Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dejte si mód reálnějšího chování aut do GTA5 a máte z toho něco na způsob NFS (jsou tam jak závody tak tuning), ale je to tak 10 000x lepší.
    • tam je na me moc traffic.. :) leda by to ten mod taky upravil.
  • Videl jsem kousek gameplaye a zase tam týpek narazí ve 200km/h zezadu do auta jedoucího 100km/h (te je jako čelní náraz ve 100km/h) a nic, proste jede dál auto se pomalu ani neotrese. To samý když narazíte do sloupu. Tohle mi vadí i když je to arkáda.
    Napr. v Mafii 1 fyzika jakž takž fungovala, nemohli jste delat prasárny a lidi to hráli a bavilo je to.
    • Pamatuju, že jsem v MAFII musel některé mise opakovat jenom kvůli tomu, že jsem projel na červenou nebo nedodržoval předepsanou rychlost a hned se na mě přilepili švestky. *15*
  • Za mě je to nejlepší NFS poslední doby. Poučily se z chyb z předchozího dílu a vylepšily to vícero auty, tuningu a celkově ten svět je daleko líp udělaný. Ano je to sice trochu jako hrát FnF ale kdo čeká od NFS simulátor je ....
    • jen škoda že jízdní model je nudná čuňárna i mezi arkádami
      • To možná ano ale oproti předchozímu dílu kde auto pul minuty přemýšlelo co má dělat když dám páčku do prava a nakonec zatočilo do leva je to posun dopředu a konečně to funguje.
  • vrati se k tomu kvuli cemu se na znacku kazdej vy*ral...gratuji
  • TheGGG
    Ti prodají tak pět kusů... LoL, vzhledem k tomu, jaká je už teď AAA tlačenice a žádná hra kvůli konkurenci neprodá tolik co by chtěla, tak vydat toto je šílenost...
    • https://cs.wikipedia.org/wiki/Idiot
    • šílenost je že tvoje matka tě nepotratila
      • Fair enough
  • Ristoro
    Ta fyzika je příšernost. Fakt jak pro Android. Kdo si tohle vybere před Forzou Horizon musí být padlý na hlavu.
    • Však ti hlavní tragédi jakoby přímo vypadli z mobilní hry pro nezletilé potraty, všechno ostatní vybrakované z minulých dílů, ubohý soundtrack plný netalentovaných ''zpěváků'', fyziku sebrali z pedo, trapných, žlutých omalovánek, dlc bude, tak už chybí jen reklamy a i trailer dělal amaterský antitalent, když zrovna neječel a nanadával u nějaké, jakože hororové hry.
  • cumpi3
    to co pises tu poprvé bylo dohromady v devatem dile...otevreny svet v dile osmem...ale nevadi
  • Lukyz
    Jako štvou mě... zase mě přesvědčili dát jim kilo za demo *1*
    U ME: Andromeda se jim to moc nevyplatilo, jelikož jsem se díky "demu" rozhodl hru nekoupit, tak uvidíme co nový NFS *3*
    • No a jaký to teda je?
      • Lukyz
        Tak po cca 5h jsem z toho hodně rozporuplný *13*

        Grafika neurazí ani nenadchne, ale technická stránka potřebuje dost poladit - těžký propady FPS nehledě na nastavení low / ultra. O rozhodnutí, že všechny hry od EA poběží na Frostbitu si myslím svoje a tady se mi to jen potvrzuje, jelikož hra nedisponuje žádnou simulací fyziky. Je tam nějak nastaveno chování aut, které je samozřejmě 100% arkáda, ale celkem mi vyhovuje, ale jinak jakékoli zničitelné prostředí se prostě chová divně nebo když je kamera na startu závodu, kam přijede auto a zastaví, tak prostě zastaví v naprostym okamžiku, vypadá to divně. Další věc co mě mrzí a potřebovala by doladit jsou zvuky, který (a teď nevím jestli jsme zmlsanej DirtRally) jsou jak od vysavače. Příběh ala Rychle a zběsile 64, ale nic lepšího jsem nečekal a aspoň to není tak přehnaně ubercool jako ty gangstas z minulýho dílu. Co mě fakt zarazilo je, že ve freeroam módu nenarazíte na policii, takže atmosférou to oproti MW dost ztrácí (někde jsem četl, že bude doplněno)

        Abych jen nekritizoval, hra mě i přes svoje mouchy baví, hlavně prostředí se myslím vydařilo na jedničku a i při přejezdech na delší vzdálenosti je díky různým blbostem cestou co dělat a není to nuda.Úpravy auťáků jsou taky fajn. Podle mě je tam spousta nevyužitelného potenciálu, ale spíš mi to přijde líto než že by mě to odradilo hrát, mohl bych pokračovat do nekonečna...

        Počkám si na ofiko launch, kdy klasicky vyjde už i nějaký update a uvidím co a jak. Ke koupi za full price mě zatím rozhodně nepřesvědčili.
        • Díky. Já o té hře uvažoval, ale i dle tvých slov do toho určitě hned nepůjdu. Uvidím, co na to budou další lidi říkat po vydání, ale asi tam nebude nic převratnýho, kvůli čemu by to mělo smysl kupovat. Připomíná mi ti myslím předpředposlední díl, kdy to také poprvé jelo na frostbite, grafika a hlavně okolí dost hezký... zasněžené hory, lesy až po cesty okolo moře, ale i tak mi něco k tomu chybělo a dlouho jsem u toho nevydřel. A ten poslední díl mě nenalákal kvůli tomu, že tam byla pořád tma, i když paradoxně jsem kdysi dostal Carbon a ten mě bavil hodně (možná i proto, že jsem nehrál underground). Dnes už jsem starší a jen ve tmě bych závodit nechtěl. *1* Ale je to tím, že když něco kupuju, tak snad dýl vybírám a zvažuju plusy a mínusy, než to pak hraju. (trochu nadsázka)
  • Hanzales
    Měli by tu značku pustit komukoliv jinému. Třeba by to někdo jiný ještě dokázal vzkřísit.
    Ta série určitě nějaké změny a oživení potřebuje, ale podle mně v úplně jiném směru. Místo těch příběhových nesmyslů kdyby radši udělali pořádně dlouhé a unikátní tratě (A-B) a člověk dokud by si je nevychytal, tak by prostě prohrával a po naučení se zase vyhrával, případně si někde mezi pomohl vydělanými vylepšeními auta (ne nutně vzhledovými) :)
    Udělat zábavný arkádový, ale uvěřitelný, leč stále spíše akční jízndní model a unikátní bouráky od 80-17, chytrý systém odměn a je vystaráno. A jakékoli pomocníkové grafické nesmysly když už tak mít možnost úplně vypnout a je taky i vyhráno.
    PS bavilo mně prvních 5 dílů a pak underground 2 a MW (ten první), naopak třeba u Carbonu jsem skřípal zubama. Ten nový Hot Pursuit taky s gamepadem nebyl špatný, jinak ale nevim, neladí mi :/
    • lol NFS není o ježdení z bodu A do B na trati ale o free drive v otevrenem svete a honičkách s policií.
      • Hanzales
        O čem je NFS by se dalo polemizovat. Od prvního dílu k dnešku si ta série prošla snad všema možnostma, včetně okruhů. Pro mně je nfs třeba o exotických autech + mně začal neskutečně prudit ten různě lazený ale všudypřítomný catchup systém. Policii pak spíše vítám a spíše bych ocenil klidně i v tom openworldu několik unikátních tras a časem ty tratě zdolávat v rychlejších a rychlejších autech a být v závodech lepší a lepší. Takhle jen jedeš. Jedeš dobře, prohraješ, jedeš žalud, vyhraješ a jen se mění krajinky a cutscény, případně se všelijak jízní model spíše mrví. Taková Forza co jsem hrál třeba 3-4 uměla parádní arkádový a akční jízní model ala driftem všechny zatáčky, přičemž to působilo tak, že to auto na té trati opravdu jede. Porshe unleashed bylo taky super (v 911 valit v těch uličkách bylo unikátní a zábavné) a ty auta se i různě chovala.
        • Nechcem ta sklamat, ale v Need for Speed: Hot Pursuit z r. 2010 sa dalo tiez krasne driftovat v kazdej zatacke. Navyse to bola cca open-world hra. Asi posledny dobry NFS.
        • NFS je předně o arkádovém závodění, je jedno jestli na okruzích, tratích z bodu A do B či otevřeném světě, vždycky by mělo jít o závody s rychlým spádem. Alespoň pokud se bavíme o tom o čem je série jako taková.
        • pokud chceš okruhy tak sáhni po jiné hre. je jich na trhu dost. open word jezdeni je jak šafranu. Jinak souhlas.
          Navíc i v open worldu mužeš závodit z bodu A do bodu B a zlepšovat se. A je to o to zajímavejší že tam je civilní provoz. Opravdu moc bych si prál takovou hru s prijatelne arkádovým/semi realistickým jízdním modelem a s pohledem zevnitr vozu. A ješte se slušnou AI protivníku.
  • 8 milionů prodaných kopíí chlapíkům s kalhotama pod zádel..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit