou klasicke nenarocne a jednoduche, MMO hrac zde rychle pochopi cely system. Po 20 lvlu ve hre zacinaji plnit group Q prvni dungeony, proste spoluprace s ostatnima, do 20 lvlu si bohate vystacite sami.

    Co bych vytkl je nesmyslne crafteni, ostatne skoro jako v kazde korejske MMO. Naprosto neodladeny engine hry, spousta hracu bude mit stejne jako ja problemy s fps sekanim padani zvuku atd (a neni to jen UI) i silnejsi PC sestavy se s timto mohou potykat. Take podivny sber surovin v rozdelenych lokacich je hloupost, proc nemuze sbirat vse v kazde lokaci ? A take odladenost charu by neskodila 1 vs 1.

    A dale bych durazne doporucil vsem hracum, kteri neholduji PvP, tak at hru ani nezkouseji na PvP serveru a jdou primo na PvE server, protoze PK se to jenom hemzi (napr vcera kdyz nebyly funkcni zmeny chanalu v lokacich a byl pouze jeden, tak delat Q na PvP serveru byl opravdovy ocistec, hordy PK v pocatecnich lokacich meli opravdove svoje orgie a PK utoci vzdy ve skupinach s healerem za zady, jen vyjmecne jde jedince 1 vs 1).

    Proste Tera je svoje a sve hrace si jiste najde, pro me osobne, pokud nedoladi padani fps je tato hra vicemene pase i kdyz pondelni patch fps urychluje ne vsak dostatecne na plynule hrani. A kdyz vemu potaz, ze hraje skoro 3/4 roku od vydani a nic se s timto problemem nedeje,tak si zcela jiste pockam.
    • Je to zvláštní, ale Tera se mě líbí mnohem víc, než GW2.Normálně lituju toho litru, neměl sem GW2 zatím kupovat.Účet aktivní, kód vyplněnej, ale pařim Teru.. Charr je fajn i tvorba je skvělá a graficky je to prostě lepší!Questy jsou logický, lokace různorodý, akorát PvP server je strašnej voser, pokud na něm questíš sám..Zatím 46lvl, s lidma se domluvíš a dung, ani težží story quest není problém.Co se fps týká, nemám problém..Mě to běhá skvěle.Jedinou výtku mám..u každýho charru máš jen jeden typ zbraně, kterej se nemění.Systém ovladání FPS je podle mě promyšlenější, než u GW2.Úskok pravým tl. myši a né žádný Q, E..zbytečně komplikovaný.Nevim proč, ale po WoW, který mě s relent vybavením přešlo je právě Tera ta hra, kterou rád zapnu a rád se k ní vracím.GW2 mě vůbec nechytlo :( zklamání..
      • fizola
        No musím súhlasiť s názorom na TERU, fakt zábavný bojový systém, kde každý jeden súboj je výzva a ak v skupine nev edia ostatný čo robiť je to parádny chaos, ale ak vedia ste ako špeciálna jednotka z Expendables :D znakom zábavnosti je hlavne to že hodiny plynú ani nwm ako pri hraní :D :D :D
      • S GW2 musím souhlasit, která není žádným zázrakem. Byl jsem z ní nadšený asi tak první týden/dva, než jsem z ní vystřízlivěl a pochopil o co jde. GW2 není nic pro mě
    • Problém s FPS je i u SW:TOR, který vypadá po vizuální stránce proti Teře prachbídně (záleží dle vkusu). Vyladěním to bude běh na dlouhou trať.
  • fizola
    Výskušal som to zatial len asi hodinu, ale vážne to bolo dobré, bohvie či ma to neskôr neprejde, len skúšať prvý deň malo nevýhodu že sa proste večer kvôli frontám vôbec nedá pripojiť, ale verím že o pár dní/týždňov sa to ustáli
  • funguji vubec stranky Tera Europe? Najede my max uvodni stranka a kdyz kliknu na prihlaseni nebo stazeni klienta tak hned spojeni se servrem bylo preruseno.
    • Zkus to odtud:http://tera.enmasse.com/?lang=en
      • :-( to je zahranicni tu uz mam doma chtel bych na evropskem servru hrat abych mohl potkat i nejake cechy proste se s nekym i domluvit. + Puvodni server co tam je od 7 denniho free je pretizen.
        • Spojení přerušeno na evropských stránkách se mi sice neobjevil, ale po zadání údajů k založení účtu mi dál nic nereaguje. Nemůžu se přihlásit, nepřišel mi žádný email s aktivačním kódem.
          Na ty americký (na který jsem ti poslal odkaz) funguje vše bez problému.
          Takže? Buď počkej a zkoušej to dál, nebo zkus server americanos
          • Problem vyresen smazanim souboru Hosts (dal jsem ho zalohovat ale system ho urcite bral jako smazany).
  • Veskoslav
    NO jelikož evropskou distribuci mají na starost jedny z největších kurev v rámci herního světa GameForge, tak bych to přijímal silně vlažně. Stačí se podívat na kecy jejích blbé ředitelky a víme, kam jede vlak. Stačilo, jak nastavily F2P model u Aionu:)
    • Ještě pro tebe Veskoslav: http://www.aionfreetoplay.com/website/features/;jsessionid=fdc88190acd24ba7b0d7a6c894aa

      Podívej se na rozdíl veteran (tedy že si zaplatíš jen JEDEN měsíc a pak už nic) a gold.
      Schválně si to srovnej s F2P s Lotro a SW:TOR
    • F2P v Aionu že je hroznej? V něm stačí zaplatit jeden měsíc, aby jsi měl střední status a máš vše odemčeno (což vychází cca tak 250kč ?). Můžeš si vytvořit max počet postav na serveru.

      Chceš horší F2P? Lotro.... platíš za quest packy, datadisky, sloty na postavy atd.
      SW:TOR..... ani nemusím zmiňovat, tam platíš prakticky za vše, když jsi F2P

      Takže netvrď, že Aion má nejhorší F2P
      • LOTRO bylo dobrý v to že se dal koupit Lifetime VIP, což jsem udělal škoda že toto Turbine neudělala i pro DDO který mě baví nejvíc.

        SW:TOR je opravdu hrozný, jako free player si ani nemužeš vytahnout víc quickbar slotů na obrazovku. A ty ceny. Prostě mezec *11*
        • SW:TOR je podle me jedine ktere ti dovoli zadarmo projet (dokonce) 2 postavy se svym pribehem az na 50lvl-nechapu co by hraci chteli?mit zadarmo stejne moznosti jako platici? to co maji f2p hraci-beh na 15 lvl,speeder 25 lvl atd to meli vsichni platici hraci kdyz hra zacinala..uznavam omezeni skillbaru je blbost ale drtiva vetsina povolani pri boji nepotrebuje vice nez 2
          • Je videt, ze ses tupec ... f2p systemy se provozuji proto .. ze ... kupodivu ... neexistuje pro hru dostatek hracu, kteri by byli ochotni platit mesicni poplatky. A f2p system by mel byt nastaven tak, aby hrace motivoval ke koupi, ne ho nas…raval. Navic potrebujes free hrace proste proto, aby ti platici meli s kym hrat => svym zpusobem pro tebe pracuji a ty jim platis ... moznosti hrat. kdyby ve hre nebyli, tak by platici hraci platit prestali, ze.

            Za rozumny model pak povazuju prodej oblecku (obecne vzhledovy veci), pripadne lehce rychlejsi expeni ... ale ne prodavani slotu do gui ... nebo nemoznost pouzivat ingame veci... Co hur, uvedom si, ze ty, i kdyz budes trebas nekolik mesicu platit, a pak odejdes s tim, ze hrat chces jen obcas, tak presto, ze sis !zaplatil!, tak nemuzes svoji vybavu pouzivat.
          • Ono spíš F2P v SW:TOR je spíše na odzkoušení pro vážný zájemce, nebo pro lidi, kteří pojedou jen jako single hru a pak smažou, což mě vede k otázce..... proč všichni ''tito'' hráči nadávají, že jsou silně omezováni, když do hry nevrazí prakticky ani korunu?
            • Hektor Pardoza: Já vím co mi chceš říct a chápu tě, že SW:TOR je kopírka Wow.
              Dával sem jen jako příklad konce SWG, když začal měnit věci a celou hru. Pokud nebude bioware šťourat do funkčních věcí, tak ta základna zůstane taková, jaká už je. Musí se prostě vyvarovat chyb, ale bohužel řvouni na forech budou vždy nespokojeni (nemyslím nás, ale na jejich foréch o Toru)
            • A jo, tak to máš pravdu. SWG je škoda. Měli se smířit s tím, kolik hráčů mají a dělat pro ně kvalitní sandbox hru.

              Ale věta "ALE nesmí tvůrci udělat chybu, jak tomu bylo třeba u SW:Galaxies, kterou totálně rozbili a snažili přiblížit Wowu a ostatním." ve mě vzbudila dojem, že nechceš aby tvůrci SW:TOR udělali stejnou chybu jak u SWG. Což jak říkám už moc ani nejde, vzhledem k tomu, že SW:TOR už WoW je. Pokud to ale myslíš chybu jako obecně jakoukoliv tak to máš pravdu. I když dalo by se říct, že celá existence SW:TOR v současném designu je chyba.
            • Hektor Pardoza:
              O SW:TOR jsem nemluvil, ale o SW:Galaxies, které se tomu chtělo přiblížit a zničilo celý svůj koncept. Příklad? Z 32 povolání stáhli na 9, překopávání systému atd.
              Něco ve stylu AoC, které taky změnili hráčům pod rukama
            • SW:TOR se nesmí přiblížit WoWu?

              Vždyť to je WoW se SW nátěrem.
            • Tachy: Já se ti nedivím. Hrál jsem SW:TOR od úplného začátku. Hra se vyvíjí pomalu, ale dobrým směrem. Určitě bude žít dál, ALE nesmí tvůrci udělat chybu, jak tomu bylo třeba
              u SW:Galaxies, kterou totálně rozbili a snažili přiblížit Wowu a ostatním.

              U Lotra nemám lifetime, ale u této hry ani nelituji. Líbí se mi, ale prostě to není ono, když tam není ta ''druhá strana''
            • Rozhodně nejsem ten kdo "do toho nevrazí ani korunu" spíš naopak, ale měsíčně platit nechci. Proto mám u LOTRO lifetime a u DDO odemčeno téměř všechno jako Premium Player, ale SW:TOR mě cenama celkem odrazuje.
    • Svatá pravda, Veskouši.

      Jedno z MMO na který se v budoucnu nejvíc těším je ArcheAge. A jak jsem si oddechl, když byl jako evropskej publisher oznámeno Trion Worlds a ne právě třeba to pitomý GameForge.

      A s tím AIONem je to na pováženou. Zvláště když zvážíš, že v Americe má AION dobrej Truly Free model.
      • Veskoslav
        No cokoliv, co je pod značkou GF ruce okamžitě pryč, protože hráče oberou až na kost...
        • Oberou tě tak, jak se sám necháš, tak nad čím se tu vlastně rozčiluješ.
  • jake to je, nejake srovnani s ostatnimi mmo? recenze tady neni a jinde se mi hledat nechce
    • diky ze reakce:)
    • Neco mezi wowkem a GW2, grafika pekna, souboje zajimave a napr. takovy souboj s elitkou 1vs1 je docela bavicko . Ale stejne jako gw2 pry hra trpi endgamem kde uz t takova zabava neni.. kazdopadne doporucuju vyzkouset, urcite patri mezi spicku v mmo za posledni leta
    • Ak sa ti páči táto štylizácia tak to asi stojí za skúsenie, hlavne keď je to zdarma. Ja som to skúsil počas bety a vydržal som pri tom asi 10 minút.
      • walltar
        Co nelíbí se ti desetileté holčičky, v tangách a krátkých sukýnkách? ... nejsi nějakej ú ch yl nebo něco? *1*
      • ja myslel jestli jsou tam takove ty klasicke veci jako pvp, world pvp, questy dungy a pod?
        • PvP na maximalnich levelech neni jeste zcela vybalancovane; world pvp se z 99% pripadu sklada z max lvl charu zabijici na jednu ranu vsechny ostatni nebo z PK gangu; Questy jeden jako druhy spojeny s nonstop grindem; Dungy me bavili, diky zivemu combat systemu :)

          Pokud clovek nema odpor ke grindu ve stylu starsich chroniclu Lineage, tak Tera mu da k dispozici pomerne zajimavy pve combat system.
        • Jo, jsou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit